FCSTEAUA.RO

Steaua a câștigat ultimul test înaintea derby-ului: 1-0 cu SCM Pitești

Campionii Romaniei s-au deplasat marti la Pitesti, acolo unde au disputat o partida amicala in compania celor de la SCM Pitesti.

Meciul disputat pe Stadionul „Nicolae Dobrin” a fost castigat de ros-albastri cu 1-0, gratie reusitei de efect a lui Nicolae Stanciu, din minutul 36.

In fata celor aproximativ 6.000 de spectatori, Mirel Radoi a decis sa trimita in teren urmatoarea formula de echipa: Nita – Rapa, Aldea, Tosca, Guilherme – Filip, Breeveld – Stanciu, Chipciu, Tudorie – Tade.

In repriza secunda au intrat pe teren si restul fotbalistilor din lot, dupa cum urmeaza: Tarnovan, Tahar, Mihalcea, Enceanu si Ontel imediat dupa pauza, in locul lui Guilherme, Filip, Chipciu, Stanciu si Tade. Pe parcusul reprizei au mai intrat Macris, Poiana, Lica si Baltac, acestia inlocuindu-i pe Tudorie, Nita, Breeveld si Tosca.

Dupa meci, ros-albastrii s-au deplasat inapoi la Bucuresti, acolo unde vor incepe, de miercuri, sa pregateasca Derby-ul cu Dinamo, de duminica seara.

Fotbal Club Steaua Bucuresti le multumeste suporterilor din Pitesti pentru sprijinul oferit in partida de marti seara!

Preluare de pe pagina oficială a Fotbal Club Steaua București

Nota Redacției:

  • Steaua a profitat de pauza cauzată de meciurile internaţionale şi a organizat un amical împotriva celor de la SCM Piteşti. Sport Club Municipal Pitești este o formație din Seria 3 a Ligii a III-a, unde ocupă locul 6-7 cu 17 puncte după 12 etape. SCM Pitesti a fost fondat în 2010 și dupută meciurile de acasă pe Terenul Nicolae Dobrin 2.
  • Mirel Rădoi a folosit o echipă din care au lipsit mai mulţi jucători importanţi. Adi Popa, Cojocaru, Carp, Varela și Alcenat au fost convocaţi la echipele naţionale, în timp ce Hamroun, Kharja, Papp și Muniru sunt indisponibili din cauza problemelor medicale. În aceste condiţii, după pauză, antrenorul stelist a trimis pe teren mai mulţi juniori, jucători precum Măcriş, Poiană, Lică sau Baltac, aproape necunoscuţi suporterilor campioanei.
  • Steaua, prima repriză: Niță – Râpă, Aldea, Toșca, Guilherme – Filip, Breeveld – Stanciu, Chipciu, Tudorie (Măcriş) – Tade
  • Steaua, repriza a doua: Niță (Poiană) – Râpă, Aldea, Toșca (Baltac), Târnovan – Tahar, Breeveld (Lică) – Mihalcea, Enceanu, Onțel
  • Roș-albaștrii au mai avut un gol anulat în minutul 20. Breeveld a executat rapid o lovitură liberă de la mijlocul terenului, reușind să înscrie, dar arbitrul a întors faza pe motiv că nu terminase să îl mustreze pe jucătorul argeșean care a faultat.
  • Galerie foto (sursă site-ul oficial FC Steaua)

Exit mobile version