FCSTEAUA.RO

Peluza Nord-Insurgenții, Nucleo si Skins: „Steaua București nu a retrogradat niciodată pentru a porni din liga a 4 a”, „Nu susținem nicio echipă înființată, reînființată sau pe cale de a fi înființată”

[UPDATE] Pagina oficiala a Peluzei Nord „Peluza Nord Steaua Oficial” a publicat cele 3 comunicate ale grupurilor Insurgenții Colentina, Grupul Nucleo si Skins Berceni

Insurgenții Colentina

Consideram ca Steaua București nu a retrogradat niciodată pentru a porni din liga a 4 a, motiv pentru care din dorința noastră de a ne continua pașnic și civilizat demersul de a prostesta împotriva mocirlei în care este dus numele Steaua, pana la soluționarea și prezentarea corecta a situației în care se afla palmaresul echipei pentru care traim și existam în acest fenomen INSURGENȚII COLENTINA, nu accepta și nu salută înființarea unei echipe noi chiar și fiind sub conducerea CSA!

Pana la soluționarea problemei palmaresului, grupul aflat la peluza Nord somează atât conducerea CSA, cat și conducerea FCSB sa clarifice situația palmaresului!
Trup și suflet pt culori!
Insurgenții Colentina


Grupul Nucleo

Grupul Nucleo, membru al Peluzei Nord Steaua, nu va susține nicio echipă de fotbal înființată, reînființată sau pe cale de a fi înființată.

Nucleo consideră că poate exista numai un singur club de fotbal „Steaua București” care să dețină palmaresul. NUCLEO va susține doar acel club care va deține palmaresul !
Până la soluționarea problemei palmaresului clubului de fotbal „Steaua București” ne rezervăm dreptul de a protesta în continuare împotriva tuturor celor care au adus STEAUA BUCUREȘTI în această situație.

Nu susținem niciuna dintre părțile implicate în acest război murdar și așteptăm o soluționare cât mai rapidă a problemei palmaresului!

(TOATE COMUNICATELE ȘI MESAJELE VENITE DIN PARTEA NUCLEO VOR FI PUBLICATE PE PAGINA OFICIALĂ A PELUZEI NORD! NUCLEO NU DEȚINE PAGINĂ DE FACEBOOK SAU CONT DE FACEBOOK )


Skins Berceni

Grupul SKINS BERCENI va sustine neconditionat echipa de fotbal STEAUA BUCURESTI care va detine culorile , palmaresul si istoria clubului in totalitate !!!
Pana in prezent nici CSA Steaua Bucuresti nici FC Steaua Bucuresti nu au oferit dovezi clare in privinta acestor aspecte !!! Nu luam parte la interesele ascunse si marsaviile care se schimba de la o zi la alta in ultimii doi ani !!!

Cand va exista confirmarea oficiala a apartenentei palmaresului, atunci vom reveni sa ne sustinem echipa!!! Nu vom sustine o clona, indiferent din ce parte vine!!!
Demnitate , moralitate si barbatie mai presus de toat !!!

**SKINS BERCENI 1996**

Preluare de la Peluza Nord Steaua Oficial


Articolul initial

Grupul Skins Berceni, membru al Peluzei Nord, după comunicatul CSA: „Nu vom susţine o CLONĂ, indiferent din ce parte vine!! ”

Noul proiect al celor de la CS Steaua, care vor să înființeze de la anul o echipă de fotbal, și în care este implicat și Marius Lăcătuș, nu are credibilitate în rândul fanilor.

În timp ce majoritatea susținătorilor roș-albaștrilor sunt de partea actualei echipe din Liga 1, după cum reiese și dintr-un sondaj realizat pe site-ul nostru, digisport.ro, au mai rămas și fani care fie sunt de partea celor de la Armată, fie nu știu cu cine să se alieze.

Una dintra facțiunile importante din Peluza Nord, este vorba despre Grupul Skins Berceni, a remis mass-media un comunicat din care reiese că ei vor aștepta până când una dintre părți va prezenta dovezi clare și concrete că este Steaua București.

„În urma comunicatului emis de CSA și a nenumăratelor voastre întrebări vreau să vă aduc la cunoștință următoarele: Grupul SKINS BERCENI va susține necondiționat echipa de fotbal STEAUA BUCUREȘTI care va deține culorile, palmaresul și istoria clubului în totalitate !!! Până în prezent nici CSA Steaua Bucuresti nici FC Steaua Bucuresti nu au oferit dovezi clare în privința acestor aspecte !!!

Nu luăm parte la interesele ascunse si mârsăviile care se schimbă de la o zi la alta în ultimii doi ani !!! Când va exista confirmarea oficială a apartenenței palmaresului atunci vom reveni să ne susținem echipa !!! Nu vom susține o clonă, indiferent din ce parte vine !!! Demnitate, moralitate si bărbăție mai presus de toate”, se arată în comunicatul grupării Skins Berceni.

Preluare de pe digisport.ro

Nota Redacției

Grupuri Peluză Nord: Skins Berceni, Insurgentii, Armata 47 Vest, Combat, Titan Boys, Nucleo

Skins Berceni 1996

Exit mobile version