Sign in to follow this  
Followers 0
toc71cc

Concurs Foto Steaua Asenal

9 posts in this topic

Am o intrebare...

NU CREDETI CA SUNTETI SUBIECTIVI?

Este a doua ora cand particip la un concurs si se ignora participarea mea..

Prima data am participat la concursul CEL MAI FRUMOS STEAG.

Am fost scos din concurs... motivatia: ,,Aaa... era pentru concurs???..pai castgai sigur!" era povestea PRIMULUI steag de 2 bete din peluza..istoria unui steag confectionat in 1989...si care nu a lipsit niciodata de pe Ghencea si de prin deplasarile ,,posesorului" de atunci pana azi...

Este adevarat ca a aparut apoi dreptul la replica si istoria lui integrala, dar..ce pacat..nu a intrat in concurs...

Si acum despre Steaua -ARSENAL

Care a fost criteriul pentru selectia albumului???

( E adevarat ca nu ati precizat acest lucru in regulamentul concursului..poate pe viitor puneti si voi conditii de participare si mai ales care sunt criterile de selectie)

Din cate vad primele trei fotografii din albumul selectat de voi au : 600;594;515 vizitatori

Primele trei fotografi selectate din albumul meu au: 1946,1738;1478 vizitatori.

DECI o singura poza a avut mai multi vizitatori decat toate cele trei poze din albumul castigatorului.

IN CONDITIILE IN CARE ALBUMUL MEU ( PRIMUL CARE A FOST PUBLICAT PE SITE) nu a mai aparut de cel putin 6 (SASE) zile pe prima pagina, pagina de start a site-ului.

Nu ma intereseza cardul..am unul de 1 Gb..si e de ajuns..dar totusi subiectivismul..e STRIGATOR LA CER...

MANDRU DE ALBUMUL MEU ..si mai ales STELIST PANA LA MOARTE!!! fularsteaua2

Share this post


Link to post
Share on other sites

S-a pus in discutie reclamatia ta, vei primi raspuns cat de curand.

Share this post


Link to post
Share on other sites

O doza de subiectivism exista intotdeauna.

Faptul ca albumul tau a fost vizualizat de mai multe ori sau ca a fost primul de pe site, nu inseamna ca este si cel mai bun.

De alegerea castigatorului s-a ocupat un juriu format din administratorii site-ului, asta a decis majoritatea.

Imi pare rau pt tine dar asta e situatia.

In viitor o sa anuntam din timp si criteriile de selectie.

 

Felicitari pentru pozele facute, eu le consider reusite.

 

PS: si noi suntem mandri de tine si de albumul tau, pe mine ma incanta ideea ca exista persoane dispuse sa contribuie la dezvoltarea si mentinerea site-ului.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu vreau sa fiu inteles greșit…

CHIAR AM INTRAT IN CONCURS DOAR DIN DORINTA DE A PARTICIPA….

NU PENTRU A CASTIGA

Așa cum am mai afirmat am deja un card si îmi este arfi-suficient…

VROIAM s-a trag un semnal de alarma asupra faptului ca la organizarea acestor concursuri se impune definirea unor CRITERI de departajare si mai ales acordați șanse egale participanților.....nu cred ca era greu ca sa existe un singur link cãtre o pagina care sa contina toate albumele care aveau ca titlu Steaua – Arsenal…

Daca pe prima pagina apar numai anumite albume, acelea vor fi cele mai accesate.....nu prea se încumeta lumea sa caute din viteza, lipsa de timp..asa ca luați reclamația mea ca pe o sugestie pentru. viitoarele concursuri organizate…

FACET O TREBA UNICA SI FORTE GREA ..nu precupetiti timp si energie in ceea ce faceți deci ar fi INUMAN ca eu, un comod din fire, sa critic ceea ce faceți

MULTUMESC TUTUROR MEMBRILOR JURIULUI

 

PS Doresc sa apelez la administratori cu o rugaminte....dar pentru. asta aștept pe privat câteva adrese de email pentru. a scrie tuturor același mesaj.

 

Cu stima toc71cc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca ai o rugaminte, poti oricand sa trimiti un mesaj privat prin forumul de aici.

Te astept cu acea rugaminte, promit sa te ajut daca pot.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Daca ai o rugaminte, poti oricand sa trimiti un mesaj privat prin forumul de aici.

Te astept cu acea rugaminte, promit sa te ajut daca pot.

Sunt un suporter al echipei Steaua București.

Cu ceva timp în urmã am început sã fiu interesat de fenomenul fularelor de fotbal, realizând cã o colecție de fulare create cu ocazia unor evenimente importante poate povesti istoria recentã a unui club de fotbal. Existã fulare legate de câștigarea unui campionat sau a unei cupe, de rezultatele globale sau anuale și chiar de un meci extrem de important. Eu colecționez acest tip de fulare, pe care le numesc comemorative, ale clubului Steaua București.

Ambiția mea este de a colecționa fulare cu toate echipele cu care a jucat Steaua de-a lungul timpului, am început in 1985, an in care am schimbat primul meu fular cu suporterii echipei AS ROMA, printre putinii prezenți in Ghencea in anii dinainte de 1989.

Așa a început aceasta pasiune, in anii urmãtori reușind sa schimb fulare cu cei de la Glentoran, Genoa, Royal Antwerp, Hajduk Split, Benfica, Glasgow Rangers, Sparta Praha, Austria Cazino Salzburg, Juventus, Borussia Dortmund, Atlético Madrid, CSKA Sofia, Paris Saint-Germain, Fenerbahçe, Aston Villa, SC Bastia, Valencia, Panathinaikos, West Ham United, Slavia Praha, FC Sankt Gallen, Southampton FC, Standard Liège, AC Parma, Besiktas, Valencia, Rosenborg BK, Sampdoria Genoa, Herenven, Dinamo Kiev, Real Madrid.

 

Odatã cu deschiderea spre exterior ce s-a produs dupã 1990, am încercat sa schimb fulare la toate meciurile susținute de atunci si pana in prezent in compania unor echipe strãine. Acolo unde nu am reușit am apelat la ajutorul internetului reușind sa gãsesc colecționari la fel de impatimiti ca si mine cu care am fãcut diverse schimburi sau am achiziționat direct de la magazinele on-line ale cluburilor, sau de pe e-bay.

Gândul ca voi reuși sa îmi îndeplinesc visul de a avea toate aceste fulare merita orice sacrificiu.

Sunt conștient ca unele echipe sunt greu de gãsit, unele nici nu au fost însoțite de suporteri la meciurile din Ghencea, fãcând parte din așa zisa lume a treia a fotbalului European ( HONVED BUDAPESTA, MTK BUDAPESTA , SLOGA JUGOMAGNAT, ANORTHOSIS FAMAGUSTA, NEMAN GRODNO, FK ZELEZNIK, VEILE BK, G.F. AARHUS, FRAM REYKIAVIK, FLORA TALLINN, LEVADIA MAARDU)

Din 1992 si pana in 2007 am avut abonamente cumpãrate atât la tribuna I si II cat si la peluze, in funcție de disponibilitãțile bãnești.

Multe dintre fulare sunt achiziționate in principal atunci când mi-am însoțit echipa favorita in deplasãrile externe de la magazinele specializate din întreaga Europa.

Am schimbat fulare la Praga, Southampton , Parma, Sofia, Valencia, Rosenborg, Genova, Herenven , Kiev si Madrid.

Din cele 107 de echipe întâlnite din 1963 pana astãzi + Supercupa Europei si Cupa Intercontinentala ( 109), am in colecție 98 de fulare.

Piesele ,,grele” ale colecției sunt fularele special dedicate unor meciuri, acele fulare juma-juma care sunt scoase doar pentru meciul respectiv si care sunt foarte greu de procurat dupã aceea.

Care este visul meu? Visez sa existe un bar al suporterilor steliști, un local oficial pe pereții cãruia sa expun aceasta colecție. As face acest lucru gratis, cu singura condiție de a se asigura integritatea acestei colecții ( as asigura chiar si întreținerea acesteia fara sa cer ceva in schimb).

Dar mai e mult pana acolo: am avut norocul sa vizitez barurile suporterilor din Southampton si Milano si am rãmas plãcut impresionat de colecțiile cu care tapetau pereți.

Speranța moare ultima dar cred cu tãrie ca intr-o zi voi reuși sa achiziționez si cele 11 care acum îmi lipsesc din colecție, si atunci mai mult ca sigur mã voi orienta tot cãtre ceva legat de dragostea nețãrmurita pentru culorile ROS-ALBASTRE.

Sunt un simplu suporter....colecționar...

Toc71CC

 

P.S.:

SI ACUM RUGAMINTEA CATRE ADMINISTRATORII SITE-ului.

pentru. ca in ultimul an nu am reușit sa achiziționez niciunul din cele 11 lipsa, in ciuda insistentelor mele de a trimite e-mailuri ( in engleza... sic!) cãtre președinte, manager, șef de marketing, suporteri, adrese gãsite pe site-urile oficiale ale celor 11 cluburi lipsa din colecție, apelez la dvs. cu rugãmintea de a publica pe site aceasta poveste in speranța ca vreun roman rãtãcit prin bãtrâna europa m-ar putea ajuta cu achiziționarea acestor fulare.

Nu se stie niciodata cine are un amic al unui amic de-al unui amic care m-ar putea ajuta.

E destul de greu sa gãsesc pe cineva care sa aibã drum prin: Belarus, Serbia, Macedonia, Lituania, Islanda, Estonia, Danemarca, Cipru, Ungaria.

Va multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In legatura cu concursul, ti-am raspuns in privat. Nu cerd ca e normal ca fiecare ne-castigator sa spuna ca am fost subiectivi si ca fotografiile lui nu au contat. Daca era dupa mine premiam mai mult de jumatate din albume, dar a trebuit ales doar unul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0