Posted November 13, 2009 · Report post N-am vazut in viata mea un SCLAV mai mare decat Valeriu Argaseala! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 13, 2009 · Report post Ce face g**i? Suge penisul! Ce face v**i? Suge penisul lui g**i! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 13, 2009 · Report post Ce face g**i? Suge penisul! Ce face v**i? Suge penisul lui g**i! sa inteleg ca Becali suge penisul lui Stoichita iar asta de bucurie ii baga limba in ureche, nu? eu asta deduc din premisele tale, sa fii mai explicit data viitoare ca ne induci in eroare. PS:sarumanusitele pt mesaj Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 13, 2009 · Report post Ă‚ăă? Reformulează. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 13, 2009 · Report post Ă‚ăă? Reformulează. ce sa reformulez ma? lumea e in criza si tu vrei sa fac excese, ia'ui-te domne ce pretentii are bagabontul asta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 14, 2009 (edited) · Report post sa inteleg ca Becali suge penisul lui Stoichita iar asta de bucurie ii baga limba in ureche, nu? eu asta deduc din premisele tale, sa fii mai explicit data viitoare ca ne induci in eroare. PS:sarumanusitele pt mesaj banuiesc ca omu a vrut sa spuna ca Gigi ne suge penisurile noastre iar vivi suge penisul lui Gigi Prin deductie vivi ne suge si penisul nostru LE:vivi=Valeriu (agoniseala) nu imi place Vali ca si pe mine ma cheama la fel Edited November 14, 2009 by valentin2day Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 14, 2009 · Report post Prin v**i m-am referit la Vali (argăseală), nu la vivi (care vivi?). Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 14, 2009 · Report post Prin v**i m-am referit la Vali (argăseală), nu la vivi (care vivi?). vivi ..? rachita ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 14, 2009 · Report post banuiesc ca omu a vrut sa spuna ca Gigi ne suge penisurile noastre iar vivi suge penisul lui Gigi Prin deductie vivi ne suge si penisul nostru LE:vivi=Valeriu (agoniseala) nu imi place Vali ca si pe mine ma cheama la fel are gura mare doar cand iese la TV , deci nu incap atatea penisuri ..plus ca nu toate au aceleasi marimi ! (a nu se intelege altceva ) Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2009 · Report post . Este o persoana inteligenta, echilibrata si face onoare clubului nostru. Valeriu Argaseala devine presedinte al Consiliului de Administratie, numarul 1 �n club �n plan executiv, dupa demiterea lui MM Stoica la 27 aprilie 2007. ) Argaseala da un fel de stil, de eleganta conducerii noastre si trebuie tinut la echipa.steagcruce2 Valeriu Argaseala se ridica la pretentiile Stelei... ... Bravo lui! Face cinste Stelei! Respect, Vali Argaseala! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2009 (edited) · Report post Scrieți acolo, sus, ce-a zis Mortul Viu despre el (catrenul ăsta l-am memorat involuntar): g**i la fund când se șterge Simte lene, toropeală Pentru asta, se-nțelege E Valeriu argăseală Edited November 15, 2009 by 1on Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 22, 2009 · Report post Argaseala sclavul ciobanului Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 22, 2009 · Report post Auleu, cititi prima pagina a topicului. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 5, 2010 · Report post Valeriu Argaseala pare descatusat după victoria Stelei de la Buzau, din meciul cu Astra, scor 2-0, si are numai cuvinte de laudă la adresa elevilor lui Stoichiță. "Am fost terorizati toată saptamana", spune presedintele "roș-albastrilor", care spune că tensiunea din jurul echipei atinsese cote alarmante. "Consumat" de zvonurile care il dau pe Dinu Gheorghe ca si venit la Steaua, din vara Argaseala a avut un discurs agresiv la adresa moderatorilor, in interventiile televizate avute la Sport.ro si gsptv. "Jucatorii au dovedit că au caracter. Trebuie să ii laud pe jucatori, chiar dacă au avut o zi mai proasta la Alba Iulia. Mihai Stoichiță a discutat cu unii din membrii galeriei, pentru că organizarea nu a fost la cel mai inalt nivel. Ne-am simtit mai bine la Buzau decat in Ghencea. Cred că majoritatea jucatorilor au simtit presiunea venită din partea presei. Nu vreau să mă gandesc si nici să vorbesc de venirea lui Dinu Gheorghe. Stoichiță si jucatorii au dat dovadă de mare caracter. A fost o saptamană plină de atacuri si echipa a rezistat bine. Echipa are sanse să se lupte pentru primele două locuri. Nu comentez sansele Stelei la titlu. Arbitrajul a fost corect. Am fost terorizati in ultima saptamana Jucatorii sunt CARACTERE, CARACTERE, CARCTERE! Nu a fost corect cand Becali a vorbit urat de ei cu patru etape inainte de final", a spus Argaseală la gsptv. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 5, 2010 · Report post Eu cred ca bause ceva... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 5, 2010 · Report post Eu cred ca bause ceva... Ar fi bine,barem ar avea o scuza... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 5, 2010 · Report post Raspunsul lui Becali, unul de generic, evident: - Dl. Becali, ati auzit ce-a declarat dl. Argaseala mai devreme, la noi in emisiune? - Nu. Ce-a declarat? - Ca nu i se pare normal sa atacati antrenorul si jucatorii cu 4 etape inainte de final. - Si? Ce? N-are dreptate? - Pai si va reprosati aceasta atitudine? - Pai, ba da, dar ce sa fac daca asa sunt io? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 6, 2010 · Report post "El saracu munceste de dimineata de la 8 pana la 11 seara. El nu e iubit ca nu are talent, nu are har de la Dumnezeu sa se faca iubit. El are educatie comunista. El recunoaste ca e educat de comunisti. El e bun, el face tot ce zice sefu'. E numarul 1 in toata tara. Dar nu a fost educat liber ca mine. Mulg oaia cand vreau, daca nu mai vreau nu o mai mulg, da-o-n p..a mea de oaie". Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2010 · Report post S-a trezit prea tarziu Vasalul Agoniseala sa aiba si dansul personalitate.Sa plece pe usa din dos cu toate blamarile de rigoare,sa plece si sa uitam cat de repede putem c-a fost la Steaua. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2010 · Report post bulangiu', nea Vali labagiu'! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2010 · Report post Tusierul asta este de vina in mare parte pentru tot ce se intampla in Ghencea!, pentru ca nu il tine din scurt pe ala din Pipera. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2010 · Report post eu nu cred ca pleaca nimeni si nici alti nu vor veni,poate ca pleaca storchita si vine alt sclav al jibonului.eu unul am renuntat sa ascult inventiile lui jijel. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 5, 2010 · Report post Asta e cel mai mare "lingau" si "sugaretz" om posibil de pe aceste plaiuri mioritice...uitati-va la figura lui de "slugoi"... =)) Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 14, 2010 · Report post Ce se mai aude de Nea Vali ? ) chiar imi e dor de el Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2010 · Report post Mulge oile lu' nea Jiji! Share this post Link to post Share on other sites