Sign in to follow this  
Followers 0
xray

Fernando Henrique Boldrin

1 post in this topic

Fernando Henrique Boldrin a semnat pentru patru ani cu Steaua

 

boldrin-interior.jpg

 

FC Steaua Bucuresti anunță că a ajuns la un acord pentru transferul lui Fernando Henrique Boldrin, de la Astra Giurgiu pentru 300.000 de euro.

Mijlocașul brazilian in varsta de 27 de ani a semnat un contract valabil pe 4 sezoane și se va alătura lotului condus de Laurențiu Reghecampf. 

 
Fernando Henrique Boldrin este un mijlocaș brazilian născut pe 23 februarie 1989, la Cravinhos. A inceput fotbalul profesionist la Sao Carlos, apoi a trecut pe la Portuguesa, Guarantigueta, Arapongas sau Velo Clube SP, toate din Brazilia, inainte de a ajunge, in vara lui 2014, la Concordia Chiajna. Dupa un sezon in care s-a evidențiat in tricoul ilfovenilor, Ricky a ajuns la Astra Giurgiu, echipă unde a câștigat titlul in sezonul trecut. Pentru giurgiuveni a adunat 48 de partide, 8 goluri și 5 pase de gol in toate competițiile , notează pagina de Facebook a Stelei, care prezintă și primele cuvinte ale brazilianului, din postura de jucător al roș-albaștrilor:
 
Sunt fericit că am ajuns la Steaua, un club mare din Europa și consider că orice fotbalist care evoluează in Romania s-ar simți la fel ca mine să semneze cu această echipă, să se lupte pentru trofee și să evolueze in cupele europene. Sper să am evoluții bune și să nu dezamăgesc conducerea, antrenorii, noii colegi și suporterii Stelei"
 
Bine ai venit, Fernando Boldrin!
Edited by xray

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0