FCSTEAUA.RO

PAOK – FC Steaua 1-1. Remiză cu fosta campioană a Greciei în cel mai tare amical din vară

FC Steaua a încheiat cu o remiză, scor 1-1, ultimul meci amical din Olanda, împotriva celor de la PAOK Salonik, fosta campioană antrenată de Lucescu jr. Florinel Coman a înscris pentru roș-albaștri, la fel ca și în meciul cu RSC Anderlecht (minutul 24), iar a marcat Vasilis Gordeziani (minutul 70 pentru PAOK).

Elias Charalambous a început meciul cu următoarea formulă de echipă:

Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat în teren Ngezana, aflat la debut, precum și Crețu, Panțîru, Edjouma, V. Gheorghe, Cordea, Compagno, Radaslavescu și Gogescu.

Florinel Coman a fost din nou MVP pentru roș-albaștrii, care au remizat cu PAOK în cel mai tare amical al verii!!! Pe durata meciului au fost lungi reprize de ploaie.

În minutul 24, Miculescu îl vede perfect pe Florinel Coman, care avansează cu balonul la picior, depășește apărarea lui PAOK și înscrie cu un șut cu efect, la colțul lung.

După pauză FC Steaua face multiple schimbări. În minutul 60 au intrat Edjouma, Cordea, Compagno, Valentin Gheorghe și Ngezana, au ieșit Djokovic, Miculescu, Coman, Băluță și Dawa.

Încă 3 schimbări la vicecampioana României au loc în minutul 67. Au intrat Panțîru, Valentin Crețu și Radaslavescu, au ieșit Radunovic, Ovidiu Popescu și Darius Olaru.

PAOK egalează în minutul 71, după o gafă nefericită a debutantului Siyabonga Ngezana, cauzată de gazonul îmbibat cu apă. Încercând să respingă balonul, stoperul sud-african a alunecat în fața lui Gordeziani, care a scăpat cu mingea în careu și l-a „executat” pe Andrei Vlad.

Siyabonga Ngezana a gafat la golul egalizator al lui PAOK, alunecând în fața lui Gordeziani, care l-a învins pe Andrei Vlad cu un șut la colțul scurt. Pentru a-l încuraja, însă, noi săi coechipieri au făcut un gest superb. Darius Olaru a fost căpitanul roș-albaștrilor timp de peste 60 de minute, însă ulterior i-a pasat banderola lui Adrian Șut. În momentul schimbării, Șut a făcut un gest superb pentru a-l încuraja pe Ngezana. Acesta i-a pus banderola de căpitan pe braț debutantului Siyabonga Ngezana, când a fost schimbat în minutul 77.

Au fost două meciuri de pregătire la care nu au participat 3 jucători de bază: Tărnovanu, Tavi Popescu și Pantea.

Ca în fiecare an din ultimele sezoane, Gigi Becali a lăsat din nou echipa cârpită în defensivă, călăuzit de același principiu păgubos: întâi dărâmă casa și apoi caută materiale. Se lăuda că va face un lot valoros, dimensionat să se bată la titlu, la Cupă și în UEFA, dar cu actuala formulă abia ajunge pentru Liga 1…

X Ray

Exit mobile version