Sign in to follow this  
Followers 0
Enci

Transferuri Steaua

2 posts in this topic

Eu sunt dezamagit de ceea ce se intampla la Steaua.

Nu inteleg ce pregatire face Reghe la Steaua.

Multi jucatori alearga ca bezmeticii pe teren, fara pic de logica si minte.

Steaua are 2 portari de valoare (Nita, Stancioiu), are 4 fundasi de valoare (Tamas, Moke, O. Popescu, D. Popescu), are 3 mijlocasi de valoare ( Jakolis, Pintilii, Achim), 2 atacanti de valoare (R. Valceanu, D.Man).

Stanciu si Hamroun erau jucatori de valoare pe langa Amorim si Boldrin, care trag Steaua in jos.

Avem nevoie neaparat de 2 fundasi centrali (Szukala + 1), 1 fundas dreapta (R. Benzar), 1 fundas stanga (Camora), 2 mijlocasi de banda (Amorim, Popa sunt lamentabili), 2 mijlocasi centrali (R. Marin + 1), 2 atacanti (Alibec + Llullaku).

Avem nevoie neaparat de un antrenor nou, care sa fie un model pentru jucatori. Reghe nu are caracter, bun simt si onoare, de aceea ar trebui sa plece alaturi de jucatorii care nu au valoare de Steaua: Amorim, Boldrin, Enache, Popa, Bourceanu, Golubovici, Tudorie, Tosca, Muniru, Momcilovic

Mi-ar placea ca Steaua sa revina la sistemul 4-4-2.

 

Steaua: Nita - O. Popescu, Tamas, Szukala (Moke), Camora (D. Popescu) - Jakolis, R. Marin, Pintilii (Achim), L.M -  Alibec, Llullaku

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am vazut aseara un jucator imprumutat de noi la Iasi,este vorba de Stefanescu.Baiatul mi-a placut f mult,are dribling fin si o viziune a jocului f buna,l-am vazut facind si faza defensiva,una peste alta un copil de viitor.Ma intreb din nou,de ce trebuie sa ne uitam tot timpul dupa asa zisi jucatori cu experienta,cind de fapt avem in ograda f multi pusti de mare perspectiva ?! Ce are in plus De Amorim fata de Stefanescu ?! De ce nu este utilizat mai mult Vilceanu,un alt pusti care in orice moment il pui in teren,chiar si sculat din somn,ii da clase unui Enache care la 26 de ani inca nu stie sa centreze ?!  Ne scaldam in bani si simtim nevoia sa mai dam ceva din ei si celor de la Astra sau aiurea ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0