FCSTEAUA.RO

Juniorii Stelei speră să scrie istorie în roş-albastru: „Ăsta e visul meu”

**VIDEO** Juniorii Stelei speră să scrie istorie în roş-albastru: "Ăsta e visul meu"

Steaua lucrează intens pe piaţa transferirilor, dar are grijă şi de propria pepinieră. Franc Bakalli şi Cristian Onţel speră să calce pe urmele lui Lăcătuş şi Adrian Ilie.

Înaintea celor două meciuri cu Viitorul lui Gică Hagi, din campionat şi Cupa României, Steaua se îngrijeşte de propriul viitor.

Franc Bakalli şi Cristian Onţel sunt doi dintre tinerii care visează să scrie istorie în roş-albastru. Deocamdată, puştii chemaţi în trecut de Mirel Rădoi la antrenamentele echipei mari dau gol după gol la juniori.

De origine albaneză, Franc Bakalli are 18 ani, iar în România a mai jucat la Dinamo şi Sportul.

Mă simt bine, marchez în fiecare meci, dar vreau să o fac şi la echipa mare. Ăsta e visul meu„, a declarat Bakalli.

La doar 17 ani, Onţel a bifat deja trei apariţii în Liga 1, toate din postura de rezervă. A intrat pe teren cu CSMS Iaşi, FC Botoşani şi în derby-ul cu Dinamo.

Aş vrea să joc cât mai mult, dacă se poate. Trebuie să marchez ca să demonstrez că merit, asta face un atacant. Sper să demonstrez cât mai repede„, spune Onţel.

Coordonatorul centrului de copii şi juniori de la Steaua, Dumitru Dumitriu, are încredere că puştii din pepiniera roş-albaştrilor pot face pasul către echipa mare.

Sunt jucători buni, mai sunt şi alţii, care, prin rotaţie, ajung la prima echipă, se antrenează şi cresc. Sunt în formă bună şi normal că atunci când vin de la echipa mare au alt moral şi altă exprimare„, a precizat Dumitriu.

  • Videoclip cu Steaua

Sursa: Digisport

Exit mobile version