FCSTEAUA.RO

Mulțumim, bradpittule!

Meciul ce era cândva derby-ul României a avut aceeași desfășurare ca mai toate cele din ultimul timp. Steaua a dominat copios, Strîmbu și-a așezat autobaza și… iar i-a ieșit.

Fundașii laterali dinamoviști au fost făcuți franjuri de Popa și Hamroun, dar centrările au fost catastrofale. Centralii s-au descurcat de minune, mai ales că Steaua n-a avut niciun atacant de careu, atât Chipciu, cât și Tadé nereușind nimic. Dar a discuta de evoluția jucătorilor mi se pare inutil, atâta timp cât vedeta serii a fost arbitrul Tudor. El a apreciat mai toate fazele în favoarea dinamoviștilor, refuzând Stelei cel puțin un penalty, la palma aplicată lui Popa (ca să nu mai vorbim de faultul asupra lui Chipciu), și fluierând aiurea offside la Chipciu.

Așa că, în loc de 3-0 sau 4-0, prima repriză s-a încheiat doar 1-0. După pauză, altă goangă: Anton i-a furat mingea lui Stanciu (mie mi s-a părut fault), i-a transmis-o lui Palić, care i-a pasat perfect lui Gnoheré. 1-1 și au urmat momente confuze ale steliștilor. Un pic mai mult noroc (dacă se poate și așa ceva…) pentru atât de baftosul Rednic și am fi asistat la o înfrângere neașteptată, ocaziile lui Rotariu și Nedelcearu putând să ne întristeze.

Repet, consider că rezultatul final a fost decis de teatralul Brad Pitt, extrem de tolerant cu faulturile lui Steliano Filip (abia înmin.75 a primit galben, după o lungă serie), Hanca sau Gnoheré, și  lovit de orbire la faze ce ar fi putut decide rezultatul încă din prima repriză. Totuși, e jenant să vezi că Steaua se chinuie și nu reușește să bată o glumă de echipă… Cu tot arbitrajul potrivnic, rezultatul normal ar fi fost o victorie clară. Așa, ca și la precedenta remiză pe Arenă, am văzut câini fericiți, salutându-și fanii în delir că n-au pierdut…

Am scăpat iar, fraților!

Urmează meciul de la Giurgiu. Bre, chiar nu putem sparge ghinionul? Că de putut se poate.

P.S. M-a deranjat ”roșul” primit de Pintilii, mai ales că primul galben mi s-a părut acordat prea ușor. Dar, tot răul spre bine: va lipsi în meciul din Cupa Ligii, dar va juca la Giurgiu în ceea ce ar putea fi meciul decisiv…

Andrei Sava
Preluare de pe blogul personal Sam Murray

Exit mobile version