SSK

Mihai Stoica

494 posts in this topic

MM, ca si la Steaua, vorbeste foarte mult, insa si realizeaza. Pacat ca nu stie sa isi tina gura. Oricum eu consider ca este de bun augur plecarea lui de la echipa. Si nu cred ca este adevarat ce a spus aseara la Fanatik.

Becali: "Normal cã n-am ridicat tonul la el, a fost prietenul meu, fratele meu. Chiar și dupã ce a plecat, mi-au zis oamenii cã m-a furat dar eu am refuzat sa-i cred. ªi chiar dacã e așa. E fratele meu. 500.000 nu conteazã"

Cand MM-ul a plecat din Ghencea, cred ca a lasat o imprecatie ceva, ca nu-mi pot explica ce se intampla la club!

Nu a lasat nimic... pur si simplu e mai capabil decat Adrian Ilie. Chiar daca se spunea despre el ca ii canta in struna lui Becali, a stiut sa tempereze iesirile acestuia, precum si implicarea patronului la echipa. Probabil ca se saturase si el sa vada relatia boier-sluga dintre Becali si Olaroiu.

Plecarea lui Meme a coincis cu un dezastru la Steaua, lucru deloc intamplator in opinia mea, chiar daca fostul manager avea si partile lui rele.

Eu unul l-as aduce inapoi pe Meme chiar de maine.

MM nu cred ca va mai ajunge curand la Steaua!

Oricum, a fost si este un manager bun si Steaua s-a cam dus in jos de cand a plecat!

era o fire vulcanica la fel ca si Jiji dar el avea si multa minte cea ce lui Jiji ii c'am lipseste. imi pare foarte rau ca el nu mai este la Steaua :no:

Dovada ca jegul este un rapãn ce nu se va schimba niciodata:

"Eu îl țineam la Steaua mai mult ca prieten, pentru cã nu aveam mare nevoie de el!".

"Daca voi avea de ales intre a trai intr-o cutie de carton si a lucra cu Gigi Becali, voi alege prima varianta".

Asta-i MM pe care l-am indragit mereu.Respect MM,sunt sigur ca nu te-ai lasa umilit de ciobanul scarbos,cum fac unii...

nush daca a observat cineva ca acum face la Urziceni exact performantele care le facea si la Steaua...degeaba zice ciobanul ca el a dus Steaua in UCL ... MM Stoica a dus-o !! respect MM :) nu stiu ce faci dar faci bine oriunde te duci

Meme Stoica: Tu ai zis cu gura ta că eu le-am dat bilete! Eu ii pun să te injure? Te-au injurat zeci de mii! Cum poti să zici asta? Nu e nimic adevarat! Vezi-ți de treaba ta!

Gigi Becali: Esti prea obraznic, o cauti cu lumanarea! Ca tine nu e nimeni in fotbalul romanesc. Te manancă pielea! Mie nu-mi place să fac scandal!

Meme Stoica: Linisteste-te, ce faci, chemi bodyguarzii? Lasă-mă in pace, nu vreau să vin la Steaua! Nu mă enerva, că poate mă apuc eu să spun mai multe.

Gigi Becali: Mintea ta bolnavă si perversă scoate cuvintele astea.

Meme Stoica: N-am pascut oile impreuna nu-mi zice mie d-astea! Mie nu mi-e frică de nimeni, imi vad de treaba mea. N-o să mă indoi niciodată in fata ta.

Gigi Becali: Tu vei fi nimeni toată viata ta!

Meme Stoica: Mai bine sunt eu nimeni, dacă tu esti cineva!

Gigi Becali: Degeaba zici tu că esti orgolios, tu tot nimeni esti! Du-te dracu' de zdreanta naibii, că poate vin acolo in emisiune! Nu mai vorbi tu peste mine! Jigodie!

Meme Stoica: Ia un calmant si revino-ți, nu esti la stană aici!

Gigi Becali: Meme Stoica, stai in banca ta!

Meme Stoica: Cioban oparit, taci din gură! Ai fost indragostit de toate oile pe care le-ai pascut! Le cunosteai pe toate după ochi!

Gigi Becali: Ți-a zis bine Piturcă: Mita Biciclista!

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat pentru CANCAN ca si-ar dori ca locul sau la conducerea forului sa fie luat de Mihai Stoica, actualul manager al echipei Unirea Urziceni.

Afectat de ultimele scandaluri si de cearta cu patronul Stelei, Gigi Becali, seful LPF se gandeste serios la retragere.

"Imi ajunge, gata, sa vina altii mai buni, termin mandatul si la revedere", ne-a declarat Dumitru Dragomir.

Si pentru a demonstra ca nu sunt doar vorbe spuse sub imperiul ultimelor evenimente, acesta a dezvaluit ca deja si-a ales succesorul.

"Cred ca omul cel mai potrivit pentru a prelua sefia LPF dupa plecarea mea e Mihai Stoica. Este un baiat destept si uns cu toate alifiile. Aici trebuie sa fie un om caruia sa nu-i tremure chilotii daca tipa la el Becali sau nu stiu mai cine", a mai spus Dragomir.

Acesta a recunoscut ca pe langa managerul Urziceniului mai are pe lista si alte persoane din Liga I care ar putea conduce forul, iar despre varianta Gica Popescu a spus ca nu i se pare potrivita pentru fostul international, fiindca este prea gentleman.

"Mai sunt oameni de valoare in fotbalul romanesc, Marius Stan, de la Otelul Galati, Gheorghe Chivorchian, de la Timisoara, oameni cu experienta si pe care nu poti sa-i manevrezi", a conchis seful LPF.

Andone: "Dacă mi-l aduce Copos pe Meme Stoica la Rapid, semnez pe loc".

MONDIALUL MEU

Cu scuzele de rigoare pe care le adresez celor care au accesat acest site in ultima vreme, imi reincep activitatea. Motivele pentru care am lipsit sunt mai mult decat obiective. Am fost impreuna cu familia intr-un concediu mai lung, pe care-l planificasem cu foarte mult timp in urma. Atena si splendidul Paris, fara fotbal (cu exceptia meciurilor de la Cupa Mondiala si problemelor curente ale clubului la care activez).

Cupa Mondiala

De departe cea mai neinteresanta editie din 1978 incoace, de cand urmaresc cu interes cea mai importanta competitie a fotbalului mondial. Urmeaza, pe scurt, cu ce am ramas eu dupa South Africa.

Furia Roja

Calificare din grupe dupa un meci cu Chile al carui rezultat il stiau si vuvuzelele inainte de a incepe meciul, nu numai sinistra caracatita Paul. Ajutati cam mult de arbitri, 1-0 cu Portugalia, gol din ofsaid, penalty-ul ratat de Cardoso trebuia repetat, iertati de eliminare in semifinala cu Germania, spaniolii au parut superiori nemtilor si olandezilor. De ajuns pentru a castiga titlul mondial.

Pentru mine, Spania a insemnat doar Casillas, Iniesta, Villa (fara ultimele 2 meciuri) si golul lui Puyol. Chiar daca am fost foarte atent, n-am vazut nici urma de tiki-taka.

Portocala nervoasa

Echipa calificata in semifinale de Felipe Melo. Doi jucatori uriasi, Sneijder si Robben (cand faci totul in viteza, poti rata cu usurinta) si un fotbalist care n-avea voie sa termine niciun meci din ultimele trei in teren : Van Bommel. Plus De Jong, care in finala a gresit sectia.

Panzerul

Panzerul e Panzer. Panzerul german e pleonasm. In iunie si iulie doar la TVR. Echipa interesanta. Lahm, Schweini, Ozil, Muller si Klose in mare forma. Pacat ca in semifinala n-a fost Muller si, chiar daca mi s-a parut ca a trecut pe acolo, nici germanul Ozil. Alti germani “ Boateng, Khedira, Podolski “ in nota echipei. Germanul Cacau, nu prea.

Deziluzii

1.Capello, pentru ca a jucat cu Gerrard, Lampard si Barry.

2.Italia, pentru ca nu a jucat.

3.Oamenii rai care l-au schimbat pe Domenech. Omul merita inca o sansa.

Revelatii

1.Uruguay sau Forlan, greu de decis.

2.Black Stars.

3.Thomas Muller, antistar dar superfotbalist.

Confirmari

1.Iniesta (+)

2.Sneijder (+)

3.Maradona (-)

Ciudatenii

1.Caracatita Paul. Nu-mi place. Ar mai trebui putin ulei de masline si ceapa tocata marunt. Ceapa rosie.

2.Cristiano Ronaldo. N-a jucat nimic la mondiale, dar a devenit primul fotbalist care a nascut. Copilul e sanatos si asta e foarte bine.

3.Diego Armando in costum.

PS Tricoul lui Cristi Chivu asteapta ocazia sa fie semnat de capitan, celelalte tricouri ale castigatorilor concursului sunt pregatite.

mmstoica.ro

CEL MAI SCURT TRATAT DE DEONTOLOGIE SCRIS DE UN FRUSTRAT. MULT PREA SCURT

De ceva timp incoace, de cand un reporter al GSP a inventat un interviu, n-am dorit sa mai discut cu redactorii acestui cotidian care se pretinde a fi un soi de campion al presei sportive din Romania.

Sunt fan declarat Ovidiu Ioanitoaia, Tolontan, Vochin. Tocmai de aceea nu-mi explic de ce ziarul condus de cei trei poate gazdui, cel putin in varianta electronica (singura pe care o accesez) minciuni sfruntate, menite sa deterioreze imaginea celor cu care cineva din redactie are probleme.

Este adevarat ca l-am sunat pe Iuliu Muresan la 2 ore dupa ce se incheiase meciul. L-am sunat pentru a discuta, nu sunt un salbatic. In niciun caz nu l-am sunat pentru A-MI CERE SCUZE!!! N-aveam de ce, nu facusem altceva decat sa comentez la cald si sa-mi exprim frustrarile.

Cosmin Lucaci, corespondentul local al CFR-ului, pardon, al GSP-ului, vine azi cu un super titlu : Virulent la televizor, scuze la telefon. In text, surpriza! Iuliu Muresan afirma ca am discutat, dar nu pomeneste nimic de scuze.

N-am sa dezvalui ce am discutat cu Iuliu Muresan, desi ar fi foarte interesant. Mai ales pentru GSP.

Celor care n-au sesizat nimic anormal duminica, le recomand calduros sa revada cele 10 minute dupa ce Marinescu a marcat. E suficient!

PS : FRUSTRÁ vb. tr. a lipsi, a priva pe cineva de un bun, de un drept; a pagubi; (p. ext.) a inșela. (< fr. frustrer, lat. frustrari) “ pentru Paszkany Arpad

PPS : DEONTOLOGÍE s. f. 1. parte a eticii care studiază normele și obligațiile specifice unei anumite profesiuni. “ pentru Lucaci Cosmin

mmstoica.ro

KINDER

De cand pe acest blog au inceput sa apara injuraturi scabroase, m-am gandit mult daca are sens sa mai citesc comentariile. Daca trebuie sa recurg la cenzura. In fine, daca mai are sens sa scriu.

Ultimele zile au fost delicate pentru mine. S-au acumulat multe frustrari. Toate evenimentele care s-au succedat au avut o incarcatura speciala. Supercupa, remiza de la Targu Jiu, cu cele doua bare ale noastre si golul regulamentar al Pandurilor, examenul cu Zenit, plus alte probleme care ma framanta de ceva timp incoace si care par a nu-si mai gasi rezolvare.

Ieri am refulat putin, le-am amintit celor care imi injura familia ingrozitor cateva episoade recente. Am fost ironic, dar civilizat. Apoi, am regretat. Mereu mi se intampla asa. Ma simt foarte bine cand vorbesc, nu asa bine dupa. Dar, asa sunt eu si mi-e greu sa ma schimb, chiar daca incerc.

Presa a denaturat din nou. N-am spus niciodata ca rapidistii ar avea complexe fata de mine. Dar, asta e alta poveste. Asa va fi mereu. Titluri care n-au legatura cu continutul articolului, exagerari, inventii. Inteleg. Suntem in plina criza, iar scandalul vinde bine.

Pana acum doua ore, ma gandeam la toate astea si la cat de mult ma afecteaza. Apoi, am primit un SMS. Era din partea lui Doru Grigore (alias Uscatu' chiar daca are peste o suta de kg acum), cel mai vechi prieten al meu. Am vorbit despre un prieten comun, cu care ne luptam in celebrele meciuri de fotbal dintre echipele blocurilor F1 si C14. Sorin Onose (Kinder, cum ii spuneam noi) era cel mai periculos adversar. Dupa 30 ani il mai vedeam doar la meciurile Stelei din cupele europene in perioada in care eram acolo. Ultima data calatorisem impreuna cu el si Uscatu' la Stuttgart. Venisera sa ma sustina. Lui Kinder afacerea ii mergea bine, era mereu zambitor. 44 ani, dar neschimbat. Analize de adolescent. La capitolul asta ne surclasa pe amandoi.

De cateva ore, Kinder nu mai e printre noi. Aflandu-se in concediu la mare cu familia, a suferit un atac cerebral. N-a mai putut fi salvat. O fetita de 16 ani a ramas fara tata. Pe terenul unde erau marile confruntari F1 “ C14 se ingramadesc niste garaje.

Dumnezeu sa-l ierte

PS Am avut momente in viata in care am luat decizii pe care le-am respectat mereu. Astazi am realizat ca ma afecteaza probleme minore si am decis sa ma schimb. Indiferent de jignirile care-mi vor fi adresate, nu voi mai raspunde. Nu voi mai lasa stacheta asa jos. 31 iulie va fi o noua borna in viata mea. Veti vedea

mmstoica.ro

Are personalitate tipu'!

Astazi, cel mai frumos capitol din cariera mea a luat sfarsit. A fost o despartire trista, dar simpla, fara reprosuri, neobisnuita pentru fotbalul romanesc. Era normal sa se intample asa, pentru ca aceasta echipa a fost, este, si sa speram ca va ramane, si fara mine, o echipa neobisnuita.

Am avut sansa de a colabora cu un patron discret, care nu s-a vazut niciodata manager sau antrenor, cu Dan Petrescu si Roni Levi, doi antrenori talentati si competenti, inconjurati de colaboratori profesionisti.

Sunt mandru de tot ceea ce s-a realizat la Unirea in perioada in care am activat in cadrul acestui club. Sunt fericit pentru ca am reusit sa aduc langa mine oameni de valoare, care au capatat experienta necesara de a duce orice proiect la bun sfarsit in fotbalul romanesc : Narcis Raducan, Paul Andone, Catalin Fainisi, tinerii tehnicieni Gabriel Caramarin, Eugen Nae, Matteo Spatafora, sau medicul Dan Oproiu.

In ultimele 5 minute pe care le-am petrecut in compania baietilor cu care am colaborat in ultima vreme, atat timp cat emotiile mi-au permis sa ma fac inteles, le-am multumit. Le-am explicat ca, atat la Galati, cat si la Steaua, am ajuns sa traiesc ceea ce visam in fiecare zi cu ochii deschisi. La Galati am ajuns in cupele europene, iar la Steaua am castigat campionate si am obtinut rezultate excelente in competitiile continentale. Aici, datorita LOR, am ajuns sa traiesc si ceea ce nu indrazneam sa visez.

Cam asa mi-am incheiat ultimele 5 minute petrecute la FC Unirea, echipa care mi-a oferit mult mai mult decat ma asteptam. Ultimele 5 minute din 3 ani de exceptie

mmstoica.ro

Parca vad ca se duce la o echipa care nu pot s-o sufar.

Asta nu inseamna ca nu merita respectat pentru ce a facut la Unirea si mai ales la noi!