FCSTEAUA.RO

Supercupa României: FC Steaua 3-0 Corvinul Hunedoara! Supercupa e la noi!

Fotbaliștii steliști se bucura pentru câștigarea trofeului după meciul dintre FC Steaua si FC Corvinul 1921 Hunedoara, Supercupa României, desfășurat pe Stadionul Steaua din Ghencea, joi 4 iulie 2024.

De la Campioni la Supercampioni! În fața a peste 16.000 de suporteri, campioana României a cucerit Supercupa, după victoria cu 3-0 împotriva celor de la FC Corvinul 1921 Hunedoara. Pentru roș-albaștri au marcat David Miculescu (21), Marius Ștefănescu (52) și Luis Phelipe (80) și au declanșat în tribune fiesta roș-albastră.

În aceast meci au debutat Marius Ștefănescu și David Popa, transferați de steliști în această vară. Au revenit din împrumut Alexandru Musi și Malcom Edjouma.

Rezumatul meciului

FORZA STEAUA!

AVANCRONICĂ

Supercupa României, meciul care reprezintă debutul noului sezon, se dispută astăzi de la ora 20:00 pe stadionul Steaua din Ghencea. Meciul va putea fi urmărit la TV pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Pentru acest prim joc din noul sezon, CCA l-a delegat la centru pe Florin Andrei, ajutat de asistenţii Andrei Constantinescu şi Stelian Slabu. În camera VAR se vor afla Cătălin Popa şi Sorin Costreie.

Corvinul Hunedoara din Liga 2 este câștigătoarea Cupei României, după ce la finalul stagiunii trecute a reușit să o învingă pe Oțelul Galați în finala competitiei (2-2, 3-2 d.l.d.). Hunedorenii vor să mai dea o lovitură uriașă care să le asigure al doilea trofeu major din istoria clubului.

FC Steaua a adus până acum doar trei jucători: Marius Ștefănescu de la Sepsi, Daniel Popa de la ”U” Cluj și David Kiki de la Farul. Din lotul campioanei României pentru acest meci, probabil, vor lipsi cei 4 fotbaliști prezenți la EURO 2024. Este vorba de Darius Olaru, Ștefan Târnovanu, Adrian Șut și Florinel Coman.

După partida din Supercupa României pentru FC Steaua urmează partida de marți, 9 iulie, de la ora 22:00, în primul tur preliminar din UEFA Champions League împotriva campioanei din San Marino, echipa Virtus.

FORZA STEAUA!

Exit mobile version