FCSTEAUA.RO

Steaua a trimis lista UEFA pentru Europa League

Steaua a stabilit în cursul zilei de joi pe ce jucători se va baza în grupele Europa League şi a trimis către UEFA o listă cu 24 de nume.

Doar 3 fotbalişti formaţi de club
Echipele calificate în grupele competiţiilor europene pot înregistra maxim 25 de jucători pe lista A, cu condiţia ca minim 4 dintre aceştia să fie formaţi de club şi opt din totalul de 25 să fie formaţi în ţară.

A doua condiţie a fost îndeplinită fără probleme de Steaua, însă nu şi prima, având pe lista A doar trei fotbalişti formaţi de club – Alin Toşca, Robert Vîlceanu şi Lucian Filip. Din acest motiv, Steaua a trecut doar 24 de fotbalişti pe lista A.

Pe lista trimisă la UEFA apar şi ultimii jucători transferaţi de vicecampioană înainte de încheierea perioadei de transferuri, portarul Eduard Stăncioiu şi mijlocaşii Wilfried Moke şi Antonio Jakolis, dar şi accidentaţii Mihai Pintilii şi Lucian Filip.

Reghecampf a decis să-i treacă şi pe cei doi, deşi şansele ca ei să prindă meciuri în faza grupelor sunt foarte mici. Ambii se refac după accidentări grave şi sunt aşteptaţi să revină pe gazon abia spre sfârşitul lunii noiembrie. Astfel, dacă nu vor avea parte de o refacere miraculoasă, ambii pot intra în calcule în mod realist doar pentru ultimul meci, disputa cu Villarreal, progamată pe 8 decembrie, în Spania.

[Update] Lista UEFA trimisă de Steaua pentru grupele Europa League 2016-2017

* Jucătorii notați au sub 19 ani și figurează pe lista B.

Meciuri Steaua în Grupa L din Europa League:

Exit mobile version