FCSTEAUA.RO

Meci cu Sahtior pentru Steaua! Patru amicale în turneul din Olanda

Patru amicale in turneul din Olanda!

Steaua va încheia pe 22 iunie primul cantonament, cel din Slovacia, unde se pare că nu va efectua vreun meci amical de pregătire. Roș-albaștrii trag tare în ultimele zile ale primului cantonament din Slovacia, unul axat mai mult pe pregătirea fizică. Sub îndrumarea lui Marian Lupu, preparatorul fizic al vicecampioanei, jucătorii nu comentează deloc, deși exercițiile sunt, unele dintre ele, extrem de grele.

Dică e foarte mulțumiți de modul în care elevii lui răspund comenzilor, inclusiv Budescu. „Sărmăluță” dorește ca la fiecare sesiune de antrenament să fie printre cei mai buni, semn că are o mare dorință de a impresiona în tricoul roș-albaștrilor.

Budescu, care a demonstrat recent că stăpânește foarte bine balonul și că poate marca chiar și din parcare, a demonstrat că este bun și la exercițiile fizice. La proba în care au fost puși să tragă după ei gărdulețe, noul coordonator al Stelei s-a descurcat foarte bine, reușind mereu să fie primul la sprinturi.

Video
[fbvideo link=”https://www.facebook.com/FCSBOfficial/videos/1768544246494927/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Cel de-al doilea turneu de pregatire al ros-albastrilor se va desfasura intre 25 iunie si 8 iulie, la Apeldoorn, Olanda, acolo unde FC Steaua Bucuresti s-a pregatit si anul trecut. Echipa va fi cazata la Hotelul Bilderberg De Keizerskroon, iar antrenamentele se vor desfasura in baza WWNA, din Wenum Wiesel.

Pe site-ul oficial al bazei www.wwna.nl este consemnat acest eveniment: sosirea echipei Steaua și meciul amical cu FC Oleksandriya (locul 5 in Ucraina).

Stelistii vor avea amical cu Sahtior in aceasta vara, dar in Germania si nu in cantonamentul din Olanda. Oleksandriya, Waasland-Beveren si KV Oostende sunt celelalte adversare ale Stelei din aceasta vara.

Ros-albastrii vor ajunge la Apeldoorn pe 25 iunie si se vor pregati in baza WWNA, din Wenum Wiesel. Elevii lui Nicolae Dica vor intalni doua echipe din Ucraina si doua din Belgia, conform urmatorului program:

Precizări făcute de site-ul clubului FC Steaua Bucuresti:

  1. Partida cu Shakhtar Donetsk se va juca in Germania, la Emsburen, incepand cu ora locala 17:00 (18:00 ora Romaniei).
  2. Jocul cu FC Oleksandriya in Wenum Wiesel (baza WWNA), la ora locala 18:00 (19:00 ora Romaniei)
  3. Jocurile cu Waasland-Beveren si KV Oostende vor fi disputate in Doorwerth (Olanda), ambele cu incepere la ora locala 18:00 (19:00 ora Romaniei).

În Olanda, Dică se va baza și pe Alibec, lăsat acasă pentru a-și trata pubalgia. De asemena, Dică speră să-i poată avea sub comanda sa și pe Nedelcu și pe Teixeira, ultimii jucători pe care-i mai dorește Becali.

Vă vom ține la curent cu programul de televizare (dacă există) sau cu transmisia online a meciurilor din perioada a doua de pregătire.

Exit mobile version