FCSTEAUA.RO

New look Steaua

In aceasta seara, Steaua va disputa finala Cupei Ligii Adeplast, impotriva celor de la CS Concordia Chiajna, in noul echipament furnizat de partenerul tehnic Nike.

FF Group Romania, distribuitorul Nike in Romania si FC Steaua Bucuresti prezinta noul echipament de joc pentru meciurile din deplasare

Designul noului echipament este inspirat de echipamentul folosit in anul 1986 la cel mai important moment din istoria clubului.

In mai 1986, FC Steaua Bucuresti devenea prima echipa din Estul Europei care a castigat cel mai important trofeu de club, reusind sa invinga la Sevilla mult mai titrata echipa FC Barcelona.

Pentru a celebra 30 de ani de la aceasta reusita, noul echipament de joc pentru meciurile desfasurate in deplasare a fost inspirat de designul echipamentului folosit de echipa in meciul care i-a adus titlul de campioana europeana.

Noul echipament este de culoare alba, cu detalii de culoare rosie. Gulerul are forma moderna – v-neck, si are integrata o banda de culoare rosie in partea din spate.

Partile laterale ale echipamentului au o dunga de culoare rosie care se intinde pe toata lungimea tricoului si a sortului. Dungile laterale expandeaza, atunci cand jucatorul se afla in miscare, pentru a oferi o ventilatie imbunatatita si pentru a dezvalui insertii de culoare albastra care sunt pozitionate dedesubt.

Jambierele sunt de culoare rosie si prezinta un grafic de culoare albastra in zona gambelor. Prin contrast cu tricoul si sortul ele scot in evidenta cea mai dinamica parte a corpului jucatorului, zona de jos a picioarelor, pentru a accentua senzatia de viteza si pentru a oferi o un plus de culoare.

Noul echipament de joc al echipei FC Steaua Bucuresti va fi disponibil in reteaua de magazine Nike din Romania incepand cu luna august.

TEHNOLOGIA NIKE DRI-FIT

Tehnologia Nike Dri-Fit elimina transpiratia de la nivelul corpului si o scoate in exteriorul tricoului, unde se evapora cu rapiditate. Acest lucru le permite jucatorilor sa evolueze confortabil la potentialul lor maxim.

Perforatiile realizate cu tehnologie laser si panourile de mesh sunt elementele cele mai importante ale noului echipament si ajuta la cresterea performantelor sportive ale jucatorilor prin imbunatatirea circulatiei aerului in jurul bustului atletilor si reglarea temperaturii corporale.

Tricoul este realizat din panouri de mesh pe toata suprafata frontala si posterioara pentru a facilita circulatia aerului si a imbunatati libertatea de miscare.

FC Steaua București

 

 

Exit mobile version