Posted March 15, 2007 · Report post Directorul executiv al Stelei, cel care reprezinta FC Steaua în relatiile cu FRF si LPF, UEFA, etc.,merita un topic propriu. Este o persoana inteligenta, echilibrata si face onoare clubului nostru. Data nasterii : 14 august 1955 Fost arbitru de fotbal de Divizia A Este director executiv la FC Steaua din mai 2005. **************** Valeriu Argaseala devine presedinte al Consiliului de Administratie, numarul 1 în club în plan executiv, dupa demiterea lui MM Stoica la 27 aprilie 2007. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2007 · Report post Eu zic ca este cea mai cumpatata persoana din conducerea Stelei; el da echilibru clubului. Este singura persoana care nu iese in presa cu declaratii sau atacuri la alte persoane. Mie personal imi place foarte mult de Valeriu Argaseala. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2007 · Report post Argaseala da un fel de stil, de eleganta conducerii noastre si trebuie tinut la echipa.steagcruce2 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2007 · Report post Valeriu Argaseala se ridica la pretentiile Stelei... sa nu uitam de faptul ca am fost laudati de UEFA de felul cum am organizat meciurile din CL... si de acest lucru este "vinovat" Valeriu... Bravo lui! Face cinste Stelei! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2007 · Report post Respect, Vali Argaseala! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 17, 2007 · Report post Dragutul de Vali Argaseala!... :wink: Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 17, 2007 · Report post Tot respectul pentru Argaseala! :wink: Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 17, 2007 · Report post Respect ca imagine, dar nu mi se pare un om extraordinar. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 17, 2007 · Report post Valeriu Argaseala este omul care aduce echilibru in conducerea Stelei. Rar este criticat de vreun om din fotbal tocmai datorita faptului ca are o anumita eleganta in vorbire si comportament, aspect care impune respect. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 22, 2007 · Report post Este singurul om lucid de la FC Steaua. steagcruce2 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2007 · Report post Om lucid? Oooo da... Mai degraba sclav notoriu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2007 · Report post Om serios... De ar fi asa si Jiji toate ar fi bune... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 3, 2007 · Report post E un om echilibrat in fapte si declaratii, foarte calm, atunci cand incearca sa fie incisiv cu "adversarii "sai mi se pare un pic amuzant ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2007 · Report post Nu are "cojones" (sau cum s-o zice :tongue: ). Intr-adevar, e priceput in treburile lui de la Steaua, dar prea il pupa in fund pe GG... sincer, nu as considera o pierdere plecarea lui de la Steaua! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 15, 2007 · Report post Dupa plecarea lui Meme, Valeriu Argaseala a scazut mult in ochii mei. Il consideram un om diplomat, cu prestanta si cu o inalta tinuta morala, asa cum am sustinut mai sus. Aparent m-am inselat in privinta ultimului aspect, acesta dovedind ca preocuparea sa principala este aceea de a-i canta in struna lui Becali. Pacat... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 26, 2007 · Report post Argaseala azi la conferinta de presa referitor la ducerea lui Gurita la Buzau: "Un jucator cumparat in aceasta vara nu poate sa mai plece tot acum"(ceva asemanator, nu cuvant cu cuvant reproducerea). Sa ii zica cineva cum a fost facut transferul lui Cyril de la Charleroi la Steaua. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 26, 2007 · Report post Mie imi place de Valeriu Argaseala dar trebuie sa spun ca mi-a placut si de Mihai Stoica. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2007 · Report post Imi placea mai mult de Meme! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 17, 2007 · Report post Mai schimbati-i si lui poza ca i-a cazut mustata! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 22, 2007 · Report post In primul rand, vreau sa va spun sa se duca dracu' Argaseala cu sistemul lui cu tot! Ieri dupa amiaza am fost pe la stadion ca sa-mi iau bilet pentru meciul cu Bate. Cand am ajuns la stadion, ce sa vezi?... casele erau inchise si programul caselor era pana la 20, asta se intampla pe la ora 16... la un momentdat, dupa vreo 1-2 ore cam asa, scavul lui Jiji (Argaseala ) a venit si ne-a explicat ca a fost o revizie tehnica si a trebui sa inchida casele de bilete mai devreme si ca astazi 22 august o sa se deschida mai devreme casele de bilete. Cand am fost astazi pe la ora 13 la stadion, ce sa vezi? Casele erau inchise! Si pe site de ce nu s-a anuntat nimic? De ce nu ne informati si pe noi? De ce ne lasati sa batem drumul degeaba pana la stadion? Va doare undeva de noi! Scrieti numai prostii despre jigodia aia de Becali in loc sa ne anuntati pe noi despre sistemul asta imputit care exista la Steaua! Lasati dracu prostiile si interesati-va sa vedeti cum merg casele de bilete! >>ALATURI DE Gica Hagi PANA LA CAPAT<<< Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2007 · Report post Timpu' trece, leafa merge! Nu-i asa, domnu' Argaseala? Iar despre suporteri, da-i dracului, ca fraierii astia vin oricum. Panarama incompetenta ce esti! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2007 · Report post Respect! Argaseala! :steag_steaua_ro: Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 22, 2007 · Report post Asta cam se prea baga in seama. Inainte cand l-a luat MM Stoica de pe strada nu comenta era asa de umil. Acuma el tuna si face. CIocu' mic, domnule Argaseala, ca sunteti penibil! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 23, 2007 · Report post Pai daca nu tuna si face, cum mai vrei sa pupe pe cineva in posterior? Share this post Link to post Share on other sites