SSK

Mihai Stoica

494 posts in this topic

Domnule Mihai Stoica aka Meme ori MM , noi nu sutem absolut deloc incantati de ghiduseniile dumneavoastra, in caz ca va asteptati la asta. Steaua Bucuresti era candva un club respectat, nu era tarat prin mocirla de diferite persoane, nu se injosea in acest mod pe care dumneavoastra il faceti posibl. Ca oficial al acestui club ar trebui sa stiti ca orice afirmatie jignitoare a dumneavoastra are urmari negative asupra imaginii acestuia.

Nu-i asa ca mi-am tocit degetele degeaba ? Hai ca te-am domnit de mi s-a facut sila . Apropo, cum e in cutia de carton ?

Domnule Mihai Stoica aka Meme ori MM , noi nu sutem absolut deloc incantati de ghiduseniile dumneavoastra, in caz ca va asteptati la asta. Steaua Bucuresti era candva un club respectat, nu era tarat prin mocirla de diferite persoane, nu se injosea in acest mod pe care dumneavoastra il faceti posibl. Ca oficial al acestui club ar trebui sa stiti ca orice afirmatie jignitoare a dumneavoastra are urmari negative asupra imaginii acestuia.

Nu-i asa ca mi-am tocit degetele degeaba ? Hai ca te-am domnit de mi s-a facut sila . Apropo, cum e in cutia de carton ?

Vine Ion la Csibi in curte ,se aseaza pe scaun si ascute o coasa.

-Ce faci frate, s-a tocit asa repede?

-Nu,am venit sa te omor!

-Mare nenorocire s-a napustit asupra ta, de ce? ca ne cunoastem de mici

-Pai nu voi l-ati omorat pe Mihai Vitezul?

-Da fratioare da' asta a fot acum 400 ani

-Pai eu acum am aflat

Mit istoric. Mihai Viteazul a fost ucis la ordinele unui italian aflat in slujba unui german iar fapta a fost dusa la implinire de valoni. Unde erau ungurii? Pai erau si ei acolo... ucisi de lefegii pentru ca il aparau pe Mihai. Ah, nu stiati ca cei mai credinciosi soldati ai lui Mihai din Turda erau mercenarii unguri? Sa mai amintim de secuii care s-au revoltat de furie dupa moartea lui?

Hai sa nu fim exagerati.

Edited by Alexandru H.

Mit istoric. Mihai Viteazul a fost ucis la ordinele unui italian aflat in slujba unui german iar fapta a fost dusa la implinire de valoni. Unde erau ungurii? Pai erau si ei acolo... ucisi de lefegii pentru ca il aparau pe Mihai. Ah, nu stiati ca cei mai credinciosi soldati ai lui Mihai din Turda erau mercenarii unguri? Sa mai amintim de secuii care s-au revoltat de furie dupa moartea lui?

Hai sa nu fim exagerati.

frate e doar un banc=))) aha.eu sunt exageratul =))))

frate e doar un banc=))) aha.eu sunt exageratul =))))

Spune sincer. Credeai ca Mihai a fost ucis de unguri?

Spune sincer. Credeai ca Mihai a fost ucis de unguri?

Mai bine dezbati subiectul la topicul de istorie, oricum adevarul istoric zace mai bine sub semnul mitului.

Pacat ca acel sustinator acerb,numit tiberiu.....nu poate posta,asa poate ca se efectua un fel de balanta intre mesaje.

Edi Iordanescu, replică la atacurile lui Meme Stoica:

"Nu mai am eu cum sa ajung la Steaua? Pai eu am ajuns la Steaua la varsta de cinci ani , cand Meme facea suruburi la fabrica din Galati! Nu vreau să comentez, am lucruri mai importante de facut. Oricum, eu am educatie si nu imi permit să jignesc femeile in general. Mai ales pe cele sensibile si tandre".

Daca pana la urma va ramane ca MM-ul sa execute integral pedepsa, ciobanul trebuie neaparat sa gaseasca inlocuitor.

Daca ar fi sa aleg eu, as opta pentru 2 stelisti "vero, vero": Ogararu si Ilie Dumitrescu.

Pe Ogararu, cu experienta de la Ajax, l-as pune director sportiv sa coordoneze si Academia si Steaua II(daca se face), iar pe Ilie director executiv. Au si carisma, verb si "fara pete sau bube".

Mai mult, cred ca se vor intelege foarte bine cu Reghe.

Ar fi un super leadership si ca imagine a clubului.

Edited by xray

La nimeni si pe nicaieri nu am am auzit o vorba frumoasa despre MM ,indiferent de zona si persoane .....Deci este un Infect

Presedintele de onoare, Helmuth Duckadam, a descris la sportro noul rol al lui Reghe:

"Laurentiu Reghecampf este manager general. Steaua nu are nevoie de un alt manager".

La nimeni si pe nicaieri nu am am auzit o vorba frumoasa despre MM ,indiferent de zona si persoane .....Deci este un Infect

Asa e. Sper totusi ca inchisoarea sa-i fie un traseu de la superficialitate aroganta la o calmare a ego-ului.