FCSTEAUA.RO

Hoțescu – Steaua 2-0! Furt istoric! Trei goluri valabile anulate Stelei

FC Steaua Bucureşti a fost învinsă  de arbitri în deplasarea de la Astra Giurgiu, cu scorul de 2-0, într-un meci din etapa a VI-a, în care fluierașul Colțescu le-a administrat „roş-albaştrilor” primul eşec  din actualul sezon al Ligii 1 printr-un furt istoric, fără precedent.

Să anulezi 3 (TREI) goluri perfect valabile într-o singură partidă, este un record de Guinness World Records pentru arbitrii handicapaţi mentali.

Violare de rezultat în grup organizat. Recidivistul Colţescu Sebastian (Craiova ), acest psihopat al fluierului lăsat în libertate și cu ecuson FIFA, trebuie scos din arbitraj definitiv, împreună cu agaricii de la margine Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti) şi Stoianov Sebastian (Constanţa).

Pentru a nu fi acuzat de subiectivism, vă prezint:

  • Opinia suporterilor: Sondaj Digi Sport pe erorile de arbitraj care au făcut cadou 3 puncte  Astrei. (sondaj preluat la 30 de minute după meci, unde au votat și „nesteliștii”)

  • Opinia specialiștilor: Adrian Porumboiu, fost mare arbitru, a comentat la DolceSport arbitrajul lui Sebastian Colţescu spunând că a anulat eronat cele trei goluri și nu i-a dat roșu lui Budescu. Același verdict, goluri vlabile, l-a dat și Ion Crăciunescu la Digi Sport.
Două vorbe despre meci

Euro-Astra lui Șumudică nu a existat pe teren, deși fanfaronul a blufat cu accidentații înainte de meci și a întrodus în primul 11 toate „vedetele”.

  • Astra Giurgiu: Lung jr. – Queiros, Găman, Oros, Junior Morais – Enache (Al. Stan ’87), Teixeira (Dandea ’54), Boldrin, William – Budescu, Alibec (Lovin ’68).
  • Steaua Bucureşti: Cojocaru – Papp, Varela, Toşca, Guilherme (Iancu ’65) – Filip (Enceanu ’82), Tahar (Tudorie ’56) – Ad. Popa, Hamroun, Chipciu – Tade

Super ofensiva echipă trimisă în teren de Cel-cu-bărbăția-mică, a expediat primul șut spre poartă abia în minutul 30, prin Budescu, după ce „Hoțescu” a scos de două ori mingea din poarta lui Lung, în minutele 5 și 21.

  • Minutul 5 – Paul Papp reuşeşte să introducă mingea în poarta lui Silviu Lung Jr, dar arbitrul a anulat eronat golul pentru un fault, inventat, asupra lui Morais.
  • Minutul 21– Adi Popa reuşeşte să trimită în poarta lui Silviu Lung Jr., dar același arbitru iresponsabil anulează al doilea gol pentru un offside inexistent.

Campioana României a dominat la toate capitolele, dar în seara asta Colțescu nu ar fi validat vreun gol nici dacă roș-albaștrii ar fi făcut ciur poarta lui Șumudică.

  • În minutul 75, la scorul de 2-0, psihopatul anulează al treilea gol pentru Steaua. Tade a trimis cu capul în poartă, dar atacantul a fost semnalizat, în dușmănie sau prostie, iar în offside imaginar.

„Horror movie”

https://youtu.be/MIBEbwdA2ro

Pentru suporterul stelist contează spiritul, atitudinea și jocul echipei! Dincolo de amărăciunea acestui măcel în arbitraj, de cele 3 goluri furate ca-n codru, Steaua a jucat ca o echipă mare, și și-a creat numeroase alte ocazii la poarta celui care se laudă că a eliminat rezervele lui West Ham. În acest meci, Astra a fost dominată la ea acasă mai rău ca Avântul Bârsana în Cupa României. Rând pe rând, Chipciu, Filip, Tahar, Tade și Iancu au fost aproape de gol, însă nimeni nu mai garantează că ar fi fost și validate.

„Mumu fără număr” arbitrilor și lui Șumudică, acest măscărici printre antrenorii de Liga 1, care și-a asumat jignitor, cu îngâmfarea prostului neputincios, un furt ca pe o mare victorie a lui în fața Stelei: „Sunt supărat că nu ni s-a arătat respect după meciul cu West Ham. S-a scris că englezii au venit cu echipa a doua şi nu e corect. Uite că acum am bătut campioana„.

Mumu și golanului-simulant, sarmaua-Budescu, pentru tăvăleli și palma perversă dată lui Cojocaru. De ce a dat? Păi avea spatele asigurat de Hoțescu! Cum să-i dea roșu, domne’? Slavă Cerului că rotofeiul josnic nu a ajuns la Steaua. Idem Alibec. Mare caracter și agariciul ăsta: „Nu am avut niciun noroc, ne bucurăm că aşa a văzut arbitrul şi i-a anulat golurile Stelei. Am fost mai buni ca ei”.

Singura decizie fair play a FRF și LPF ar fi anularea rezultatului violat, nu doar viciat, de Colțescu și rejucarea partidei.

Felicitări băieților! Pentru noi, voi sunteți invingătorii!

XRay

 

 

 

Exit mobile version