FCSTEAUA.RO

Karma e o curvă!

Fotografia postată de Steaua roș-albastră.

Bucuria lui Talpan la golul Iașiului, marcat FCSB-ului, i-a ieșit pe nas. „Îîîî… ce bucurie!”. Vă mai amintiți?

Aseară, pe Arena Națională, Academia Rapid, o echipă adunată pe ultima sută de prin munți și văi, a șters pe jos a doua oară  cu Steaua lui Talpan 2017, cea selectată, antrenată, învățată și motivată de foste glorii steliste: Marius Lăcătuș, Ștefan Iovan, Ion Ion, Adrian Bumbescu, Tudorel Stoica etc. Dacă se termina 5-0 sau 6-0 pentru academicienii jiuleșteni nu mira pe nimeni!

Buget de 300.000 de euro, echipă formată cu peste o lună de zile înainte de a începere sezonul din Ligii a 4-a de amatori, prin luarea jucătorilor de la formația ACS Regal Sport, vreo 3-4 cantonamente la munte, bază de pregătire, susținere din partea PS și AS 47, alea, alea. Toate au fost „vacs albina, crema puca”.

Steaua lui Talpan 2017, cea care se revendică cu tupeu urmașa celei din 1986, nu a fost în stare să promoveze sportiv din Liga a 4-a de amatori! O adunătură de penibili vocali ajunși de râsul curcilor… și al ciorilor!

CSA și-a dat măsura capacității de a gestiona formarea unei echipe de fotbal și de a ieși sportiv din anonimatul non-valorii. Bani publici aruncați pe nimic și incompetență!

Rușine conducerii MApN și CSA pentru mizeria amatorismului în care a dus numele STEAUA la fotbal!

PS.

CSA a luat bătaie până și la duelul numeric al galeriilor. Cei 37.000 umflați numeric din precedentul meci de pe Arena Națională, au fost vreo 2-3.000 pe o arenă de 55.000 de locuri, într-un meci capital pentru promovarea în Liga a 3-a.

Acum toată haterimea face mătănii online la procesomanul Talpan să  vopsească de Liga 3 o echipă de amatori (la propriu), CSA Steaua 2017,  la masa verde. De data asta armata pare dispusă să treacă de Budapesta, până la Lausanne, cu o jalbă în baioneta lui Talpan către TAS.

X Ray

Exit mobile version