Posted October 5, 2010 · Report post MM Stoica explică motivele plecarii de la Vaslui si marturiseste că nu va ajunge niciodată la Dinamo sau Rapid, rivalele traditionale ale Stelei. "N-am incurcat pe nimeni, eu sunt un om cinstit. Am pus mai presus de orice Dorinta de a nu face pasi gresiti si, pentru mine, cariera e mai presus de orice. Am facut o greseala dar am fost surprins de telefonul primit de la Adrian Porumboiu si am acceptat. Mi-am dat seama că in conditiile care erau acolo, nu puteam să-mi ating obiectivele pe care mi le propusesem. Cu Dinamo nu au fost decit discutii telefonice, nu voi ajunge niciodată acolo. Am vorbti cu domnul Badea in ziua cind mi-am anuntat demisia de la Unirea, iar cu Cristi m-am intilnit o singură dată si am discutat mai serios, insă nu se pune problema să ajung fie in Ștefan cel Mare, fie la Rapid", a spus Mihai Stoica la Fanatik Show, pe Digisport. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2010 · Report post Presa scrisă se imbogățește, incepind de miine cu un nou editorialist! Și nu va fi unul caruia cititorii și, mai ales, cei din fotbal să-i poată reproșa că nu se pricepe la fenomen. Și că ar scrie după ureche. De acum, MM Stoica nu se va limita doar la aparițiile pe sticla la DigiSport, ci va scrie in fiecare saptamină in Gazeta Sporturilor. Primul material va aparea in ziarul de joi, 7 octombrie, și ii este dedicat, cui altcuiva?, Stelei. Nu rata ziarul de miine pentru a citi care sunt cele 10 motive pentru care Mihai Stoica e convins de faptul că Steaua este principala favorită la titlul! Toate materialele, scrise saptamină de saptamină de MM vor putea fi citite pe http://blogsport.gsp.ro/Stoica/ Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 7, 2010 · Report post 10 motive pentru care vad Steaua favorită la titlu 1. Lacatus E ultimul antrenor aproape de titlu cu Steaua. Atunci a fost meciul cu Dinamo. Și Bilica. 2. Lot compact. Poate ceva probleme in defensiva Le pot rezolva mijlocasii. Banel stie cum se face. 3. Mijlocasii centrali. Ricardo - Apostol arată bine. Tehnici si agresivi. Spune-mi ce mijlocasi centrali ai si am să-ți spun cine esti. 4. Marcatori. Stancu magnific. Bilă sau Kape. Surdu a subordonat Vasluiul si poate face asta oricind, cu oricine. 5. Galatiul poate pune probleme, doar că are nevoie de bani. Și de un atacant. Iar atacantii costa 6. Timisoara poate pune probleme, doar că are nevoie de bani. Scuze pentru copy paste. Dacă se deblocheaza orice e posibil. 7. Rapid e fară Maftei. Și, temporar, fară Rui Duarte. Prin urmare, Zicu pleacă in Franta. Cu cursa charter. 8. CFR are treabă in Champions League. Și puncte putine. 9. Lopez Caro antrenează avocatii. 10. Restul e video chat. http://blogsport.gsp.ro/Stoica Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 15, 2010 · Report post Și atunci, si acum eternul derby imi dă fiori. Angajat sau nu intotdeauna, implicat mereu, de cind mă stiu Mă temeam să nu-i strice cineva somnul de frumusete de 3 ore al lui Dica Din ziua meciului. M-aș teme dacă n-ar iesi Cristi Tanase din depresie. Jocul lui din ultima vreme n-ar trebui sa-l impingă spre această stare. Mai ales că bomba a renuntat la catwalk. M-aș teme dacă nu s-ar recupera Apostol. Teoretic, Bicfalvi si Gardoș ar trebui să se refacă mai greu ca Torje după meciurile cu Anglia, Anghelov stie fotbal, dar e cam moale si foarte chel, iar utilizarea lui Brandan central poate produce serioase dezagremente. Mă temeam de Corpodean. De Avram, nu. M-aș teme de Nagy Miklos Istvan. Are faza lungă prea puternica Valabil pentru ambele tabere. Mă temeam cind poarta ciinilor era aparata de o pisica Tempi passati. Mă temeam de Claudiu Niculescu. Azi doar sapca o mai are rosie. Parcă mă temeam de Plesan. Acum nu mai stiu exact dacă juca la Dinamo sau la Steaua cind se intimpla asta M-aș teme de Torje si Alexe, dar doar dacă au baterii de schimb. De la Norwich la Saftica, via Domnul Șvaiter, e drum lung. Și obositor. M-aș teme de Print mai ales acum, cind a fost eclipsat de Iurie Darie. http://blogsport.gsp.ro/Stoica Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2010 · Report post Banderola După derby am facut citeva afirmatii care au stirnit polemici si controverse. Că Steaua n-are un lider in teren si că Tanase n-ar fi cea mai bună alegere pentru a fi desemnat capitan. sunt dator cu explicatii, mai ales că e vorba despre un fotbalist pe care-l apreciez. Cristi Tanase este un jucator special, care traversează o perioadă buna Totusi, pentru cum s-a exprimat pină acum pe teren, a fost supraevaluat. El poate mai mult si cred ca va demonstra asta. Îl obligă calitățile fotbalistice si suma colosală achitată pentru transferul de la FC Arges Altă problemă a lui este exprimarea in fata camerelor de luat vederi. Cred că ar trebui sfatuit să evite pe cit posibil interviurile. Pur si simplu nu dă bine. Paul Scholes n-a vorbit niciodată cu presa si n-a suferit nimeni. Poate doar fanii rivalelor. Ilie Dumitrescu i-a dat banderola, Lacatuș a confirmat alegerea predecesorului. Ilie mi-a explicat că a dorit să-l responsabilizeze, iar Tanase a confirmat oarecum, jucind bine. Ilie nu a afirmat raspicat ceea ce se remarcă fară prea mare efort. Că n-avea solutii. A parat elegant si mi-a dat exemplul lui Hagi, caruia Mircea Lucescu ii oferise banderola la 18 ani. Doar că am citit recent un interviu al lui Terhes coleg cu Gică la Sportul Studentesc, in care povestea cum Hagi invăța pe rupte pentru examene, desi era deja un fotbalist urias Doar că Ilie Dumitrescu si Dan Petrescu imi povesteau cum, la sfirsitul antrenamentelor, cind il vedeau pe Hagi exersind loviturile libere, ei se intrebau de ce s-au mai apucat de fotbal. Doar că dacă-l intrebati acum pe Hagi cine joacă fundaș stinga la Ponte Preta si vă raspunde că nu stie, să nu-l credeti! http://blogsport.gsp.ro/Stoica Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2010 · Report post Vestiarul Stelei stă pe un butoi cu pulbere, iar fostul manager din Ghencea, Mihai Stoica, e unul dintre cei care ar putea aprinde fitilul exploziei. Între jucatorii care au inceput sezonul in roș-albastru si cei care au venit de la Urziceni pe parcurs s-a creat o falie rezultată din faptul că toti cei 7 "urzicenari" au luat prime de instalare fabuloase. Mai mult, de circa o saptamina a aparut un alt motiv care a creat zizanie intre jucatori. Unii dintre fotbalistii Stelei au dezvaluit că acest motiv se numeste Mihai Stoica, prin intermediul declaratiilor pe care le-a facut la DigiSport in ultimul timp. Unii dintre stelisti il acuză de lipsă de obiectivitate si de faptul că face lobby si pune presiune, cu orice pret pentru ca fotbalistii de la Unirea să joace ca titulari. "Ne calcă in picioare pe toti cei care am fost adusi de Piturcă sau care nu am lucrat cu el la Steaua" e una dintre dezvaluirile vestiarului. 1. Exemplul Gardoș - Galamaz MM inainte de meciul Dinamo - Steaua: "Refuz să cred că Lacatuș iși permite să renunte la experienta lui Galamaz pentru a titulariza un fotbalist ca Gardos care am vazut că vorbeste foarte mult". MM după meciul Dinamo - Steaua, rugat să comenteze despre penalty-ul lui Apostol, a spus: "Gardoș e de vina el a comis lovitura in urma careia s-a obtinut cornerul din care Dinamo a primit penalty, el i-a bagat in meci pe cei de la Dinamo". MM după Utrecht - Steaua: "Foarte multe nesincronizari la cuplul Gardoș-Geraldo. Nu pot să pricep cum de Gardoș este preferat in fata lui Galamaz" 2. Exemplul Latovlevici - Brandan MM după meciul Dinamo - Steaua: "Latovlevici a gresit grav la penalty-ul lui Torje, nu s-a pozitionat bine in teren, iar Steaua a contat in atac pe stinga după ce a intrat Brandan". MM după Utrecht - Steaua: "M-am uitat după el, dar nu l-am vazut pe Latovlevici in acest meci, nici in atac, nici in aparare. Pentru mine e de neinteles de ce Brandan, pentru care s-au facut eforturi considerabile să fie achizitionat, nu e titular". 3. Exemplul Anghelov - Apostol - Ricardo MM nu l-a atacat deloc pe Iulian Apostol, după derby-ul cu Dinamo, dar joi seară l-a desfiintat pe Anghelov si l-a aparat pe Ricardo, desi acesta din urmă gresise grav la golul olandezilor: "Anghelov e o adevarată povară pentru Steaua. În prima repriza Ricardo a jucat si cu Anghelov in spate". 4. Exemplul Tanase - Marinescu - Raduț MM a fost primul care a spus, intr-un mod mai direct, că Tanase nu are calități pentru a purta banderola Stelei, iar după meciul de la Utrecht a mai oferit o solutie, tot de la Unirea Urziceni, in locul pitesteanului: "Steaua il are in lot pe Lucian Marinescu, care ar putea fi oricind titular si in fata lui Tanase si a lui Radut 3 milioane de euro au costat cei 7 jucatori adusi de la Urziceni, care au incasat in total de la Oierul prime de instalare de un milion de euro 3,2 milioane de euro au costat cei care au fost vizati de tirul acuzatiilor lui MM: Gardos Latovlevici, Anghelov, Tanase si Raduț Cum vede MM Steaua in sistemul 4-3-3 Fostul manager al trupei din Ghencea din perioada 2004-2007 a oferit si un sfat tactic in privinta sistemului in care trebuie să evolueze echipa: "Steaua nu e de 4-2-3-1, ci de 4-3-3. Îl are pe Ricardo, un inchizator perfect pentru acest modul, Tanase si-ar gasi si el locul, ca inter, iar pentru celalalt inter poti jongla, Apostol, Radut În față Nicoliță, Bilasco, Surdu. Singura problemă ar fi că Stancu nu prea si-ar gasi locul. E doar ideea mea". Tatarusanu - Bonfim, Galamaz, Geraldo, Brandan - Raduț (Marinescu), Ricardo, Tanase (Apostol) - Nicoliță, Bilasco, Surdu. gsp Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2010 · Report post Poftim? Meme sa fie curva? Nu ma asteptam la asa ceva. Lasand gluma la o parte, am ajuns la concluzia ca Meme e un habarnist in ceea ce priveste fotbalul si ii dau dreptate lui Maye in cazul asta, ca el a zis-o primul. Cand tu ai in echipa un om ca Kapetanos si faci o echipa fara el titular, nu stii fotbal. Dupa echipa facuta de Meme, e clar ca nu stie fotbal. Sau e rau intentionat. In cazul asta e mult mai grav. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2010 (edited) · Report post Continuati, continuati, continuati ! Asa spunea tovarasul Kim Ir-sen ! Eu voi avea puterea sa recunosc ca m-am inselat in privinta lui Mihai Stoica, daca viata sau soarta imi va deslusi acest aspect. Imi exprim speranta ca si voi, cei mai destupati la minte, care il contestati acum, veti avea puterea ca intr-o zi sa recunoasteti ca ati gresit in procesele dumneavoastra de intentie. Altfel chiar o sa cred ca este vorba de rea intentie. Edited November 7, 2010 by LDS Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2010 · Report post Nu cred ca Galamaz este peste "Gordos"(cum ar zice ne-a Gigi). Galamaz este ezitant,este incet,rudimentar desi are o experienta mult mai mare decat tanarul Gardos. Desi Gardos este foarte inalt parca are mai multa viteza si reflexe decat "experimentatul" Galamaz. Mie unul imi place Marinescu. Poate il joaca Lacatus mai mult pe viitor. Mi se pare ca Marinescu mai si gandeste cand este cu mingea la picior. Pana la urma depinde si de antrenorul care iti traseaza sarcinile. Noi il avem pe antrenorul Lacatus(fara legatura cu jucatorul Lacatus). Mai bagati cu MM! Imbarliga-i ,drace Ca si mie-mi place! Nu trebuie sa luam de buna tot ce zice Mafalda Stoica.Cand o merge in picioare poate il mai ascultam si pe el. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2010 · Report post Eu nu pot afirma cu atata siguranta ca MM nu stie fotbal. Simplul fapt ca l-a adus pe Protasov (pentru el l-a adus, in baza a ce jucase cu Olympiakos in Liga Campionilor) spune destul de multe. Mai mult, tot a lui a fost aducerea lui Zenga, fara de care noi nu eliminam Valencia in veci. Totusi, declaratiile lui sale referitoare la fostii jucatori ai Unirii sunt halucinante de multe ori. Ma refer aici la faza hentului facut de Apostol, gest care i-ar fi adus "micului Mascherano" ( ) o bataie zdravana din partea unui antrenor din ligile secunde. Puneti lucrurile in context, fratilor: Apostol, Galamaz si ceilalti erau parte dintr-un ALT SISTEM. De joc, de club, de antrenor. A-propos de antrenor: toti astia au jucat in acel sistem de cel putin 3 ani. La Steaua nu exista un sistem, la Steaua nu exista management, la Steaua nu exista plan fotbalistic pe termen lung. Prin urmare, situatia este mult mai complexa decat "ala nu stie fotbal", "ala de dobitoc", "taci, bah, dreaq, ca esti tampit". Fiecare are partea sa de vina, nu exista doar alb si negru. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2010 · Report post Mie unul imi place Marinescu. Poate il joaca Lacatus mai mult pe viitor. Mi se pare ca Marinescu mai si gandeste cand este cu mingea la picior. Degeaba,daca nu o sa joace decat cine stie cand,cateva minute...Doar daca iar spune Oierul sa-l joace mai mult... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2010 · Report post Ce stiu si ce nu stiu despre lider Nu stiu dacă Otelul va cîștiga campionatul. Știu doar ca dacă Dorinel va ajunge să antreneze in Bundesliga, Marius Stan va gasi un alt antrenor caruia ii va urca vertiginos cota, oferindu-i un credit neobisnuit pentru un tehnician care antrenează in spatiul carpato-danubiano-pontic. Mai stiu ca dacă Ripă (Sirghi, Neagu sau Antal etc) se va transfera pentru o sumă consistenta cum s-a intimplat cu Giurgiu (Vitca Szekely sau Jula etc), nu vor fi probleme. Centrul de copii si juniori va produce cum producea Sidex-ul pe vremuri, mereu se va gasi un Cojoc pentru Ripă sau un Cirjă (sper că e doar imprumutat pentru Cojoc. Cucu incă e mic, dar bate insistent la ușă, pentru viză poate aplica oricind un jucator necunoscut din Bosnia sau Muntenegru, dacă s-ar putea liber, dacă nu, maximum 50.000. Hei, nu euro, eventual marci la cursul dinaintea retragerii de pe piață. Asa functionează un club atipic pentru fotbalul romanesc, unde există un lider, care - chiar dacă a fost mijlocaș central stingaci - se agită in extrema dreaptă a tribunei oficiale, un antrenor - tot mijlocas tot stingaci - care sfidează migratia poporului roman, venind din Germania să muncească in Romania, un Paraschiv care propune presedintelui micsorarea propriului contract. Mai trebuie nocturna, vreo doi atacanti si ceva mai multă atentie din partea celor carora li s-a facut cadou colosul care se intinde pe 63 km patrati si care nu mai poluează zona. Din 4 otelarii, mai functionează partial una. Trei sferturi din cei care lucrau in combinat au fost disponibilizati, dar nimic nu pare a perturba acest club caruia, de cind s-au inlocuit numerele portocalii de pe tricouri, nu-i mai gasesc defecte. Nu stiu dacă Otelul va cîștiga campionatul. Dar, dacă ar face-o, ar face un bine fotbalului romanesc. http://blogsport.gsp.ro/Stoica/ Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 7, 2010 · Report post Mihai Stoica despre Adrian Paunescu si Gala 1.000 a Cenaclului Flacara » 13 ore! Iulie 1983. 40.000 de suflete asteptau cu disperare să inceapă Gala 1.000 a Cenaclului Flacara. Toti cei care reusiseram să intram pe stadion traiam o mare satisfactie. Maestrul alesese ca locul celui mai important spectacol să fie Galati. Nu Bucuresti, nu Craiova, ci Galati. După 15 ani, am avut surpriza de a fi invitat la una dintre primele emisiuni pe care Maestrul le realiza la Antena 1. Atunci, l-am cunoscut. I-am povestit in detaliu cum traiam spectacolele unice de care aveam parte doar datorită lui, intr-o perioadă tristă pentru Romania. Poate mai tristă chiar decit in aceste zile. A avut rabdare să mă asculte, chiar m-a rugat să le povestesc si celor mai tineri colaboratori ai sai. Impresionat de entuziasmul cu care povesteam, si-a sters discret o lacrimă De atunci, cind prietenul Florin Condurățeanu imi telefona, raspunsul meu era acelasi, Tzutzule, spune-i Maestrului că duminică voi fi prezent. Emisiuni pentru istoria fotbalului romanesc. Distributie selecta nea Traian Tomescu ne mingiia cu celebrul baston, Maestrul domina asistenta. Ultima dată ne-am intilnit cu trei ani in urma la funeraliile marelui Gicu Dobrin. Am stat impreună ore intregi in ploaie, asa cum statuseram la primul spectacol la care asistasem la Galati. Atunci, vazind atasamentul celor care refuzau să plece de pe stadion, Maestrul hotarise ca gala jubiliară să aibă loc la Galati. Iulie 1983. 40.000 de suflete paraseau stadionul Dunarea plingind de emotie. După zeci de bis-uri, cu palmele umflate de aplauze. Gala durase 13 ore. Puteti să spuneti oricui că Maestrul nu mai e printre noi. N-o să vă creadă nimeni http://blogsport.gsp.ro/Stoica/ Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 13, 2010 · Report post Mirel Radoi s-a retras de la natională » Pragul durerii Există jucatori care au un prag al durerii foarte ridicat. La modul in care Mirel Radoi abordează fiecare antrenament, partidă amicală sau oficiala pare evident faptul că el se incadrează in această categorie. Surpriză! Sintem departe de adevar. Orice lovitură primită de Mirel e resimtită de acesta mult mai puternic decit de un om normal. E concluzia unor medici celebri care l-au consultat clinic. Astfel, sacrificiul pe care acest baiat admirabil l-a facut pe tot parcursul carierei sale trebuie să capete o mai mare apreciere din partea tuturor, indeosebi din partea celor care se presupune că ar trebui să cunoască aceste detalii. Nu cred că Ionuț Lupescu se implică in selectia jucatorilor la echipa nationala Razvan Lucescu are exclusivitate. Cred insă că declaratiile de presă ale directorului general al FRF au o influență uriașă. Dacă Lupescu si-ar fi dorit ca Mirel să continue, a comis o eroare de tact. Straniu, dacă te gindesti unde si-a desavirsit educatia fostul important jucator al lui Bayer Leverkusen si al echipei nationale. Dar, există si posibilitatea ca fostul mijlocaș să fi realizat că al doilea capitan al echipei nu mai corespunde din punct de vedere sportiv inaltelor standarde ale echipei nationale. Prin urmare, declaratiile sale pot fi de o abilitate surprinzatoare. Nu stim adevarul. Știm doar că Mirel s-a retras, că a facut-o cu durere, de data asta in suflet. Cunoscindu-l foarte bine, stiu că si această lovitură pe care a primit-o a resimtit-o mult mai puternic decit un om normal. E tot o problemă legată de pragul durerii. Sigur că decizia i-a apartinut si că se poate razgindi, doar că - pentru cine-l cunoaste - e cam greu de crezut că o va face. Știm că am ramas fară Mirel. Și că-l avem pe Florescu. Un jucator bun. http://blogsport.gsp.ro/Stoica/ Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 20, 2010 · Report post guess who's back?! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 20, 2010 · Report post Daca nu are antrenor care sa faca treaba,o sa pice prost. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 20, 2010 · Report post guess who's back?! With a brand new rap. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 21, 2010 · Report post Cu tristete trebuie sa spun ca se potriveste ca angajat a lui Oierul. Indeplineste principala conditie: 0 caracter! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 21, 2010 (edited) · Report post Continuati, continuati, continuati ! Asa spunea tovarasul Kim Ir-sen ! Eu voi avea puterea sa recunosc ca m-am inselat in privinta lui Mihai Stoica, daca viata sau soarta imi va deslusi acest aspect. Imi exprim speranta ca si voi, cei mai destupati la minte, care il contestati acum, veti avea puterea ca intr-o zi sa recunoasteti ca ati gresit in procesele dumneavoastra de intentie. Altfel chiar o sa cred ca este vorba de rea intentie. Uneori viata te mangaie pe crestet, facandu-ti favorul de a da curs presupunerilor tale, pentru ca apoi tu, autorul acestor presupuneri, sa iti inalti propriul ego pe piedestalul certitudinilor si sa afirmi apasat si cu mandrie ca " AM AVUT DREPTATE ". Desigur, exista si reversul medaliei, cand viata te loveste fix acolo unde il doare cel mai tare pe voinic, infirmandu-ti brutal toate sperantele, naruindu-ti toate presupunerile, ca in cazul de fata. Recunosc, am fost unul dintre aparatorii acestui Mihai Stoica, insa nu din naivitate, ci mai mult din disperare. Disperarea ca tot ceea ce e stelist moare, oamenii care au adus glorie Stelei imbatranesc si mor, iar din urma nu vine nimeni si absolut nimic. Acest Mihai Stoica parea sa fie o speranta, intrucat lasa impresia ca intruchipeaza toate calitatile pe care le-as fi asteptat de la o persoana care provine din noul val, recte, tinerete, vigoare, inteligenta, profesionalism, tupeu (pozitiv) si mai ales, aspectul cel mai important, COLOANA VERTEBRALA, fara de care toate celelalte calitati enumerate nu fac nici cat o ceapa degerata. Anyway, vreau sa imi cer scuze tuturor acelora pe care i-am contrat in opiniile lor fata de acest personaj, in special lui Adrian si Lari, cu o singura mentiune: Nu are rost ca sa va bucurati, in sensul in care l-am descris la primul paragraf, nu are rost ca sa va bucurati ca viata v-a dat voua dreptate. Nu are rost ca sa va bucurati, pentru ca prin asta se confirma sentinta de condamnare la moarte a Stelei, la disparitie, disolutie si trecere in uitare. Nimic nu vine din urma, iar ce-a mai ramas bun urmeaza cursul firesc al vietii... Edited November 21, 2010 by LDS Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 21, 2010 (edited) · Report post Ma asteptam sa se intoarca , pe acest lingau il vad fara probleme, la caini ,ciori , el o sa fie angajatul oricarui da mai multi bani .Iar despre faptul cat stie el fotbal e omul care il pupa in dos mereu pe ciorel in ciuda faptului ca face 2 meciuri decente in 5 campionate ,numai de bine M I M I. Edited November 21, 2010 by zloty Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 21, 2010 · Report post Nu cred ca este lingau , daca era cum zici tu , nu mai pleca de prima data si ar fi suportat umilintele ca Argaseala Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 21, 2010 · Report post Nu cred ca este lingau , daca era cum zici tu , nu mai pleca de prima data si ar fi suportat umilintele ca Argaseala E uite ca a plecat si s-a intors la cel cu care jura ca nu o sa mai lucreze sau crezi ca a fost " din dragoste pentru club" , cu toti care l-au mascarit in direct a fost dupaia prieten cu Iancu cu Borcea.Il vad lejer la orice club din Liga 1.Argaseala e un nimeni ,are un job la care nici in cele mai ude vise nu visa ,de ce sa plece?el nu pune antrenori, nu cumpara jucatori . Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 21, 2010 · Report post Daca vorbim de MM Stoica din perioada petrecuta la Steaua acum cativa ani,sa zicem ca e bine ca s-a intors.Daca avem in vedere balacarelile dintre el si cioban,ca nu va mai lucra,colabora nicicand cu Oierul,etc,mi-e ca nu denota un caracter prea curat,cu tot cu asa-zisa sa dragoste pentru Steaua,care poate chiar o fi...Sincer,desi poate imi doream asta cu ceva timp in urma,nu ma asteptam ca Stoica sa mai vina langa Oierul...Desi,mi-e ca e prea tarziu,mai exact in situatia in care e clubul acum nu stiu ce se mai poate face,mai ales intr-un timp scurt... Share this post Link to post Share on other sites