home
05-08-12

LIVE VIDEO Steaua - U Cluj

Duminică, la câteva momente după apusul total al Soarelui, mai exact de la ora 21:30, Arena Națională găzduiește, din ce în ce mai obosită după toate vizitele gladiatorilor moderni, lupta dintre ’’militari’’ și "Şepcile Roșii".

Steliștii, încă o dată ’’gazde’’ departe de casă, îi primesc pe clujeni din postura de echipă neînvinsă în acest început de sezon în Liga 1, ba mai mult, cu maximum de puncte după două etape.
De partea cealaltă, clujenii au o victorie și o înfrângere, venind în capitală cu șansa a doua la câștigarea celor 3 puncte puse în joc.

În ciuda faptului că ambele echipe au înregistrat victorii în ultima partidă de campionat, în cele două tabere nu s-ar putea spune că domnește entuziasmul.
Steliștii tocmai au pierdut în Europa League împotriva slovacilor de la Spartak Trnava, dând astfel start deja obișnuitelor speculații cu privire la viitorul antrenorului Reghecampf, numărul 19 în era ciobanului.

În tabăra clujenilor, stabilitatea nu mai este la Dânsa acasă, în cadrul clubului făcându-și loc un circ de mare angajament, imediat după ce Florian Walter a părăsit orașul și a luat cei mai buni jucători. Colac peste pupăză, clujenii s-au pricopsit cu
Anamaria Prodan Reghecampf, chiar soția actualului antrenor principal de la Steaua, având Dumnezeu știe ce funcție în club.

Vom asista, practic, la o întâlnire ce ar fi trebuit să fie de tradiție, între două echipe fanion, decimate de toanele patronilor din România, lăsați la infinit să-și finalizeze cu succes interesele.

În ultimul meci jucat, antrenorul Dulca, înlocuitorul lui Claudiu Niculescu, a găsit formula câștigătoare trimițându-i în teren pe Balauru- Krumov, Christou, Mendy, Szilagyi – Pătrașcu, Paulinho, Gheorghe- Alex, Viorel Dinu II, Drăghici. Un 4-3-3 care ar putea fi periculos în contextul ultimelor probleme din defensiva stelistă.

Nu știm ce schimbări are în plan antrenorul cu numărul 19, dat fiind faptul că întreaga echipă nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor împotriva celor de la Trnava, dar putem aprecia că Steaua va juca în această formulă: Tătărușanu- Martinovic, Chiricheș, Gardoș, Latovlevici- A. Chipciu, A. Bourceanu, T. Bălan, C. Tănase- F. Costea, Rusescu.

Rămâne de văzut ce ne va fi servit la cina de duminică.
Vom avea fotbal, vom avea circ, întreaga întâlnire va fi doar un episod din reality-show-ul familiei Reghecampf?

Voi ce așteptări aveți?

Blindica

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE