FCSTEAUA.RO

Steaua gata de start!? Vacanță scurtă, lot subțire

Jucătorii campioanei au terminat astăzi vacanța și Reghecampf a chemat la reunire 22 de jucători. 16 dintre ei au făcut vizita medicală în această dimineaţă.

Steliștii au efectuat vizita medicală la Centrul Național de medicină sportivă, iar apoi au intrat în programul normal de antrenamente, urmând ca duminică să plece în Antalya, pentru un cantonament de 11 zile.

Au lipsit cei cinci fotbaliști care sunt pe lista de transferuri și nu vor merge în cantonament cu lotul campioanei. Tade, Tahar, Alcenat, Breeveld și Guilherme nu vor face deplasarea și trebuie să-şi caute echipe dacă vor să joace în a doua parte a acestui sezon, altfel se vor antrena separat de prima echipă a Stelei. Nu fac parte din planurile de viitor ale antrenorului campioanei. Tîrnovan și Aldea vor fi cel mai probabil împrumutați și nici ei nu au fost la vizita medicală.

Mijlocaşul Jugurtha Hamroun a declarat, la vizita medicală, că Steaua va arăta o nouă faţă în acest an, fiind convins că va continua seria bună a rezultatelor începută odată cu venirea lui Laurenţiu Reghecampf.

„Vacanţa mi-am petrecut-o cu familia în Algeria şi la Paris. Aici este foarte frig în comparaţie cu Paris şi Algeria, unde erau peste 20 de grade, sunt îngheţat. Dar sunt pregătit total pentru un nou început, este o perioadă foarte importantă pentru toată lumea. Nu îmi e teamă de antrenamentele grele, e o perioadă importantă în care trebuie să muncim mult. Cred că vom fi o nouă echipă de acum încolo. E un nou început pentru noi. Am arătat o nouă faţă a Stelei în ultimele trei meciuri şi va fi şi mai bine de acum încolo”, a declarat Hamroun.

Referitor la plecarea lui Guilherme, Tade, Tahar, Breeveld şi Alcenat de la Steaua, mijlocaşul algerian a afirmat: „E decizia conducerii, nu pot comenta foarte multe, nu ştiu ce s-a întâmplat. Bănuiesc că vor fi aduşi jucători noi. Deocamdată nu am văzut pe nimeni nou, vom vedea. Dacă cei din conducere vor decide că e un bun transfer şi îl vor aduce pe Budescu vom vedea.”

Doar 16 jucători au mers la vizita medicală, întrucât Pintilii și Bourceanu au făcut deja testele, la fel ca și cei trei fotbaliști care vin de la Ceahlăul, Ștefănescu, Popadiuc și Chitoșcă. Portarul Florin Niță va efectua vizita medicală la Chiajna, iar Fernando Varela, care s-a operat înainte de Crăciun, va veni direct în Antalya, urmând un program special de recuperare. Houssine Kharja se va alătura și el lotului direct în cantonament.

Au efectuat azi vizita medicală:

Lotul Stelei pentru perioada de pregătire:

PROGRAM CANTONAMENT STEAUA

10-21 ianuarie – cantonament la ”Gloria Sports Arena”, Belek (Turcia)

Programul amicalelor

24 ianuarie – 7 februarie – cantonament la ”Regnum Carya Golf & Spa Resort”, Kadriye

Programul amicalelor

Sursa info: digisport.ro

Galerie Foto

Exit mobile version