FCSTEAUA.RO

I-AM SPART


Ghinionul, bre, ghinionul, că de el e vorba. Păi, dacă mă uit la ce-a fost în ultimii ani, văd că în ultimele 10 partide împotriva clujenilor n-aveam decât o victorie, patru remize și cinci înfrângeri. Golaveraj? 3-10! Adică în seara asta le-am dat tot atâtea goluri cât dădusem în zece meciuri!!! Apărarea care se lăuda cu doar 12 goluri primite în cele 27 de etape până azi a încasat 3. Doar trei, aș zice, că puteam să vedem un scor fluviu…

Edi Iordănescu a intrat în direct, după umilința cu FCSB: „Suntem căzuți!” » Ce spune despre controversa cu Arlauskis
În sfârșit, după atâtea meciuri chinuite, scremute, am văzut un joc mai aproape de ceea ce aștept de la băieții ăștia. Am văzut, poate pentru prima oară de multă vreme, o ECHIPĂ, nu niște vedete individualiste, cu aere, incapabile de un joc combinativ, așa cum ne obișnuiseră Coman, Tănase, Moruțan și ceilalți. Dominată cap-coadă, CFR să mulțumească lui Dumnezeu că a scăpat de o umilință care ar fi intrat în istorie.

Dar, deh, parcă tot nu-mi vine să cred că de-acum totu-i în regulă și merge ca uns… Urmează o pauză de două săptămâni, care numai pauză nu e, că mai toți titularii Stelei vor juca meciurile Naționalelor. După aia vine Craiova, care e mai slabă decât CFR, dar nu pot uita tradiționala bulibășeală de până acum, mulțimea de puncte pierdute de steliști mai ales în fața echipelor subțiri. Însă ceea ce am văzut în seara asta îmi dă speranța că putem scăpa de ghinionul ultimilor ani. Spargeți-l de tot, băieți!

Autor Andrei Sava
Preluare de pe blogul personal https://sammuraysports.wordpress.com/

Foto: gsp.ro

Exit mobile version