home
07-04-06

Despre fericire . . .


As vrea sa pot descrie in cuvinte simple emotiile covarsitoare pe care le-am incercat ieri . . .
As vrea sa pot vorbi despre fericirea de nedescris pe care am resimtit-o la finalul meciului . . .
As vrea sa pot transcrie in cuvinte trairile pe care le-am avut in pauza meciului cand imi doream cu disperare sa pot da timpul inainte cu 60 de minute . . .
As vrea sa pot reda starea sufleteasca care m-a facut sa aprind tigara de la tigara in ultimele 10 minute ale meciului, minute care mi-au parut a fi lungi ca o eternitate. . .
As vrea sa vorbesc despre toate astea si despre multe altele in cuvinte simple . . . dar mi-e teama ca nu pot. . .
Poate ca si asta e farmecul fericirii: e indescriptibila.

As vrea sa pot vorbi despre sentimentul ala acut pe care l-am avut cand Lacatus a trecut prin fata noastra, ca nimic rau nu ni se poate intampla in seara asta, ca "Fiara" n-ar permite niciodata asta . . .
As vrea sa pot vorbi despre mandria fara seaman pe care am resimtit-o ieri . . . Mandria de a apartine cele mai glorioase familii de invingatori din fotbalul romanesc.
As vrea sa pot povesti sentimentul uluitor ce m-a invadat in mijlocul a 40.000 de inimi ros-albastre ce bateau la unison.
As vrea sa va pot povesti senzatia lacrimilor calde de fericire care mi-au siroit pe fata la sfarsitul meciului . . .
Si iarasi cuvintele mi se par putine si lipsite de continut . . .

Si totusi, acum mai mult ca niciodata trebuie sa ramanem lucizi. Si sa privim inainte cu incredere.
Mai avem doi pasi pana la ne implini visul . . . Un vis al carui nume pana nu demult nu indrazneam sa il rostim nici in soapta de teama sa nu se destrame . . . Un vis din acelea cum doar familia Stelei indrazneste sa traiasca . . .
Desi va fi greu. Va fi foarte greu. . .
Va fi greu caci suntem atat de aproape. Atat de aproape incat aproape simtim atingerea rece a cupei UEFA pe degetele capitanului nostru . . .
Acum urmeaza Dinamo, apoi Middlesbrough . . .
Pana atunci insa, sa ne urlam salbatic mandria fara seaman de a fi stelisti!
Multumesc baieti! Multumesc Oli!
Forza Steaua! Mandru ca sunt stelist!

the quiet romanian

P.S. O mentiune speciala cred ca merita Gigi Becali si MM Stoica. Am scris in mod critic despre ei atunci cand am considerat ca nu actioneaza in interesul Stelei. Dar acum, sa dam Cezarului ce-i al Cezarului! Fara nebunia frumoasa a lui Gigi si fara calitatile manageriale incontestabile ale lui MM probabil ca n-am fi fost aici. Deci, va multumesc domnilor Becali si Stoica!


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
27 ani de la 18-05-1989

Ziua de nastere a lui Alex Chipciu

La FC Brasov a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei de sub Tampa. Inceputul lui 2012 i-a adus transferul la Steaua, unde a explodat in sezonul 2012/2013.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE