home
08-02-12

Nesu a mai castigat o lupta: isi misca si mana stanga

După accidentarea suferită de Mihăiţă Neşu la un antrenament în primăvara anului trecut, recuperea sa a decurs foarte greu, dar cu progrese vizibile. A fost paralizat la pat aproape 6 luni de zile iar la sfîrşitul lui 2011 a început să mişte mîna dreaptă. Acum, din Olanda vin veşti bune: Neşu îşi mişcă şi cealaltă mînă.

Conform publicaţiei Voetbal Internaţional, citată de RTV, Mihai Neşu a spus că-şi poate ridica braţul stîng aproximativ un centimetru.

"Pot să-mi ridic braţul stîng, chiar dacă numai un centimetru. Poate luna viitoare voi reuşi să-l ridic doi centimetri. La fel s-a întâmplat şi cu braţul drept. Poate peste câţiva ani voi fi mai bine. Este foarte ciudat, şi respiraţia mi-o simt doar parţial", a declarat fostul fundaş al Stelei.

Mihăiţă Neşu, în vîrstă de 28 de ani, a primit toată atenţia medicilor din Utrecht, acolo a fost operat şi supravegheat după intervenţia chirurgicală.

Gazeta Sporturilor

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE