Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Cu Maybach-ul si caruta

37 posts in this topic

Aia cu aducerea argentinienilor a fost o mare gogoasa menita sa deturneze atentia de indepartarile lui Elton si Thereau. In ceea ce-l priveste pe Belluschi, tactica a fost simpla. Te duci cu bani de-o Dacie si-i faci o oferta unui vanzator de Audi. Tipul iti rade in nas, iar tu tipi in gura mare ca ai facut tot posibilul sa cumperi ceva pe care, intre noi fie vorba, de la inceput stiai ca nu ai cum sa achizitionezi. Bravo d-le Becali. Pus sub o presiune fantastica, intr-un conflict deschis cu sutele, miile de stelisti ati mai gasit o stratagema de a pune un moment de suspans intre evenimente.

Intre timp, latifundiarul a descoperit stelismul. Dupa ecourile comunicatelor si a petrecerii organizate de AISS, omul vrea sa faca muzeu. Ba mai mult si-a adus aminte de Hagi si vrea sa-l aduca pe post de presedinte in Ghencea. Singurul obstacol ? Ciotul Olaroiu. Halal Cosmine, dupa ce, in urma cu doua luni afirmai ca lui Hagi ii este usor sa vorbeasca pentru ca este in afara fenomenului, acum, cand ti se ofera sansa sa-l cooptezi in aceeasi echipa si sa-l vezi de ce e in stare, te faci ca nu este loc.

De vreo doua saptamani se pregatesc transferurile de milioane. Zecile de impresari conectati la cipul "Steaua in semininalele CL" au zburat in lumea intreaga, faxul de la club s-a inrosit. Jucatori din Champions League asteapta tremurand de emotie un telefon din Romania. Bleah, ma incearca un gust amar. Putini baga de seama ca Steaua si-a definitivat programul de pregatiri, multi au ramas in asteptarea bombelor. Daca e sa ne luam dupa promisiuni, Badoi, Radoi sau Badea vor fi rezerve in sezonul ce sta sa inceapa, intr-un lot stelist de 24 de karate. Ba mai mult, ne permitem sa luam in calcul si cedarea lui Goian la o juma' de pret, pentru ca Sechelariu a avut grija sa-si impuna punctul de vedere acolo unde arde mai tare. La buzunar. Avem si solutii. Aducem un polonez in schimb. Aoleu, unde este aia cu patriotismu' bre nea Gigi? Mi se pare mie sau acum Steaua se afla intr-un proces de tunning prin care unei carute i se instaleaza geamuri electrice? Si fumurii...

Pana la urma aducerea lui Hagi chiar ca nu ar fi rea. Ar face parte si el din categoria jucatorilor de milioane pentru ca la cate lipsuri avem la constructia jocului, Regele ar putea juca titular in aceasta echipa inca vreo doi ani. In plus, la ce valoare exista la nivelul mijlocasilor de constructie e clar ca Gica nu ar avea concurenta. Oli, habar n-ai ce sansa ai pierdut sa antrenezi cel mai mare jucator roman. Intre timp Marine, pregateste-te pentru ca la anul tot tu vei duce greul. Daca nu vei fi si tu vandut la pachet cu Iacob si cu Bostina. Sa vina Ronaldo si Zidane....Oare va juca si Adi Ilie?

Din prosport :

http://www.prosport.ro/index.php?section=a...ex&id=44356

Becali a declarat c? nu a mers la festivitatea organizat? de club pentru împlinirea a 60 de ani de la înfiin?area clubului deoarece a avut treab?. "Mie îmi arde de festivit??i de 60 de ani ?i de 79 de ani? Sau s? m? duc la suporteri, la vagabonzii ?ia? Ni?te vagabonzi! S-a dus Hagi cu Balint ?i Ilie Dumitrescu la vagabonzi. ?i Mirel s-a dus, ce, eu îl oblig pe Mirel s? nu se duc?? Ni?et vagabonzi care stau toat? ziua pe internet ?i altceva nu fac, îl înjur? pe Becali, altceva nu ?tiu. ?i o s? m? înjure ?i mai mult. M? înjur? prea pu?in, s? vede?i ce o s? m? înjure când o s? aud? muzic? religioas? în Ghencea. m-am?, s? vezi înjur?turi, nenorocire. Al?ii n-o s? mai vin?, c? n-o s? suporte, vagabonzii nu suport? muzica religioas? ?i n-o s? mai vin? unii. S? fie s?n?to?i. S? stea s? asculte pe internet meciul", a afirmat Gigi Becali.

Pai fii sigur ca nu o sa mai vin , pentru ca daca vin inseamna sa iti dau bani pe bilet asta insemnand sa te ajut sa platesti facturi prin Zabrauti si alte magarii dom' Jiji.

Daca o sa procedeze asa toata suflarea stelista o sa te mai gandesti inainte sa vorbesti aiurea ca un retardat ce esti. pentru ca daca stau bine si ma gandesc ai castigat destui bani de pe spinarea noastra, iar Steaua ti-a adus numai beneficii din toate punctele de vedere, inainte de asta erai un nimeni.

Am inceput sa ma satur de aberatiile acestui personaj ingrat, din pacate dumezeu ii ia la el doar pe oamenii buni mai devreme, sa scapam de Jiji nici o sansa.

Scuze pentru offtopic da mi-a sarit tandara cand am citit tot articolul, fte bun articolul Cataline

Catalin starea aste e dupa plecarea lui MM de la Steaua.Nici o clipa nu m-am gindit ca vor veni argentinienii la Steaua si nici pe Ilie parca nu-l cred cu transferurile lui de 5 stele singurul om in care as avea incredere ar fi Gica Hagi dar nici el nu cred ca va veni!

ps ca sunt baiat cu bun simt: la multi ani Oli tot ce iti doresti si multa sanatate

mergeti ma la Dinamo si tineti cu ei lasati Steaua daca nu va place, voi confundati Steaua cu Becali.. ati ajuns in stadiul unde a vrut el sa va aduca..

O tactica repetabila a domnului "my bach"

Amagirea naivitatii steliste cu imbunatatirea calitativa si cresterea numerica a lotului echipei este o tactica aplicabila in mod constant in ultimele sezoane. Din pacate, o parte dintre noi cad in aceasta capcana. Rivalii dinamovisti rad si cu fundul de situatia Stelei si ar dori-o perpetua la infinit. Gica Hagi este nu numai cel mai mare fotbalist roman din toate timpurile, dar si un om cu o coloana vertebrala si cu un nivel de inteligenta prin care nu va cadea niciodata in capcana sinistrului smecher. Nu va accepta functia de presedinte. Ceva mai tarziu, intr-un fel sau altul va contribui decisiv la renasterea imaginii echipei noastre. Ilie Adrian, si el un geniu al fotbalului din tara noastra, va acepta cooperarea pana la momentul in care va constata ca Maybach-ul este el si domnul caruta este finantatorul. Nu inteleg de ce Olaroiu, de altfel un antrenor cu o frumoasa carte de vizita in acesti ani, continua sa accepte complicitatea, sa-si tradeze colaboratorii, sa se opuna stupid marilor valori din galeria jucatorilor stelisti care ne-au adus atata satisfactie si atata onoare. Oare cand se va sfarsi acest infern?

Nu inteleg de ce toata lumea crede ca Thereau este indepartat. Ne convine sau nu, este dorinta lui sa plece. Se plinge ca nu s-a acomodat, ca nu are cum sa comunice, dar aici e vina lui. I-am vazut pe strainii lui CFR vorbind destul de bine limba romana, in conditiile in care pentru ei a fost mult mai dificil sa invete deoarece erau 7 vorbitori de portugheza. Deocamdata e sub contract cu Steaua si nu s-a aratat niciun club dispus sa plateasca suma ceruta de Steaua, iar pe data de 15 trebuie sa se prezinte la pregatiri.

Nu inteleg de ce toata lumea crede ca Thereau este indepartat. Ne convine sau nu, este dorinta lui sa plece. Se plinge ca nu s-a acomodat, ca nu are cum sa comunice, dar aici e vina lui. I-am vazut pe strainii lui CFR vorbind destul de bine limba romana, in conditiile in care pentru ei a fost mult mai dificil sa invete deoarece erau 7 vorbitori de portugheza. Deocamdata e sub contract cu Steaua si nu s-a aratat niciun club dispus sa plateasca suma ceruta de Steaua, iar pe data de 15 trebuie sa se prezinte la pregatiri.

Nu prietene. Sa-ti prezint argumentele mele. Thereau a fost lasat sa plece pentru ca nu s-au depus eforturi in vederea acomodarii sale. Pur si simplu a fost lasat sa aiba o relatie stransa doar cu d-l Stoica, iar dupa plecarea acestuia s-a produs ruptura. Stii ce ar fi facut un conducator abil daca ar fi vrut sa-l patreze pe francez? Ar fi sesizat imediat aceasta problema si ar fi incercat s-o compenseze cumva (romanii stiu sa fie ospitalieri si prietenosi daca vor). Din pacate nu s-a vrut, iar declaratia "eu il vreau, el vrea sa plece" pe mine m-a scarbit de-a dreptul. Sunt ferm convins ca francezul ar fi ramas in Ghencea cu un minim de interes din partea conducerii Stelei in vederea mentinerii acestuia. Gandeste-te ca in Romania acest francez a avut cei mai fanatici sustinatori din toata cariera sa. Eu inca sper ca sa nu fie lasat sa plece....

Nu prietene. Sa-ti prezint argumentele mele. Thereau a fost lasat sa plece pentru ca nu s-au depus eforturi in vederea acomodarii sale. Pur si simplu a fost lasat sa aiba o relatie stransa doar cu d-l Stoica, iar dupa plecarea acestuia s-a produs ruptura. Stii ce ar fi facut un conducator abil daca ar fi vrut sa-l patreze pe francez? Ar fi sesizat imediat aceasta problema si ar fi incercat s-o compenseze cumva (romanii stiu sa fie ospitalieri si prietenosi daca vor). Din pacate nu s-a vrut, iar declaratia "eu il vreau, el vrea sa plece" pe mine m-a scarbit de-a dreptul. Sunt ferm convins ca francezul ar fi ramas in Ghencea cu un minim de interes din partea conducerii Stelei in vederea mentinerii acestuia. Gandeste-te ca in Romania acest francez a avut cei mai fanatici sustinatori din toata cariera sa. Eu inca sper ca sa nu fie lasat sa plece....

Inainte de toate sa-ti spun ca sunt un fan declarat al lui Thereau, si nu-mi doresc absolut deloc sa paraseasca Steaua. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu de acord cu opinia ca se doreste indepartarea lui. Unde a fost lasat Thereau sa plece? Ai tu informatii ca s-a transferat la alta echipa? Eu stiu ca e in vacanta. A avut o relatie mai strinsa cu MM deoarece fostul manager vorbea limba franceza. Cam ce trebuia facut, sa invete tot lotul franceza? Eu cred ca a stat destul timp in Romania pentru a deprinde limba romana. Ca nu s-a adaptat la viata din Romania, e alta discutie.

Inainte de toate sa-ti spun ca sunt un fan declarat al lui Thereau, si nu-mi doresc absolut deloc sa paraseasca Steaua. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu de acord cu opinia ca se doreste indepartarea lui. Unde a fost lasat Thereau sa plece? Ai tu informatii ca s-a transferat la alta echipa? Eu stiu ca e in vacanta. A avut o relatie mai strinsa cu MM deoarece fostul manager vorbea limba franceza. Cam ce trebuia facut, sa invete tot lotul franceza? Eu cred ca a stat destul timp in Romania pentru a deprinde limba romana. Ca nu s-a adaptat la viata din Romania, e alta discutie.

...si tu ai dreptate. Haioasa faza cu tot lotul sa invete franceza :))) Cred ca adevarul e pe la mijloc dar cred ca ar trebui gandit un sistem de integrare si de acomodare pentrul strainii care vor fi adusi in viitor (daca va fi cazul, desigur). Nu am nicio data ca Thereau are deja o alta echipa, dar faptul ca acum o luna a declarat ca "Steaua este prima optiune si ca nu vrea sa plece" iar acum isi doreste sa joace la alta grupare ma pune pe ganduri.....Banuiesc ca a fost lasat "in bataia vantului" tocmai pentru ca sa se simta izolat, ignorat. Doar asa se putea intoarce...

Cum ma sai faci asea ceva lu Elton , el vrea la Steaua sa se duca la Steaua 2 , asea te portzi cu un strain care isi declara atasamentu de club ?? pai o sa mai vina vreu jucator mai de doamne ajuta la noi din strainatate daca asea ne purtam cun ei??

...si tu ai dreptate. Haioasa faza cu tot lotul sa invete franceza :))) Cred ca adevarul e pe la mijloc dar cred ca ar trebui gandit un sistem de integrare si de acomodare pentrul strainii care vor fi adusi in viitor (daca va fi cazul, desigur). Nu am nicio data ca Thereau are deja o alta echipa, dar faptul ca acum o luna a declarat ca "Steaua este prima optiune si ca nu vrea sa plece" iar acum isi doreste sa joace la alta grupare ma pune pe ganduri.....Banuiesc ca a fost lasat "in bataia vantului" tocmai pentru ca sa se simta izolat, ignorat. Doar asa se putea intoarce...

Stiu ca nu ai spus ca are alta echipa, ai spus ca a fost lasat a plece. Dar e plecat in vacanta. Chiar daca nu vreau sa cred in aceasta varianta, s-ar putea ca MM sa aiba o legatura cu schimbarea de atitudine a lui Thereau. Nu cred ca a fost lasat in bataia vintului, dar sunt de parere ca prima conditia pentru a se integra e sa invete limba.

sincer eu m-am cam saturat sa vorbim....sa vorbim..sa vorbim...

oierul prost si retardat cum este a reusit sa ''ne faca '' de fiecare data..poate ar trebui sa protestam si noi intr-un fel...

Stiu ca nu ai spus ca are alta echipa, ai spus ca a fost lasat a plece. Dar e plecat in vacanta. Chiar daca nu vreau sa cred in aceasta varianta, s-ar putea ca MM sa aiba o legatura cu schimbarea de atitudine a lui Thereau. Nu cred ca a fost lasat in bataia vintului, dar sunt de parere ca prima conditia pentru a se integra e sa invete limba.

Limba romana o stie destul de bine.Probabil cu unii romani de la echipa nu s-a inteles...

Limba romana o stie destul de bine.Probabil cu unii romani de la echipa nu s-a inteles...

Ai vazut vreun interviu in romana cu el, sau ai vorbit tu cu el? :) Chiar in ziarul de azi spune ca s-a inteles foarte bine cu Bostina, deoarece acesta vorbea franceza.

Nu inteleg DC. Thereau nu a putut invata limba romana in tot acest timp ? exista mai multe variante: ca nu a putut ca nu a avut timp, sau nu i-a pasat sau nu a fost ajutat sau a asteptat ca colegii sau sa invete ei limba franceza...nu stiu ce a gandit el dar plecarea lui e ceva neprevazut dupa spusele lui se intelege ca daca a plecat MM. si pleaca Bostina nu mai are cu cine sa discute....dar io nu-l inteleg cum poate sa lase echipa Steaua care e mult mai puternica decat orce echipa din Belgia. Daca pleaca nu e un jucator profesionist un jucator profesionist uita de familie si distractii pentru echipa care joaca, asa vad io lucrurile.

Acu' ati ajuns sa dati vina pe Thereau. Hai, linsati-l ! Mi-e o scarba ...

Asa, de curiozitate : cum a ajuns Thereau sa marcheze 10 goluri si sa joace peste media echipei in 20 de jocuri din acest sezon ? Si pe teren tot MM ii traducea, nu ? Sau juca bine fara sa comunice cu nimeni ? Si cum e posibil sa stai in cantonament luni de zile si sa nu deprinzi nici macar cele 50-100 de cuvinte strict necesare pentru a te intelege cu cei de langa tine ? Asta doar un sclav al lui Becali poate crede.

Acu' ati ajuns sa dati vina pe Thereau. Hai, linsati-l ! Mi-e o scarba ...

N-am dat vina pe Thereau pentru. ca e unul dintre cei mai respectati jucatori de la Steaua dar ma oftica faptul ca nu inteleg ce se intampla la Steaua se petrec multe dar aflu prea putin...inteleg ca nu trebuie zise toate secretele dar totusi...

e clar ca se doreste indepartarea jucatorilor cu care MM Stoica avea relatii mai speciale. fazele gen "nu m-am acomodat in Romania" sunt niste gogosi ieftine. ciobanu', de frica sa nu-i sarim in cap (oricum nu scapi ciobane), recurge la tot felul de subterfugii ieftine. din pacate, e mult prea prost pentru a vedea in primul rand calitatile jucatorului si faptul ca acesti jucatori sunt victime intr-un razboi care nu le apartine. aceste plecari, daca se vor si materializa, vor fi rezultatul doar a unor orgolii superprostesti.

E clar, campania de transferuri a inceput slab si ma tem ca o sa se termine la fel. In timp ce altii nu stau degeaba (javrele), Becali se lauda cu transferuri de 5 stele. Este evident ca ciobanul nu mai vrea sa bage bani pentru ca el si-a scos tot ce a bagat in Steaua pana acum si + cine stie. Omul se vede cu sacii in caruta. El atat a vrut o calificare in grupele CL si gata sa isi scoata investitia, dar sper ca nu este atat de prost incat sa nu isi dea seama ca el mai poate investi si scoate in acelasi timp bani din AFACEREA NUMITA Steaua ( pentru el Steaua nu este decat o afacere ), iar acum cand intra in conflicte cu suporterii si toata lumea ii sare in cap, ciobanului a inceput sa i se vada frica, ii este frica de noi derbedei si vagabonzi (asa cum ne numeste el).Sper din suflet ca Becali isi va da seama ca Steaua este un FENOMEN nu doar o AFACERE....noi am inceput sa il invatam

E clar, campania de transferuri a inceput slab si ma tem ca o sa se termine la fel. In timp ce altii nu stau degeaba (javrele), Becali se lauda cu transferuri de 5 stele. Este evident ca ciobanul nu mai vrea sa bage bani pentru ca el si-a scos tot ce a bagat in Steaua pana acum si + cine stie. Omul se vede cu sacii in caruta. El atat a vrut o calificare in grupele CL si gata sa isi scoata investitia, dar sper ca nu este atat de prost incat sa nu isi dea seama ca el mai poate investi si scoate in acelasi timp bani din AFACEREA NUMITA Steaua ( pentru el Steaua nu este decat o afacere ), iar acum cand intra in conflicte cu suporterii si toata lumea ii sare in cap, ciobanului a inceput sa i se vada frica, ii este frica de noi derbedei si vagabonzi (asa cum ne numeste el).Sper din suflet ca Becali isi va da seama ca Steaua este un FENOMEN nu doar o AFACERE....noi am inceput sa il invatam

Badoi, Neaga, Emeghara, Gurita si Vatca - asta numesti tu campanie de transferuri inceputa prost? Eu cred ca toti cei cinci cunt jucatori foarte buni. Daca-i mai punem si pe pustii de la Jiul, - ca orientare spre viitor, eu cred ca e o camoanie de transfer inceputa bine. Sa vedem ce se mai intampla. Sa nu discutam pe speculatii.

Badoi, Neaga, Emeghara, Gurita si Vatca - asta numesti tu campanie de transferuri inceputa prost? Eu cred ca toti cei cinci cunt jucatori foarte buni. Daca-i mai punem si pe pustii de la Jiul, - ca orientare spre viitor, eu cred ca e o camoanie de transfer inceputa bine. Sa vedem ce se mai intampla. Sa nu discutam pe speculatii.

Badoi - a jucat slab in ultima vreme si e rrapidist. Mai mult, mai are si 32 ani. Transfer bun? As zice mai degraba umplutura.

Emeghara - nu iese cu nimic din peisajul ligii lui mitica. Joaca si ... cam atat. Crezi ca va pune umarul pentru. CL? Eu ma indoiesc. Transfer bun? Mai degraba pripit. E bine ca ne scapa de Coman totusi. :)

Gurita - mai are rost sa comentez venirea unui jucator de 34 ani doar pentru ca ii place ciobanului?

Vatca - a primit cele mai multe goluri in sezonul trecut. Transfer bun? Mai degraba e bine ca are Cernea rezerva.

Neaga - ar fi singurul castig. Dar sa speram ca inca mai e acelasi pe care il stim.

Bicfalvi - el e singurul sigur de la Jiul. De el sunt mai incantat decat de Badoi, Gurita si Vatca la un loc. :) E tanar si de mare perspectiva. Sa speram ca va confirma si ca antrenorul va sti ce sa il invete.

Daca tragem linie acum eu nu as spune ca am rupt gura targului cu transferurile.

Eroare. Campania lui Nea Jiji este slaba comparata cu cea a spurcatilor rosii-Dinamu. Badoi are 32 de ani, Emeghara este OK, Gurita 30 de ani si mediocru, Neaga..ce o fi facut in Coreea???, Vatca ar putea fi a doua chestie mai serioasa desi inca nu a confirmat ca este un portar de mare viitor.

Cum ramine cu posibila "eliminare" a lui Elton si a lui Thereau?! Mijlocul este zona slaba a Stelei, nu se construieste nimic la ora asta. Radoi a devenit gaura din cauza accidentelor, nu stim cum va reveni Dica-desi sunt sperante bune, si iata vrem sa il dam afara pe Elton care este un bun fotbalist in pofida fizicului pe care il are.

Cum ramane cu Olaroiu, inca antrenor la Steaua? Pina acum acest om nu a demonstrat mai nimic. Eu cred ca Nea Jiji devine un personaj foarte negativ la Steaua, a devenit mai zgarcit si mai mincinos. Sper sa se indrepte.

Kappon

Sign in to follow this  
Followers 0