Virgil

Valeriu Argaseala

115 posts in this topic

Cat despre arbitraje, inclin sa cred ca suntem incetu cu incetu tocati in anumite meciuri datorita conflictului dintre Sandu si Becali. Oricum nivelul arbitrajului romanesc este mediocru....

arbitrii romani sunt foarte buni, cred ca te inseli. nimeni nu stie sa fure asa subtil ca arbitrii romani! eu sunt convins ca arbitrii ne vor toca marunt pana in ultimul meci din acest campionat, asa ca trebuie sa jucam fotbal adevarat...

Multa l-am****a lu 'arga ca merge cu rahatu ciobanesc care il ingurgiteaza zilnic

Edited by bodanelu

mi-au placut mult anumite declaratii ale lui :)) a parut un stelist cu sufletul la acele declaratii ! poate ca si e

una dintre ele este adresata lui Dinamo cand au spus ca ei ar face mai mult de 1 pct in UCL si suna cam asa:

"VOI NICI NU STITI CUM SE SCRIE Champions League"

"VOI NICI NU STITI CUM SE SCRIE Champions League"

asta a fost intr-adevar tare. comparabila cu a lui mititelu, care a zis ca pentru cateva milioane de euro il da pe costea sa faca o poza cu Becali!

Argaseala este priceput doar la misto-uri. Din pacate, pe partea cealalta, aceea de presedinte, imi provoaca doar dezgust.

"Pentru echipã domnul Becali este binele. Dânsul dã și banii, a fost tot timpul lângã echipã, a ajutat echipa. Prezența lui Becali lângã echipã nu poate fi decât beneficã", a declarat președintele Stelei la gsp TV.

Face si declaratia asta parte din meseria argatului.Ce mai conteaza o limba-n c*r in plus,cand e vorba sa-ti pastrezi locul de munca?... :puke:

Edited by danimarcu

chiar v-ati astepta la altceva?

Edited by se7en

"Dacã pleacã Gigi de la Steaua, plec și eu! Nu aș putea sã-mi dau o notã pentru munca fãcutã aici, dar pot sã spun, fãrã falsã modestie, cã muncesc aproximativ 10-12 ore pe zi. Totodatã, pot sã garantez cã Gigi Becali nu se implicã în alcãtuirea echipei, Marius are libertate totalã de decizie", a declarat Argãsealã la Recursul Etapei.

"Dacã pleacã Gigi de la Steaua, plec și eu! Nu aș putea sã-mi dau o notã pentru munca fãcutã aici, dar pot sã spun, fãrã falsã modestie, cã muncesc aproximativ 10-12 ore pe zi. Totodatã, pot sã garantez cã Gigi Becali nu se implicã în alcãtuirea echipei, Marius are libertate totalã de decizie", a declarat Argãsealã la Recursul Etapei.

Ne bucuram ca se vad cele 10-12 ore pe zi. Echipa merge struna, avem jucatori numai si numai, un stadion cu adevarat european, o relatie club-suporteri normala si de respect, etc. La mai mare Valerica. Iti dai seama daca ai munci mai mult ce s-ar intampla cu clubul asta?!

Logic ca pleaca si el ....cainele merge dupa stapan ...

Ah...o sa ne fie dor de tine :laugh:

"Dacã pleacã Gigi de la Steaua, plec și eu! a declarat Argãsealã la Recursul Etapei.

nuuuuu, nu plecaaaaaa!!!! ce ne facem noi si fara "el lidero maxim" si fara tine, mandria Romaniei?

Edited by grizzly

Poate sa munceasca si 25 de ore pe zi, daca nu i se mai intampla si sa gandeasca din cand in cand degeaba!

Edited by Adrian
fara limbaj de mesager.

Din obisnuinta, ne-a dat si noua o limba-n coor. Nu merci, pe mine nu ma intereseaza!

Pentru noi, începând cu aceastã sãptãmânã, toate meciurile sunt derby. Dacã îi bați pe Dinamo, este ca și când ai fi sãnãtos tun. Este medicamentul care trateazã orice boalã. Sã bați și sã simți cã ai bãtut Dinamo. Apoi în campionat mai rãmân 3 etape și vom vedea. Ce or sã facã cei 4 milioane de suporteri în țarã și cei 25.000 din stadion, o sã fie bucuria de pe lume. Dinamo nu mai e echipa pe care a avut-o, o spun cu pãrere de rãu, au foarte mulți jucãtori care sunt accidentați, chiar de bazã. Au meciuri foarte grele și dacã nu ai portar e belea

Da,e un om ce gandeste si aduce echilibru in conducerea Stelei dar...il cam ridica in slavi pe jIjIca...lol doar e patronul ...e normal

"Este o persoana inteligenta, echilibrata si face onoare clubului nostru."

Schimbati descrierea !!! :cursing:

nea' Vali, sa-ti tragem la mui3

Argasesala=femeia lui Jiji ! Un lingau......

Argaseala,bulangiul/L-a fu.tut tot Cismigiul!!

sau :) : Argaseala derbedeul / l.a f.tut tot TNB-ul ! :))