home
06-01-10

Semifinala Cupei Romaniei la Hochei - duminica 10 ianuarie, ora 20:30

Semifinala Cupei Romaniei la hochei dintre Steaua si Progym Gheorgheni se va disputa duminica de la ora 20:30 pe patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti.

Meciul va fi reeditarea semifinale de anul trecut din Cupa Romaniei, atunci cand Steaua a trecut de Progym chiar pe patinoarul Mujegpalya cu scorul de 4:3 (3:0, 1:2, 0:1) dupa un meci extrem de disputat.

Dupa ce a castigat grupa de la Bucuresti cu punctaj maxim, Steaua mai are un singur pas pana la marea finala. Castigatori en-titre ai Cupei, baietii nostri au reusit viictoria anul trecut chiar pe patinoarul din Gheorgheni . Cea mai mare problema a echipei noastre este inca omogenizarea lotului, acest lucru vazandu-se si in ultimul joc din grupe cand a-u chinuit putin impotriva Brasovului, noii-veniti Severson, Soso si Kulenov mai avand inca nevoie de meciuri pana sa poata ajunge la capacitate maxima.

Adversarii de duminica, Progym Gheorgheni este o echipa cu o veche traditie in hochei, incepand cu 1949, insa cu performante destul de mici, fiind mai mereu in umbra “marilor” Steaua si Miercurea Ciuc. In grupa din care a facut parte, cea de la Miercurea Ciuc, Progym a terminat pe locul 2, inregistrand o victorie si o infrangere – victorie contra Dunarii Galati 7:2 (5:1, 2:0, 0:1) dupa un meci cu multe incidente si infrangere contra S.C. Miercurea Ciuc 7:3 (0:0, 4:2, 3:1), dupa ce au condus cu 2-0 in repriza a doua.

Cele doua echipe s-au intalnit pana acum in campionat pe ambele patinoare, la Gheorgheni s-au inregistrat scorurile 7:3 (1:1, 3:0, 3:2) si 7:1 (1:0, 2:0, 4:1) in favoare Stelei, iar pe Mihai Flamaropol, Steaua a castigat mult mai detasat – 8:1 (1:1, 2:0, 5:0) si 10:0 (2:0, 2:0, 6:0).

Tot in cadrul meciului de duminica va avea loc un alt concurs pentru fanii stelisti prezenti la patinoar. In prima pauza se va face extragerea participantilor care vor trebui sa-si demonstreze abilitatea de a marca de la mijlocul terenului, cu poarta goala. In a doua pauza va avea loc concursul, in urma caruia cei 3 fani vor avea ocazia sa castige:
-locul 1: crosa lui Timaru, cu autograf
-locul 2: tricoul de joc al lui Pisarenko, cu autograf
-locul 3: un puck de joc


In cealalta semifinala se vor intalni Sport Club Miercurea Ciuc si CSM Brasov, meciul avand loc pe patinoarul Vakar Lajos din Miercurea Ciuc, vineri cu incepere de la ora 20:30.


Va invitam duminica la patinoar pentru a crea din nou o atmosfera incendiara care sa poarte echipa noastra spre o noua victorie si spre finala!

Intra si tu pe www.steaua.ro pentru a afla ultimele stiri din hochei.
FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE