home
26-08-04

Steaua - Zeleznik 1-2

Slab si cateodata foarte slab a evoluat Steaua in acest retur cu Zeleznik. Neintelegeri, pase la adversar, haos, acestea au fost dominantele jocului in care Steaua a pierdut pe teren propriu in fata unei echipe modeste din fosta Iugoslavie.
Veti spune ca am jucat cu rezervele, ca s-au relaxat duma scorul din tur, insa eu cred ca nimic nu scuza aceasta prestatie in dreptul careia, daca pui cuvantul 'modesta', esti prea bland.
Nu ma voi aventura in a aprecia evolutia fiecarui fotbalist in parte pentru ca nu vreau sa fiu pus sa recunosc in fata ca nici un jucator nu merita nota de trecere. Va invit pe dumneavoastra sa notati jucatorii pe coloana din dreapta stiind ca aceste voturi au reflectat pana acum in cele mai multe cazuri situatia din teren.
Echipa Stelei a fost:
Hamutovski, Rachita, Ghionea(Dumitru), Ogararu, Petre Marin, Falemi, Dica, Paraschiv, Pitu(Dica), Oprita(Neaga), Cristea

Atmosfera pe stadion a fost, ca de obicei incendiara. 23000 de spectatori au cantat si au sarit pana in momentul cand si-au dat seama ca baietii din teren isi cam bat joc de ei, moment in care au aparut scandari ca "RUSINE SA VA FIE" si "LACATUS"


Tragerea la sorti va avea loc maine cand veti afla adversarul Stelei de aici de pe site.

George Stan

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE