FCSTEAUA.RO

Interviu Lecce (Peluza Sud) referitor la situatia actuala a clubului

Alexandru Tofan (Lecce) - Peluza Sud

Alexandru Tofan (Lecce) - Peluza Sud

La Digisport, in urma cu putin timp, Alexandru Tofan a declarat urmatoarele:

„Pe noi ne doare situaţia în care a ajuns clubul de fotbal Steaua. Am stat de vorba cu toţi suporterii, inclusiv cei de la peluze. Nu trebuie să privim pe termen scurt de ce nu vin suporterii. Nouă ne lipseşte normalitatea. Nu zic că asta a venit din cauza siglei.

Lipsa de normalitate a venit la Steaua de foarte mult timp. Suporterii spun că e anormal ca un club ca Steaua a ajuns să fie condus de nişte oameni care nu oferă nici un fel de transparenţă.

Conducerea Stelei este lipsită de profesionialism, mint foarte mult. Noi nu putem fi alături de acest hibrid FCSB. Ne-a fost uncis spiritul nostru, idealul nostru. Oamenii care ucid idealuri sînt consideraţi metaforic vorbind criminali. Noi nu vrem să ne împărţim în tabere.

Lipsa totală de dialog dintre conducere şi fani este o mare problemă. Domnul Valeriu Argăseală n-a discutat cu nimeni. Transparenţa e clară în acest caz. Să ne spună şi nouă cum a fost preluat clubul, de ce a existat această decizie a Înaltei Curţi cu privire la emblemă. Noi am aflat că domnul Valeriu Argăseală a uitat să înregistreze sigla la OSIM. Nu zic că aşa e, dar noi asta ştim.

Noi nu vom veni nici la meciul cu Dinamo. Suporterii lui Dinamo pot face spectacol la orice meci, nu doar cu Steaua. E datoria lor să facă asta. Dacă ei au sprijin din partea conducerii şi a jucătorilor e altceva.

La fel, conducerea Rapidului  nu a întors niciodată armele împotriva suporterilor. Vă dau un răspuns în numele suporterilor. E simplu! În momentul în care vom avea o echipă de fotbal adevărată, după un model profesionist. Să avem departamente bine structurate, nu mă refer la jucători.

Vrem să avem emblemă, culori, tradiţie, vrem să avem relaţie cu clubul, vrem să avem marketing, vrem un club profesionist, vrem actele clubului bine făcute şi noi vom veni la meci. Cu Gigi Becali, fără Gigi Becali, Steaua va avea stadionul plin la fiecare meci. Vă zic sigur acest lucru

Ce parere aveti despre aceasta declaratie ?

Exit mobile version