Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Tiberiu Florea

Cum functioneaza "dezbaterile"

1 post in this topic

Sectiunea de "dezbateri" nu este publica ! Aici vor avea dreptul sa discute doar persoanele care scriu coerent si corect gramatical, care nu jignesc, care au demonstrat in comentariile de pe site si de pe forum ca pot sustine si argumenta o opinie inteligenta. Pentru a putea sa luati parte la discutii trebuie sa deschideti un nou topic aici, cerand acest lucru. Topic-urile pot fi deschise de catre orice utilizator inscris, insa reply-uri pot da doar moderatorii sectiunii de "dezbateri". Aceasta masura a fost luata pentru ca acceptarea sau respingerea unui utilizator nu se negociaza. Nu vrem promisiuni si lacrimi de crocodil - cine isi doreste sa poata lua parte la aceste dezbateri va trebui sa isi revizuiasca atitudinea de pe forum pentru a avea vreo sansa sa fie acceptat.

 

Dezbaterile vor fi initiate doar de catre moderatori, insa fiecare utilizator care a fost acceptat poate propune un nou subiect de dezbatere in sectiunea dedicata.

 

De asemenea, speram ca in viitorul apropiat sa putem convinge anumite persoane din conducerea clubului si suporteri cunoscuti ai Stelei sa ia parte la discutiile de aici. Acesta este un alt motiv pentru care nu vom face compromisuri, acceptand si membri care au incarcat frecvent regulile forumului.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0