FCSTEAUA.RO

În Europa, marca Steaua nu e la CSA!

Pompiliu Bota a obținut acum două zile, 3 martie 2020, un document de recunoaștere a mărcii Steaua București la nivel european din partea Oficiului Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală.

Avocatul hunedorean Pompiliu Bota a câștigat dreptul de folosință exclusivă a mărcii combinate STEAUA București, după ce a înregistrat-o la EUIPO (Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală). Instituția europeană a emis documentul de recunoaștere a acestor drepturi în data de 3 martie 2020.

Astfel, noul titular deține până la 29 septembrie 2027, atât denumirea mărcii, cât şi însemnele, respectiv sigla, stema şi desenul original, în varianta color cunoscută. Drepturile asupra mărcii conferite de EUIPO primează asupra mărcii înregistrate în România, la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci), pe care o deține ofiţerul-jurist al CSA STEAUA Bucureşti, Florin Talpan, a explicat Pompiliu Bota. De altfel, Florin Talpan a depus la EUIPO o opoziţie privind înregistrarea mărcii STEAUA Bucuresti, opoziție care nu i-a fost acceptată.

Reușita obținută de Pompiliu Bota vine după un demers extrem de complex, care a durat aproape trei ani. Acum, avocatul hunedorean are în plan să concesioneze legal și gratuit drepturile de folosință asupra mărcii STEAUA București omului de afaceri Gigi Becali.

?„Încă nu am luat legătura cu Gigi Becali pe această temă. Prima dată trebuie să-l oblig pe Talpan să nu mai folosească marca, urmând să-l acționez în judecată”, a declarat Pompiliu Bota pentru Ziar de Hunedoara.

Link la documentul oficial original:

https://euipo.europa.eu/eSearch/?fbclid=IwAR3lExYNgj29gd7GPN-VPyV7A5ZM5HoxwpskAQYKoCYjhL_8Hp45KMhcZ5g#basic/1+1+1+1/100+100+100+100/017072752

X Ray

Exit mobile version