FCSTEAUA.RO

Sponsorul, Trofeele și Campionii

Sponsorul principal al Stelei, City Insurance, a prezentat, in acest week-end, la Brasov, cele trei trofee cucerite de ros-albastri in sezonul 2014-2015.


Astfel, suporterii Campioanei de sub Tampa au avut posibilitatea de a se fotografia, in incinta Coresi Shopping Resort, alaturi de trofee, iar duminica dupa-amiaza s-au intalnit chiar cu favoritii lor, care au participat la o sesiune de autografe.

Cristian Tanase, Fernando Varela si Lucian Filip au ajuns la centrul comercial in jurul orei 16:30 si au zabovit in jur de 40 de minute alaturi de suporteri, oferindu-le acestora autografe si fotografiindu-se alaturi de ei. Dupa sesiunea de autografe, cei trei au plecat spre terenul de antrenament, acolo unde s-au alaturat colegilor pentru antrenamentul de dupa-amiaza.

Preluare de la  FC Steaua Bucuresti

Gazeta Sporturilor a consemnat evenimentul cu titlul: 

„Steliştii şi-au prezentat trofeele la Braşov » Sute de fani i-au luat cu asalt pe Tănase şi compania”

Galerie foto GSP (click)

Lucian Filip s-a declarat încîntat de numărul mare de fani care au venit să-i vadă pe jucători, dar şi trofeele expuse.

E o bucurie foarte mare că fanii sînt alături de noi, îmi doresc ca ei să se întoarcă şi pe stadion şi să revină la meciurile noastre de la Bucureşti„, a spus Filip.

…despre revenirea sa:Chiar dacă am făcut antrenamente separate faţă de echipă, sînt antrenamente grele pe care le fac şi cred că meritam şi noi cîteva ore de relaxare. Recuperarea mea merge foarte bine, trag din greu şi sper ca în cel de-al doilea cantonament să intru la capacitate maximă în pregătire„.

…despre Mirel Rădoi :N-am vorbit foarte multe cu Mirel pentru că eu m-am pregătit separat cu un kinetoterapeut, dar ştie toată lumea că e un tip agresiv care ne cere să dăm 100% pe teren fie că e vorba de meciuri oficiale sau de antrenamente. Eu l-am prins pe el şi jucător la Steaua în ultimele 6 luni de contract, am văzut cum lucrează şi ştiu ce vrea de la noi. Sînt sigur că va reuşi în meseria pe care şi-a ales-o şi cu siguranţă putem cîştiga din nou tot la fel de multe trofee ca în ultimul sezon„.

…despre Irlanda de Nord-România, 0-0:Ne-am uitat aseară toată echipa la meciul României cu Irlanda de Nord. Ne pare rău că n-am reuşit decît un punct, dar cu siguranţă avem prima şansă la calificare„.

Suntem mândri de voi!
XRay

Exit mobile version