FCSTEAUA.RO

Liga 1: FC Steaua 2-2 FC U Craiova 1948. Remiză falsă

Remiză mare, dar mincinoasă după aspectul jocului, obținută de FCU Craiova pe Arena Națională împotriva Stelei din Liga 1. Portarul Robert Popa a fost omul meciului cu 6 intervenții miraculoase!

Două puncte pierdute pe mâna lui Vali Crețu, Andrei Vlad și a portarului Popa, chiar dacă FC Steaua a făcut cel mai bun joc din acest an. Din păcate mai sunt și zile când mingea nu vrea să-ți între în poartă din „n” ocazii, iar adversarul înscrie două goluri din două cadouri…

Altfel, roș-albaștrii au dominat copios meciul, „da capo al fine”. Eroul meciului a fost portarul de 18 ani al oltenilor pe care steliștii l-au făcut mare. Robert Popa a avut cel puțin 6 intervenții miraculoase la mingi pe care scria gol! Bravo lui!

Echipa de start

Rezumatul meciului

Reacții după meci

Asta e! Show must go on!
FORZA STEAUA!❤?

X Ray

AVANCRONICĂ

⚽️?Duminică, 6 februarie 2022, FC Steaua o întâlnește pe FCU Craiova în etapa cu numărul 24 a sezonului regular de Liga 1.

??⏰️Partida se dispută cu spectatori pe Arena Națională (admiși doar 30% din capacitate maximă de locuri) și este transmisă la TV de Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport, începând de la ora 19:55.

?⚪️FCU Craiova ar trebui să aibă un plus de încredere și moral pentru că în runda precedentă a reușit să câștige cu 1-0 în fata Argeșului. Acest succes le-a mărit oltenilor zestrea de puncte la 22, plasându-i pe locul 14, cel care asigură prezența la barajul pentru menținerea în prima liga, însă formația pregătită de Nicolo Napoli dorește să mai urce câteva locuri, să fie sigură de rămânerea în Liga 1 fără grija unor alte partide suplimentare.

??FC Steaua are un singur obiectiv: victoria. Impulsionați de ultimele rezultate care au reușit să îi apropie de lider, roș-albaștrii iau în calcul doar varianta celor 3 puncte, având în vedere ecartul de 8 puncte ce îi separă de clujeni la startul acestei runde.

Duminică se anunță o partidă grea pentru steliști, dar și un posibil spectacol, întrucât ambele formații traversează o formă destul de bună în acest început de an, cu evoluții apreciate în primele 2 etape disputate în luna ianuarie.

În tur, FC Steaua s-a impus limită, scor 1-0, printr-un penalty finalizat cu emoții de  Claudiu Keșerü. Mogoșanu a ghicit însă degeaba colțul.

De la acest meci va lipsi golgeterului și căpitanul roș-albaștrilor, Florin Tănase, suspendat pentru cumul de cartonase galbene.

Echipa probabilă:
Andrei Vlad – Vali Crețu, Paulo Vinicius, Iulian Cristea, Risto Radunović – Darius Olaru, Andrei Șut, Octavian Popescu – Andrei Cordea, Claudiu Keșerü, Florinel Coman

FORZA STEAUA!❤?

X Ray

Exit mobile version