FCSTEAUA.RO

Liga 1: FC Argeș 0-0 FC Steaua. Remiză în mocirla din Trivale

?⚽️?Steaua din Liga 1 a remizat la Pitești pe o mocirlă ca la Rovine, un teren impracticabil, afectat de zăpada căzută în ziua meciului. A fost alb peste tot, inclusiv pe tabelă, 0-0. Steliștii au marcat numai la impresia artistică, cu ocazii mari de gol, 9 șuturi pe poartă și două bare. Dennis Man, în prima repriză și Florinel Coman, în a doua parte, au trimis spectaculos mingea în bară, iar Darius Olaru a ratat o șansă imensă de a înscrie în fiecare dintre cele două părți ale meciului.

Calitatea execrabilă a terenului i-a împiedicat pe steliști să exprime la adevărata valoare tehnică, iar rezultatul final deloc surprinzător, în condițiile date este bun pentru CFR Cluj care va avea ocazia să urce pe primul loc.
Toni Petrea a folosit următoarea echipă:
A. Vlad – Ov. Popescu (Creţu ’46), I. Cristea, Miron, Radunovic – Olaru (Vînă ’80), A. Şut (Perianu ’46), Fl. Tănase (Oaidă ’46) – Man, Fl. Coman (Buziuc ’83), Oct. Popescu.

Asta e! Batem sâmbătă Iașiul pe Arena Națională! FORZA STEAUA!❤?

Foto: FCSB

#liga1 #etapa19 #fcargesfcsb #fcsb #steaua #fcsbesteaua #SteauaRosAlbastra1947

X Ray

AVANCRONICĂ

?⚽️?Marți, de la ora 19:45, în cadrul etapei cu numărul 19 din Liga 1, FC Steaua se va deplasa pe „Stadionul Nicolae Dobrin” din Pitești, acolo unde va da piept cu FC Argeș.  În turul campionatului Steaua s-a impus cu 3-0.

?⚪FC Argeș a început excelent anul 2021, cu două victorii și o remiză, fapt ce a propulsat-o 4 locuri în ierarhie după ce o lungă perioadă s-a zbătut în subsolul Ligii 1. Echipa din Trivale ocupă acum locul 12 în clasament,  cu 18 puncte strânse din 18 etape, având 4 victorii, 8 remize, 6 înfrângeri și un golaveraj negativ (18-26).

Piteștenii vin după o victorie surprinzătore cu UTA Arad din deplasare, scor 1-2, asta după ce gazdele au deschis scorul în minutul 85′, dar Palic și Deslandes au întors miraculos scorul în minutul 87, respectiv 90′.

FC Argeș are un lot de 30 de jucători cu o medie de vârstă de 26,9 ani, evaluat de transfermarkt la 4,8 mil. €. În echipa piteșteană sunt 8 fotbaliști străini și talentatul mijlocaș de 19 de ani Cristian Dumitru, împrumutat un sezon de la FC Steaua.

Echipa probabilă: Greab – Tofan, Maric, Deslandes, Mușat – Meza Colli, Șerban – Drăghici, Maes, Dumitru – Mediop

?? FC Steaua continuă forma bună și în acest an și este lider in Liga 1 cu 41 de puncte și 44 de de goluri inscrise in 18 etape,. Roș-albaștrii au de departe cel mai bun atac din Liga 1, unde Man și Tănase sunt golgheterii campionatului, având 14 , respectiv 13 goluri. Însă steliștii au și cea mai slabă defensivă dintre cele 6 echipe aflate pe locurile de Play off, cu 18 goluri primite!

Steaua este neînvinsă în ultimele 5 etape, perioadă în care a înregistrat 3 victorii și două remize și are un moral bun după succesul obținut pe Arena Națională cu FC Voluntari, scor 2-1.

Echipa probabilă: Vlad – Ovidiu Popescu, Cristea, Miron, Radunoviç – Olaru, Șut, Tănase – Man, Coman, Octavian Popescu

Steaua nu va avea deloc meci ușor cu FC Argeș, mai ales că gazdele sunt pe o panta ascendentă, iar moralul jucătorilor este ridicat. Astfel că se anunță un meci echilibrat, dar și un duel tensionat, unde doar o sclipire a lui Man, Tănase, Coman, Oct. Popescu sau Olaru să facă diferența. 

FORZA STEAUA!❤?

#liga1 #etapa19 #fcargesfcsb #fcsb #steaua #fcsbesteaua #SteauaRosAlbastra1947

www.facebook.com/SteauaRosAlbastra1947 www.instagram.com/SRA1947

X Ray

Exit mobile version