FCSTEAUA.RO

Gabi Safta despre victoria Stelei din Liga 1 cu Chindia Târgoviște

Chindia- FCSB 0-1
Victorie pe deplin meritată pentru echipa lui Edi Iordănescu. Este a cincea victorie la rând, iar asta cred că este cel mai important.

Știu cât de frustrant este pentru trupa lui Emil Sandoi. Să joci fără un om, eliminat, din minutul 8 și să iei gol din penalty în minutul 95 este aproape imposibil de digerat. De aceea, vă rog să-i înțelegeți frustrarea din interviul de după meci. Încercați să vă puneți în locul lui
Și vă mai rog să vă gândiți ce simțeau toți cei care își doreau egalul.???

De partea cealaltă, este ridicol ca vreun om sănătos la cap să critice faptul ca FCSB a câștigat la ultima fază. De parcă meciul nu are voie să aibă o ultimă fază‼

Se joacă până la sfârșit și se culeg roadele acestui fapt! Victorie care nu trebuie absolut deloc  contestată, ridiculizată sau criticată.
Echipa lui Edi Iordănescu a avut multe ocazii clare de gol.
Șutul lui Keșerü în transversală, alt șut al lui Keșerü care a trecut la o palma de vinclu, șutul lui Olaru scos ca la handbal de Cabuz, tot Olaru a șutat din poziție favorabilă lângă bara laterală.

Ceea ce contează este că înaintea ultimei faze toți gândeau ca mine. Cel puțin așa cred!
În comentariul meciului, înaintea ultimei acțiuni, am spus:
„Trebuie sa intervină D-zeu!. Că echipa care a tras de timp tot meciul să  piardă acest joc, iar echipa care a atacat non stop și a irosit multe șanse de gol, să înscrie  până la urmă”.
Nici nu am terminat de spus acea propoziție și… penalty.

⚠️Mai este ceva important. Foarte important!
Eliminarea a fost just dictata. Atac violent, cu talpa sus.
Și dacă nu-l lovește pe Crețu, eliminarea este obligatorie.
⛔Când vor intelege unii că nu tebuie să și apuci să rupi piciorul cuiva pentru a fi eliminat????
Din nou propun ca acei contestatari ai arbitrului sa-l intrebe pe Kocic ce avea de gând în acea fază, cu talpa sus. Ca mingea sigur nu o voia.
✅Penalty-ul este evident‼
Mâna este atinsă și oprește mingea din drumul spre poarta.
Aceste decizii sunt importante ca imagine!
Victoria e și mai importantă!!!

Celor care îndrăznesc să conteste victoria sau care vor să ridiculizeze un succes numai pentru ca a fost obtinut in ultimul moment, le adresez o intrebare:
Dacă FCSB este criticată pentru că a câștigat la ultima fază, din penalty corect acordat și după 5 ocazii clare de gol, ce le puteți spune celor de pe primul loc după o victorie la limită și după ce  a tras de timp așa de rușinos încât tot stadionul din Arad striga „rușine să vă fie”?!

?Mesaj scris de Gabi Safta de pe pagina personală de facebook.

Redactare fcs: X Ray

Exit mobile version