home
28-07-06

Standard Liege - STEAUA

In ultimul tur preliminar inainte de intrarea in grupele Champions League, Steaua va intalni pe Standard Liege!

Meciul tur va avea loc in Belgia pe 8/9 august, iar returul la Bucuresti pe 22/23 august pe fostul stadion "23 august", actual stadion "National" din Complexul Sportiv "Lia Manoliu" ceea ce reprezinta un avantaj important pentru noi! Totusi exista zvonuri conform carora Steaua va juca returul pe Ghencea!

Cele doua echipe s-au mai intalnit in urma cu 2 ani in grupele Cupei Uefa atunci cand Steaua a invins in Ghencea pe Standard cu 2-0!

La tragerea la sorti pentru turul 3 preliminar, Campioana Romaniei a avut statutul de cap de serie evitand astfel adversari de calibru.

Standard Liege este un club fondat in anul 1898, isi joaca meciurile de acasa pe stadionul "Maurice Dufrasne" cu o capacitate de 26.659 locuri. Echipamentul provoaca iritare in ochii stelistilor: alb-rosu! In aceasta pauza competitionala a schimbat jucatori pe banda rulanta (inclusiv antrenorul)!

In legatura cu aceasta tragere la sorti, va prezentam in continuare cateva declaratii:

Maestrul Emerich Jenei: "Nu este un adversar foarte comod! Nu va fi un meci usor pentru Steaua. Dar Steaua se va califica daca va pregati meciul cu seriozitate!"

Gigi Becali, patron Steaua: "Trebuie sa ne mobilizam pentru ca nu se da nimeni la o parte sa dam noi goluri. Steaua e mult peste Standard Liege. Avem o experienta mult mai mare decit pina acum! Nu e o mare performanta sa elimini Gorica si Standard Liege si sa te califici in grupe. Eu vreau sa ma bat cu echipele mari ale Europei"

Cosmin Olaroiu, antrenor Steaua: "Orice adversar pe care l-am fi intalnit in aceasta faza a competitiei nu poate fi unul usor. Steaua a mai jucat cu Standard, a invins-o, iar jucatorii nostrii ii cunosc pe ai lor. Din acest moment vom strange toate informatiile necesare despre echipa belgiana"

Dumitru Dumitriu (ultimul antrenor care a calificat Steaua in grupele CL): "Sunt convins ca Steaua se va califica. Are sanse peste 70%! Steaua este mult peste Standard Liege si va invinge si acasa si in deplasare! Un avantaj important fata de anul trecut este faptul ca Steaua are un antrenor roman care simte mult mai bine importanta acestui meci"

Catalin Nastase


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE