Gala GSP: Dennis Man „Cel mai bun fotbalist în 2020”

de | decembrie 23, 2020

?GALA GSP 2020. ???Dennis Man – „Fotbalistul anului” în Ancheta Gazetei Sporturilor: „Știu că acest premiu vine cu obligații, sunt conștient”.

A 55-a ediție a tradiționalei anchete de final de an a Gazetei Sporturilor a fost una specială. Au votat pentru clasamentul final al Superlativelor anului 2020 GSP: cititorii Gazetei, redactorii Gazetei Sporturilor, căpitanii echipelor de fotbal din Liga 1, antrenorii echipelor din Liga 1 și specialiști din cadrul MTS.

Premiile acordate în Gala GSP 2020:

Cel mai bun fotbalist român
1. Dennis Man
2. Ciprian Deac
3. Nicolae Stanciu

Cel mai bun antrenor
1. Cosmin Olăroiu
1. Răzvan Lucescu
3. Dan Petrescu:

Cel mai bun fotbalist străin din Liga 1
1. Paulo Vinicius
2. Mario Camora
3. Elvir Koljic

Cel mai bun sportiv
1. Simona Halep
2. Ana Maria Popescu
3. Laura Coman

Felicitări Dennis Man!❤?

?La aceeași Gală GSP 2020 a fost premiată și legenda stelistă Anghel Iordănescu. Fosta mare glorie roș-albastră a primit Trofeul de Legenda GSP. Cu performanțe incredibile ca jucător și antrenor, Anghel Iordănescu merită să fie o legendă a fotbalului românesc.?❤?

X Ray

8 comentarii la „Gala GSP: Dennis Man „Cel mai bun fotbalist în 2020”

 1. vasglo

  De-a dreptul impresionanta pozitia lui Mironica cu privire la „exilarea” Stelei=fcsb la Mogosoaia in vreme ce stadioane de zeci de milioane construite din banii contribuabililor stau nefolosite in Bucuresti. In ce tara din UE si/sau Nato Ministerul de Razboi are si gestioneaza stadioane de fotbal de 150 milioane de euro? 🙂 🙂

  (azi la PRO-X in dialog cu Rachita)

  1. Gosu

   Pe vremea cand nu existai pe aici am facut un studiu de caz despre situatia din tarile ex-comuniste. Cauta si vei afla cum stau lucrurile si pe la altii despre stadioane , respectiv foste bunuri ale Statului.

   1
   7
 2. Ioan FCSB

  Hopa, Gosu. Ia zi Gosule ce părere ai despre această echipă de pe primul loc? Ca pana nu demult o dădeai falimentară și desființată.
  Ps: Crăciun Fericit la toți stelistii inclusiv tie Gosule!

 3. adrian0808

  Nu înțeleg preaslavirea asta a lui MAN și a celorlalți….
  Nu au câștigat nimic la nivel de club cu excepția CUPEI ROMÂNIEI.
  Nu grupe EL.
  Man dacă era fotbalist trebuia sa dea goluri lui cfr și sepsi… A dat lui Craiova dar e prea puțin.
  Mai ușor cu laudele.
  E ok sa ii încurajăm, e ok sa vrem mai mult, știm ca ar putea mai mult dar vrem sa și vedem ca se întâmpla.

  Dacă nu câștigi campionat, în care sa ai victorii împotriva principalelor contracandidate și ulterior nu duci echipa în primăvara europeană, înseamnă că nu prea ai realizat nimic.

  1. Ioan FCSB

   Este cel mai bun jucător român la ora actuală. Dacă echipa nu reușește să concretizeze este altceva. Putea sa fie si jucătorul lui Sepsi, daca joaca bine este cel mai bun. Este golgheterul campionatului până acum Denis Man.

Lasă un răspuns