Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Pandurii-Steaua 0-1 (0-0)

4 posts in this topic

Sambata, 27 august 2016, pe stadionul Municipal din TR Severin,

 

Pandurii Tg Jiu - Steaua Bucuresti

 

Steaua vine la Severin cu cei mai multi dintre jucatorii titulari, nefolositi in meciul cu Man City. Reghe i-a menajat pentru a da un randament bun in meciul de campionat.

Sper ca antrenorul echipei noastre sa fi invatat cate ceva din cele doua meciuri cu englezii si sa impuna echipei sa practice un joc de posesie, care sa duca in final la goluri marcate.

 

Desi Pandurii e o echpa buna, locul trei in actualul campionat, nu e o sperietoare. In plus nu mai e echipa puternica care tragea chiar la titlu in sezonul trecut. I-au mai plecta jucatori, exemplu Hora si Nistor si nu-l mai au pe Edi Iordanescu.

Steaua e superioara valoric fata de anul trecut, acest lucru fiind sustinut de aducerea mai multor jucatori.

 

Din punctul meu de vedere Pandurii-Steaua e meci de semn 2.

 

Haide Steaua!

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Axinte, fundasul stanga al pandurilor, a parasit recent echipa pentru ca in sapte luni nu a fost platit decat de doua ori. Cu ce echipa jucam!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si totusi cu toate problemele lor, au rezultate bune. Stim cu totii ca mai toate echpele din Romania se mobilizeaza foarte bine cand joaca cu Steaua si pun osul si piciorul pentru ca este o sansa sa fie vazuti si pot prinde un probabil transfer.

Sa nu uitam ca in lotul celor de la Pandurii sunt jucatori cu mare experienta si nu au nimic de pierdut, probabil vor juca inchisi si vor incerca pe contra.

Share this post


Link to post
Share on other sites

O partida anosta in care Steaua a atcat si Pandurii s-au aparat pe doua linii. Pandurii au fost periculosi pe contraatac dar stangacia atacantilor in fata portii s-au forma buna a lui Nita i-au impiedicat sa marcheze.

 

In repriza a doua, in min.67, Boldrin a marcat dintr-o lovitura libera. A fost singurul gol a partidei. Si Steaua a mai ratat ocazii, cea mai mare semnand- Tanase care a reluta dintr-o semi foarfeca fix pe poarta, dar Lazar a aparat magistral.

 

Steaua a profitat de meciul egal obtinut de Dinamo pe teren propriu in fata Mediasului si ocupa fotoliul de lider, devansand fostul lider cu un punct. Avand si un meci mai putin, Steaua va putea mari diferenta la patru puncte daca va infrange CSMS Iasi la Bucuresti.

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0