home
09-11-03

Steaua - Otelul 2-0

Steaua a castigat acasa, cu 2-0 meciul cu Otelul Galati, un meci deosebit de important in economia campionatului. Astfel Steaua se detasaza in fruntea clasamentului, ocupanta locului doi, Rapid, pierzand la Timisoara.
Cu sinceritate trebuie insa sa recunoastem ca numai imprecizia galatenilor si excelenta lui Hamutovski au facut ca Steaua sa castige cele trei puncte astazi. Dupa primele 15-20 de minute in care Steaua a dominat in totalitate, galatenii lasand impresia ca au venit in Ghencea sa limiteze proportiile scorului, Otelul a iesit la atac si de atunci pana in minutul 90 au fost echipa care a avut un joc mai clar, cu ocazii multe si evidente la poarta Stelei. Desigur si Steaua a mai avut unele ocazii, unele foarte mari insa in ansamblu s-a vazut clar ca e greu chiar si pentru liderul diviziei A sa joace doua meciuri in mocirla la un interval atat de mic de timp.
De remarcat ca Victor Piturca a inceput meciul cu o garnitura inedita: Pitu, Nanu, Curt si Neaga titulari, Aliuta si Mutica rezerve. Atunci cand a sesizat ca Otelul intoarce Steaua pe toate partile si ca doar cu noroc mentinem rezultatul in favoarea noastra, schimbarile au inceput sa transforme Steaua in cea care a facut 1-1 cu Liverpool. Nanu si Neaga au fost schimbati.
Pitu nu a mai stralucit ca in meciurile cand intra din postura de rezerva (poate tocmai de aceea), Neaga nu a mai dezamagit ca in alte dati insa nici nu a iesit in evidenta, Curt a fost sigur pe el, asa cum ne-a obisnuit.
In concluzie Steaua nu a stralucit in joc insa a reusit un rezultat excelent si in conditiile date (teren sub orice critica, oboseala in urma meciului cu englezii disputat pe acelasi tip de teren) merita felicitari.

Iata fazele Stelei:

10: Gol Steaua !!! Radoi se demarca pe partea dreapta, centreaza excelent pentru Raducanu care executa o simpla formalitate.
12: Lovitura libera de la 20m putin stanga executa Neaga, putin peste.
18: Lovitura libera de la 20m putin stanga, sut Pitu, mingea deviata in corner.
43: Neaga pivoteaza la 11m lateral dreapta si suteaza bine.
45: Sut Radoi din lovitura libera, puternic pe centrul portii, respinge portarul.

----------------------------

60: Sut Oprita, din intoarcere, putin peste
62: Schimbare Pitu/Bostina
66: Centrare Bostina, invalmaseala in careul galatean, Raducanu rateaza.
68: Schimbare Neaga/Stoica.
80: Sut Bostina peste.
88: Sut Falemi peste.
90: Contraatac Steaua, ratare mare a lui Raducanu, mingea se opreste in namol in fata portii, in conditii de teren bun era gol
93: Contraatac Steaua, Raducanu fuge cu doi fundasi in spate, paseaza lui Bostina care este faultat
93: Gol Steaua !!! Rachita executa superb lovitura libera de la 18m peste zid.


Echipa Stelei a fost:
Hamutovski, Radoi, Rachita, falemi, Nanu (Mutica), Curt, Pitu (Bostina), Dumitru, Neaga (Stoica), Oprita, Raducanu

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE