FCSTEAUA.RO

Liga 1 Play-off #7: FC Steaua 4-0 FC Argeș! Steaua în grafic

O victorie stelistă clară, împotriva celor de la FC Argeș, după o partidă în ton cu scorul de pe tabelă, 4-0.

▪️Șuturi la poartă: 13-2
▪️Șuturi pe poartă: 8-0
▪️Intervenții portar: 0-4
▪️Faulturi: 11-17

Darius Olaru a fost MVP-ul meciului cu o dublă de generic (34′, 83′), un penalti scos (7′) și o prestație excelentă până la fluierul final. Iulian Cristea a bifat și el un gol frumos (65′) din pasa căpitanul Florin Tănase, cel care a marcat pentru 1-0 de la 11 m (8′) și are acum 19 goluri în topul golgheterilor din Liga 1.

FC Steaua conduce în topul ofensivelor cu 72 goluri marcate în acest sezon, dar în clasamentul Ligii 1 este la 2 puncte de liderul CFR și la 4 puncte de urmăritoare de pe locul 3, CSU Craiova.

Echipa de start

Rezumat

Suporterii roș-albaștri

Replica acidă a căpitanului la adresa ministrului MApN.

Conferința lui Toni Petrea după meci

Felicitări băieților!?
FORZA STEAUA!?❤️?

X Ray

AVANCRONICĂ

⚽️?Etapa cu numărul 7 din Play-off-ul Ligii 1 este închisă de jocul dintre FC Steaua și FC Argeș, ce va avea loc azi, 2 mai 2022, pe Arena Națională, începând de la ora 20:30.

?⚪️ FC Arges a depășit așteptările din acest sezon, reușind în premieră să se califice în Play-off, iar pentru acest final de campionat își pot fixa ca obiectiv clasarea pe o treaptă cât mai înaltă, având în vedere că o despart doar 3 puncte de locul 4 ocupat de Voluntari și un singur punct față de ocupana locului 5, Farul. Totuși, până la acest moment, alb-violeții au câștigat o singură partidă în acest mini-campionat, 1-0 contra Voluntariului, în rest bifând 5 eșecuri, iar pentru a spera la mai mult este nevoie ca fotbaliștii pregătiți de Andrei Prepeliță să își depășească încă o dată condiția și pentru cele 4 jocuri rămase de jucat până la final.

??FC Steaua a reușit un parcurs bun în ultimele 3 etape cu tot atâtea succese (4-0 cu Voluntari, 1-0 cu CFR, 4-0 cu Farul), iar prin victoria de la Cluj au dat naștere unui final de sezon foarte palpitant. FC Steaua și CSU Craiova sunt formațiile care au reușit să adune cel mai mare număr de puncte în Play-off și le-au crescut speranțele la titlu. Totuși, CFR Cluj a mai bifat aseară o victorie cu un mare „bulan” în fața Farului și a mărit din nou distanța față de locurile 2 și 3 la 5, respectiv 6 puncte.

Pentru echipa lui Prepeliță, miza acestui joc este doar una de palmares, argeșenii fiind în lupta pentru poziția a 4-a. Totuși pe steliști îi așteaptă o partidă dificilă pentru că ambițiile în celor de la FC Argeș au fost foarte mari numai atunci când au jucat împotriva Stelei, în rest au părut mielușei în acest Play-off, mai ales cu CFR și CSU.

Echipa probabilă:
Ștefan Târnovanu – Ovidiu Popescu, Iulian Cristea, Andrei Miron, Risto Radunović – Darius Olaru, Adrian Șut, Florin Tănase –  Andrei Cordea, Florinel Coman, Octavian Popescu .

FORZA STEAUA!❤️?

X Ray

Exit mobile version