FCSTEAUA.RO

SuperLiga #23: CSU Craiova 0-3 FC Steaua! Daună totală!

Veni, vidi, vici! Show roș-albastru în Bănie! FC Steaua a bifat o victorie la scor pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, grație golurilor lui Darius Olaru, Florinel Coman și David Miculescu și se menține lideră la 11 puncte de locul 2.

Tabela de marcaj după meciul de fotbal dintre CSU Craiova si FC Steaua, desfășurat pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, duminică 28 ianuarie 2024.

Notele acordate de site-ul flashscore.ro. 10 steliști au primit note peste 7, iar Siyabonga Ngezana a fost desemnat MVP-ul meciului cu nota 8. De la CSU Craiova un singur jucător a primit nota 7, Denil Maldonado.

Rezumatul meciului

FORZA STEAUA!

AVANCRONICĂ

Meciul de fotbal CSU Craiova – FC Steaua va avea loc azi, 28 ianuarie 2024, în etapa a 23-a din Superliga României, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, de la ora 20:00.

CSU Craiova trece printr-o perioadă mai dificilă, având 4 meciuri consecutive fără victorie, 1-2 la Hermannstadt, 2-2 acasă cu Poli Iaşi, 2-2 în deplasare cu UTA și 1-2 pe teren propriu cu Farul în 2024.

După 22 de etape, echipa antrenată de bulgarul Ivaylo Petev este pe locul 4 în clasament, cu 34 de puncte.

FC Steaua a încheiat anul 2023 cu o victorie, 3-1 în deplasare cu Poli Iași și a debutat în noul an competițional tot cu un succes, 4-0 acasă cu UTA.

În ultimele 7 etape, steliștii au avut 5 victorii, un egal cu CFR Cluj și o înfrângere pe Arena Națională cu Oțelul Galați.

Roș-albaștrii au cel mai bun atac din prima ligă, înscriind nu mai puțin de 42 de goluri în 22 de etape, dar și cea mai bună apărare, încasând doar 20 de goluri. Cu 8 etape înainte de finalul sezonului regular, FC Steaua ocupă prima poziție în clasament, cu 47 de puncte.

În meciul tur, disputat pe Arena Națională, FC Steaua a învins-o pe CSU Craiova cu scorul de 3-0. Duminică, în Bănie, vicecampioana va avea un meci greu cu oltenii lui Rotaru. Va fi un duel încărcat de ambiții și orgolii.

FORZA STEAUA!

X Ray

Exit mobile version