FCSTEAUA.RO

Post Derby de România

Viața de câine

Gabi Torje a terminat în lacrimi partida cu Steaua, după ce Teixeira a egalat la ultima fază.

Schimbaţi de Vasile Miriuţă, Torje şi Nistor au mers, alături de croatul Pesic, în mijlocul galeriei pentru a sărbători ceea ce credeau că va fi o mare victorie în faţa marilor rivali. S-au bucurat minute bune, au cântat alături de ultraşi, au dat startul injuriilor la adresa Stelei, dar totul s-a năruit la cornerul în urma căruia Teixeira l-a „executat” pe Penedo.

Imediat după reuşita veteranului portughez, starea de spirit s-a schimbat total în peluza javrelor, iar atât Torje, cât şi Nistor au plecat dezamăgiţi și cu ochii în lacrimi din mijlocul suporterilor, îndreptându-se suparăți spre banca de rezerve. Nu știa ce i-a lovit!

Super Video!

Torje şi Nistor cântau de zor alături de câinii din peluză sărbătorind victoria. În momentul în care Teixeira a marcat golul egalizator în minutul 90+3, suporterii steliști au erupt sonor pe Arena Națională, iar javrelor le-a căzut fața (de la min. 00:33 pe clip). Nu știau ce i-a lovit! Au amuțit subit și s-a spart bairamul potăilor!

Trailer „Viața de câine la Dinamo vs Steaua 2-2”

Să ne înțelegem, pentru steliști acest 2-2 este un eșec și o amărăciune. Însă reacția câinilor a fost demențială și virală care a mai îndulcit dezamăgirea noastră legată de scor.

In vino veritas!

Javra-i javră!

Video. Finalul meciului de pe Arena Naţională a adus un moment tensionat între jucătorii Stelei şi câteva javre idioate aflate în spatele băncii steliste. Totul a început după ce fotbaliştii s-au bucurat la golul de 2-2 înscris de Teixeira. Când se îndrepta spre propria bancă, Mihai Bălaşa a fost scuipat de o haită de scuipători de serviciu. Bălașa nu a stat pe gânduri şi i-a răspuns fix cu aceeaşi monedă.

Victime steliste după derby. În poartă vine fost câine. Ironia sorții!

Becali, care nu l-a mai vrut titular pe Andrei Vlad, a vorbit azi despre detaliile transferului lui Bălgrădean la Steaua. Se știe că după Unicul Deby,  portarul Vlad și Enache au intrat în dizgrația clubului. Tânărul goalkeeper va trece pe bancă, iar Enache va fi scos din lot. Probabil va fi trimis la echipa a doua.

Mutarea a fost confirmată şi de preşedintele celor de la Concordia, Cristian Tănase, dar discuţia finală va avea loc în această după-amiază.

Bălgrădean se află în scandal cu Concordia Chiajna şi a depus memoriu la LPF, iar Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor urma să judece speța pe 21 februarie. Becali nu a mai așteptat însă, pentru a nu rămâne descoperit pe postul de portar, la finalul perioadei de transferuri, astfel că a ales să plătească 50.000 de euro.

Cristian Bălgrădean (n. 21 martie 1988, Sânnicolau Mare, România) evoluează pe postul de portar la Concordia Chiajna. Bălgrădean și-a făcut junioratul la Atletico Arad, iar în sezonul 2005-2006 a ajuns la Minerul Lupeni. Aici a impresionat prin evoluțiile sale și a fost cumpărat de FC Brașov.

În 2008 a fost transferat definitiv de CF Liberty Salonta, de la echipa bihoreană făcând saltul și spre echipa națională de tineret a României. În 2009 revine acasă la Arad, fiind răscumpărat de conducerea echipei Gloria Arad și apoi este împrumutat la echipa fanion a orașului, UTA Arad. În iunie 2010 a semnat un contract pentru cinci sezoane cu Dinamo București.

X Ray

Exit mobile version