FCSTEAUA.RO

Liga 1: Farul 0-1 FC Steaua! Vicecampioana întrerupe invincibilitatea „regelui” la Ovidiu.

?⚽️?FC Steaua a întrerupt hegemonia Farului pe teren propriu, la Ovidiu, bifând cea de a 8-a victorie în serie, din care 7 sunt obtinute în Liga 1. O partidă încheiată la limită, 0-1, printr-un autogol, pentru că steliștii s-au jucat cu marile ocazii prin Octavian Popescu, Florin Tănase, Iulian Cristea, Andrei Cordea și Andrei Șut.

O victorie prețioasă care readuce FC Steaua pe locul 2 în clasamentul Ligii 1, la numai 6 puncte de lider. Vicecampioana României a acumulat 30 de puncte în14 etape și are un golaveraj de 26-12.

Rezumatul meciului

FORZA STEAUA!❤?

X Ray

AVANCRONICĂ

Meciul Farul – FC Steaua a fost reprogramat pe data de 4 noiembrie 2021 și se va disputa pe stadionul Academiei „Gheorghe Hagi” din Ovidiu. La solicitarea deținătorului de drepturi TV, meciul va începere de la ora 20:30 în loc de ora 17:30, cum fusese programat inițial.

? Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

Se știe că FC Steaua a fost grav afectată de infectările COVID 19, dar și de accidentări. În consecință, pe data de 22 octombrie, LPF a decis să amâne meciul cu echipa lui Hagi la cererea roș-albaștrilor. Partida, care trebuia să se dispute pe 24 octombrie, a fost reprogramată pentru data de 4 noiembrie.

Teoretic, Farul Constanța a reapărut în peisajul primei Ligi abia anul acesta, după o pauză de 12 ani, iar în 2009, FCSB se numea oficial FC Steaua București. Însă e hazardat să afirmăm că adversarele de astăzi se întâlnesc în premieră absolută. Echipa Farului e și continuatoarea Viitorului, iar FCSB e continuatoarea din punct de vedere fotbalistic a Stelei (1947), indiferent de verdictele instanțelor de judecată.

?⚪Farul vine pe un mare val de moral după victoria cu 2-0 obținută în deplasarea de la FC Botoșani. Totuși, pe teren lucrurile nu au stat ca pe tabelă. Echipa lui Hagi a avut posesia (54%), dar FC Botoșani a dominat la  numărul de șuturi, cornere și ocazii de gol. Portarul Farului, Mihai Aioanei, a avut nu mai puțin de 5 intervenții salvatoare.

Oricum, Farul este o echipă tare a Ligii 1, fiind alimentată și cu jucători din cea mai prolifică Academie de fotbal din România.

??FC Steaua vine după a 7-a victorie consecutivă, din care 6 sunt bifate în Liga 1. Starea medicală a lotului este mai bună, dar perioada de refacere, izolarea celor afectați de COVID 19 și pauza forțată de la meciurile oficiale pentru ceilalți jucători, a dereglat un pic exprimarea consistentă a echipei.

Joi, vicecampioana României va avea cu Farul un meci mai greu decât cel jucat duminică împotriva celor de la FC Argeș, dar cu o victorie ar reveni pe locul 2 și s-ar apropia la numai 6 puncte de lider.

Echipa probabilă:
Andrei Vlad – Vali Crețu, Paulo Vinicius, Iulian Cristea, Risto Radunović  – C-tin Budescu, Darius Olaru, Florin Tănase – Ianis Stoica, Claudiu Keșerü, Octavian Popescu.

FORZA STEAUA!❤?

X Ray

Exit mobile version