STEAUA UNO – DINAMO (CORTA)CERO

După cum era de așteptat, Steaua a învins Dinamo. Greu, scremut, jenant. Știu, 1-0 înseamnă 3 puncte în plus la zestre. Tot atâtea cât se adaugă și la 7-0, 10-0 sau 30-0. Dar acest 1-0 din Groapă, însoțit de o ploaie de ratări (marcă înregistrată, nu?) ne arată că jucătorii noștri nu înțeleg un lucru: pe Dinamo trebuie s-o bată măr, s-o umilească. Și dacă nu acum, atunci când?  Pentru că Muribunda pare o echipă din liga secundă. Să ai pretenții la titlu, dar să te chinui să dai doar un gol unei apărări comice, de asta doar alde Florin & Florinel sunt în stare…

Nici n-are rost să mai comentăm un meci ca ăsta, pe un teren ca vai de el, împotriva unor cotonogari frustrați, ca Radu și Răuță, sau a unor „vedete” neputincioase, ca Fabbrini și Sorescu. Duelul dintre firavul italian și masivul Ovidiu Popescu m-a amuzat teribil, cu zbaterile piticaniei ce semănau cu încercări de a sparge un zid cu șomoioage de hârtie. Totul a culminat cu o fază de prin minutul 70-75, când Fabbrini a vrut să pătrundă în forță (!!!), repezindu-se să-l dărâme pe stelist. Dar s-a izbit de el și a zburat cât colo, în timp ce Ovidiu nici nu s-a clintit.

Ar fi fost culmea ca, după atâtea ratări ale steliștilor, să fim egalați în prelungiri, că era cât pe-aci ca unul din negrii ăia să profite de veșnicele gafe ale apărării noastre. Ceea ce a făcut ca unul dintre mâzgălicii GSP să concluzioneze: „Oricare echipă putea fi câștigătoare azi, dar FCSB a reușit să se impună.” Adâââânc… Iar agitatul antrenor al haitei pare să fi văzut alt meci: „Eu zic că vom învăța și ne vom revanșa în Cupă. ” Pe bune? Da`, când mă gândesc că, peste doar o săptămână, jucăm tot pe arătura din Groapă… Numai să nu avem parte și de niscai ploi. Atunci să vezi circ!

Andrei Sava

Preluare de la https://sammuraysports.wordpress.com/

 • asta cu Fabbrini am sesizat-o si eu si, in ciuda tensiunii, ma apuca mereu rasul cand il vedeam pe macaronar cum ricosa, ziceai ca-i Omul Elastic: jos, sus, iar jos…

  • @quark

   Cine e FabBrini, cumva macronarul ala care cand a vazut umarul unui Popescu adevarat (Ovidiu) s-a aruncat in tusa! 🙂

 • Justin Ștefan a subliniat că Clubul Sportiv al Armatei Steaua este o structură de drept public şi nu poate promova în Liga I decât după ce va fi preluată de un investitor privat:

  „Potrivit legislaţiei naţionale, un club nu poate fi membru al unei Ligi Profesioniste decât dacă este o structură de drept privat.

  În momentul de faţă Clubul Sportiv al Armatei Steaua este o structură de drept public, ceea ce înseamnă că în măsura în care ajunge în Liga a II-a este obligat să îşi schimbe forma de activitate. Adică să transfere activitatea de la structura de drept public către o structură de drept privat.

  Când CSA va face acest lucru va câştiga juridic posibilitatea de a participa în Liga I în măsura în care câştigă pe merit sportiv acest drept. Când se va vorbi despre acel transfer va fi vorba despre un investitor privat, pentru că nu poţi avea cluburi finanţate din bani publici în Liga I. Asta pentru că s-ar încălca legislaţia concurenţei şi mai ales cele două tratate cu Uniunea Europeană.

  Steaua are nevoie de un investitor privat pentru a ajunge în Liga I. Armata nu poate ajunge din bani publici în Liga I”, a încheiat secretarul general al LPF.

 • Cu scuzele de rigoare fata de acest Justin, cica jurist si care tine locul Sefului FRF aflat la ananghie, nu ca ar fi mai destept, Forul European i-a desteptat pe toti, mai putin pe Talpan! … 🙂 🙂

  „Având în vedere că litigiul dintre cele două s-a referit doar la marcă, nu la lotul de jucători, la locul din Liga 1 sau la alte lucruri, continuitatea, în opinia forului european, nu a fost pusă sub semnul întrebării”…

 • Denis Haruț, ținut rezervă în Chindia – Botoșani.

  Din informațiile Fanatik, Denis Haruț este aproape să semneze cu FC Steaua Bucuresti, ceea ce a refuzat în luna ianuarie. Negocierile dintre părți au fost reluate de la începutul acestei săptămâni. Patronul roș-albaștrilor a revenit cu aceeași ofertă pe care a făcut-o acum o lună pentru Denis Haruț. Este vorba despre 650.000 de euro, plus procente dintr-un transfer ulterior.

  4
  1
  • @quark

   Da, cu 300.000 plus 0% dintr-un viitor transfer, merita sa-l vedem ce poate la steaua=fcsb! Numai ca Il Ciobandante gandeste altfel! 🙂 🙂

 • Ramane cum am zis, HAI VIITORUL.. D.A….

 • Gum Dakar atâtea mesaje dupa un merci Dinamo-Steaua !
  Parca erați mai mulți ca-n pierdeam un meci 😊
  In. ciuda unui teren greu și contra unei echipe. avea secera și ciocanul ia jambiere am pus o presiune mare pe Dinamo , dar as avea un mic reproș de făcut , dacă jucătorii noștri ar putea sa albe o concentrare mai mare in fata portii , prea multe ocazii clare răgățeni și asta in mai toate meciurile ((in special cel cu Craiova ). Pt ca câștigam totul este ok dar sa avem multe ocazii (vorbesc de cele f mari ) și sa primești gol in ultimul minut cum era sa se întâmple este chiar o prostie care costa . Ați spune ca este. Ine ca echipa joaca de o maniera ca își crează multe ocazii pe meci dar unele dintre trebuie fructificate , mai ales. cu defensiva care scartie .

 • Ce echipa e cfr asta…. Dacă vrea câștiga atunci când trebuie….
  Sa dai 2 goluri din aut…

  Referitor la noi… Sper sa tina bateriile băieților pana la sfârșit… E un ritm infernal cu meciuri din 3 in 3 zile …

 • @adrian0808

  „Ce echipa e cfr asta….” Ai uitat sa pui semnul ?…

  Si, „referitor la noi”, daca noi castigam la maniera asta, ce era la gura ta?… 🙂 🙂

  • Vasglo, e vorba de joc, lot, experienta jucători.
   La noi avem jucători tineri, capabili, cu joc combinativ.
   La CFR sunt dinozauri cu experienta.

   Noi jucam tot meciul, ofensiv.
   Ei joaca fazele din apropierea porții ofensiv : cornere, șuturi, lovituri libere.

   Am bătut pe jigodii cu 1-0 deși puteam sa le dam 3-4 dar a fost ok.
   Ma supăra egalurile prostești alea când pierdem din cauza Faulturi lor stupide făcute în careu și în jurul lui…

 • Cand vad/aud „gargara”lui Iedi, fiul tatalui, care-l ridica in slavi pe „tanarul” Hoban,
  m-am linistit, anul asta nu putem rata titlul! … 🙂 🙂

 • Și a venit Harut

Lasă un răspuns