Virgil

Valeriu Argaseala

115 posts in this topic

Asta cam se prea baga in seama. Inainte cand l-a luat MM Stoica de pe strada nu comenta era asa de umil. Acuma el tuna si face. Ciocu' mic, domnule Argaseala, ca sunteti penibil!

Este mai mult decat penibil. Si ce este mai interesant, ca prostul se crede unul din cei ce fac sau ar putea face ceva pentru Steaua. Nu este altceva decat un linge fund cu o limba lunga si pregatita totdeauna de lins.

Edited by Bogdan4Steaua

Prosti, urati ,panarame, sunt ai nostri! Si nu avem ce face, aveti vreo idee?

Edited by Bogdan4Steaua

In afara de Becali, acest Argaseala este cel mai prost individ ce a reprezentat vreodata Steaua.

Este pur si simplu demn de mila atunci cand vorbeste!

Nu o fi obosit de la atatea l.i.m.b.i. date creditorului? Ca e singurul lucru la care intr-adevar se pricepe!

Edited by Bogdan4Steaua

[...]

Edited by Bogdan4Steaua
Poti sa iti exprimi parerea si fara sa jignesti. Moderatorii

Ca sa vedeti ce conducere de [...] avem, de citeva zile tot anunta ca pe data de 27.12.07, ora 13.00, va fi conferinta de presa in care se va anunta alcatuirea noului site oficial al clubului.

Abia asteptam ora si cand colo, deceptie: la fel ca toate transferurile anuntate pana acum, s-a aminat inaugurarea site-ului pina la sfirsitul anului! La noi nicio stire nu este adevarata, cum poti sa anunti mare conferinta de presa si in ultima clipa se anuleaza?

In fiecare zi transferam alti jucatori, dar niciunul nu ajunge la noi, ba mai mult, ajung la CFR! Vezi Datolo asta!

Edited by Bogdan4Steaua

Ce site sa mai inaugureze astia? E jegul ala vechi, pe care daca spui un cuvant naspa de creditor sau echipa iti iei ban!

E acelasi site, dar cu alta fata si cu mai multe optiuni! Ce e mare lucru?

Edited by Bogdan4Steaua

@IONUTZ-CIPRIAN

Tu vorbești de forumul site-ului oficial, pe când sile fãcea referire la site-ul oficial .

Argaseala e un tip la locul lui.

De cand a venit la Steaua am avut numai performante.

Edited by Bogdan4Steaua

Daca nu lui atunci cui? Banuiesc ca nu ar trebui sa nu i se recunoasca calitatiile si mai ales performantele din moment ce el este antrenorul, nu Gheorghe Becali, asa ca eu nu cred ca el ar trebui invinuit pentru nimic din ceea ce se petrece la Steaua... dar stiti, incepem sa ne revenim!

Edited by Bogdan4Steaua

WTF?!

Cine e antrenorul?!

Edited by Bogdan4Steaua

WTF?!

Cine e antrenorul?!

Marius Lacatus, dar Argaseala se considera ca un antrenor, si eu la fel!

Edited by Bogdan4Steaua

Cine e antrenorul?!

Pedrazzini!

Aaa, pardon, Argaseala!

Aaa, pardon din nou, Adita Ilie!

Uff, o fi Lacatus ala? Simbolul Stelei? Jucatorul cu cele mai multe trofee castigate in Ghencea? Ehh... in fine, e oarecum normal sa "uiti" ca Laca e antrenor, dar sa stii si trezit din somn ce a mai declarat Jijinho... :wink:

Edited by Bogdan4Steaua

Nu inteleg nimic din postarile tale. Si tu te consideri antrenor? Mai nou Argaseala e si antrenor...

Lasa-l e in ceata!!

Da, am gresit! Am crezut ca e topicul cu Marius Lacatus!

Edited by Bogdan4Steaua

e ciudat ca un fost arbitru ca Argaseala nu stie sa lupte cu mijloacele pe care regulamentul i le pune la dispozitie pentru a ajuta echipa, in afara terenului.

de fiecare data cand se fac schimbari la rapid sau Dinamo, cel schimbat se duce la galerie si saluta cu m...e Steaua! iar gloriosul nostru presedinte Argaseala a facut "de fiecare data" memoriu!

dupa mine este mic-mic, servil si incompetent. adica mai bine lipsa!

@mountytoma

Argaseala e prea ocupat sa-l pupe pe Jiji in c*r. Nu cred ca ar rezolva multe cu asemenea memorii dar poate ca s-ar gandi de 2 ori inainte sa scandeze asa ceva

intre doua pupaturi in c..r la Jiji, ar putea sa-si faca si treaba. nu sunt de acord ca nu s-ar rezolva nimic. e ca si cand ai spune ca degeaba reclami hotul ca nu pateste nimic. pai daca nici nu il reclami, poti fi sigur ca mai vine!

Am zis si eu, probabil nu ar rezolva nimic din punct de vedere al sanctiunilor sportive, pentru ca "fotbalul trebuie sa se joace pe teren".

Plus ca de la niste fani care, dupa ce aud ca daca se mai arunca o bricheta in teren, continua sa arunce cu diverse obiecte, nu stiu la ce te poti astepta. Trebuie sanctiuni dure sa se civilizeze tiganii, dar la noi nu se doreste astea.

Plus ca dupa aia am fi acuzati de toata lumea ca vrem sa luam campionatul prin orice mijloace; s-ar intoarce totul impotriva noastra aproape sigur....

nici nu am nevoie de sanctiuni sportive, dar poti fi sigur ca s-ar gandi de doua ori inainte sa o faca din nou.

la fel cu arbitrii care gresesc impotriva Stelei, daca ar face sesizare (argumentat, cu inregistrari video) de fiecare data cand arbitrii gresesc impotriva Stelei, altfel am fi arbitrati. de exemplu tusierului sub nasul caruia a fost lovit animalic tiago la Vaslui, i-a facut cineva reclamatie la federatie? nu am auzit. pai atunci, cum sa nu ii rupa piciorul si lui szekely? dac boul de la Vaslui era suspendat, poate ca altfel eram tabaciti la Iasi!

@mountytoma

Sunt sigur ca s-ar gandi totusi de 2 ori.

Cat despre arbitraje, inclin sa cred ca suntem incetu cu incetu tocati in anumite meciuri datorita conflictului dintre Sandu si Becali. Oricum nivelul arbitrajului romanesc este mediocru....