Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

CFR-Steaua 1-1 (0-1)

4 posts in this topic

Duminica, 05 februarie 2017, de la ora 20:00, pe stadionul "Dr Constantin Radulescu",

 

CFR Cluj - Steaua Bucuresti

 

Reincepe campionatul! Nu stiu cine ii grabeste pe oamenii acestia sa reinceapa sa joace in miezul iernii, la o ora atat de ianaintata, cand mercurul din termometre scade vertiginos.

Ba stiu. Functionarii de la Liga si de la Federatie, ba si cei de la Comisia Centrala a arbitrilor, care la ora inceperii meciului vor sta confortabil in fotoliile lor comode, la caldurica si eventual la un pahar cu whiskey vechi de 12 ani. Si nu numai ei, ci si cei de la RCS-RDS care vor transmite meciul pe micile ecrane la o ora convenabila pentru a avea cea mai buna audienta.

 

In sfarsit, cele doua echipe au facut pregatirea de iarna diferit si cu rezultate diferite. CFR a castigat toate meciurile jucate, pe cand Steaua le-a cam pierdut in general.

 

Noi stelistii avem satisfactia ca putem vedea in teren un jucator care poate inscrie goluri in plasele adversarilor, Alibec, dar numai daca este folosit ca varf impins.

Reghe, capatanos cum il stim, il prefera pe Gnohere acolo si pe Alibec in spatele lui. Cineva ar trebui sa-l convinga ca Alibec da randament din pozitia in teren a numarului 9.

 

CFR Cluj-Steaua Bucuresti va fi un meci intre doua echipe foarte bune. Un meci de care pe care in care filozofia antrenorilor se va vedea in prim plan.

Reghe ar trebui sa stie ca daca echipa nu va castiga campionatul, Sumudica il asteapta la cotitura.

Un meci de vazut. Abia astept.

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

 A: Cojocaru Adrian Viorel (Galați - Galați)     A1: Orbuleț Mircea (București - București)   Data: 2017-02-05     Ora: 20:00 A2: Mitruți Daniel (Craiova - Dolj) 
    Liga I, Liga I R1: Coza Ionuț (Cernica - Ilfov) 
R2: ( - )  

Obs: Szekely Zoltan (Baia Mare - Maramureș)

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alibec a marcat din penalty primul gol al meciului si al Stelei, in min 16. Steaua mai are un penalty clar pe care arbitrul Adrian Cojocaru l-a refuzat fara explicatii.

Alibec a fost eliminat pentru doua galbene, unul pentru o simulare, in min 42. Steaua ramane in 10 jucatori.

 

Golul egalizator a fost marcat de Deac, in min 59 din apropierea careului mic, dupa o pasa de pe partea stanga.  Dupa care si el la randul lui, a fost eliminat pentru doua galbene, unul pentru simulare, in min 72.

 

Desi in 10 oameni pentru 30 de minute, stelistii au mai avut ocazii de gol pe care nu au reusit sa le fructifice. Se poate spune ca Steaua a fost echipa mai periculoasa si mai buna.

 

Steaua vine de la Cluj cu doar un punct si diferenta intre ea si Viitorul, aflata pe primul loc, se mareste la patru puncte.

In play off punctele se vor injumatati insa.

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0