Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Steaua-Concordia

10 posts in this topic

Duminica, 17 iulie 2016, de la ora 20:30, pe Arena Nationala,

 

Steaua Bucuresti-Concordia Chiajna

 

Asadar am ajuns si la finala Cupei Ligii Adeplast, ultimul meci pentru Steaua in acest sezon. Inainte de acest meci vine mult asteptata vacanta.

E un meci fara favorita, asa cum sunt toate meciurile din finala unei Cupe. Steaua poate bate Chiajna, dar si Chiajna, buturuga mica, poate rasturna carul mare.

 

Chiajna va veni ambitionata pentru posibila castigare a unui prim trofeu in cariera sa. Concordia, asa cum o arata ultimele meciuri din play-out-ul primei ligi, e o echipa ambitioasa care poate invinge pe oricine. Sa ne amintim acel 3-0 administrat lui Dinamo in semifinala Cupei Adeplast.

 

Steaua trebuie sa intre bine motivata, fara a privi de la inaltimea locului doi, o echipa care s-a chinuit sa nu retrogradeze. Numai asa poate castiga si obtine trofeul. In plus va castiga o suma de bani care in general se imparte echipei.

 

O veste minunata pentru Steaua vine de la Tribunalul Bucuresti, care a decis ca Steaua poate folosi in continuare acest nume! Decizia poate fi atacata cu recurs. FORZA Steaua!

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu pot spune ca nu este bun acest trofeu in vitrina clubului si in palmares.

Dar pot spune un singur lucuru ma deranjeaza foarte tare si ma acreste situatia in care a ajuns clubul de fotbal.

Nu stiu inca cine castiga acest trofeu FCSB sau Steaua Bucuresti :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Momentan, pana la judecarea recursului introdus de CSA, Steaua Bucuresti. Sper sa ramana la fel dupa ultima actiune in justitie a armatei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Virgil sincer mie unul nu imi place situatia in care a ajuns acest club. Cel mai de succes din fotbalul romanesc a ramas fara identitate, fara suporteri, spun asta ca momentan nici una din parti din pacate nu face dovada unde este cu adevarat palmaresul ( sau poate am omis eu si nu am fost atent ).

Fara galerie eu zic ca s-a simtit in acest sezon, in toate meciurile cand nu ai un suport din spate, cineva care sa te incurajeze, chiar nu cred ca acest titlu era de pierdut, dar din cauza la toate lucurile enumerate mai sus am ajuns in situatia asta.

Lucurul asta este cu cat mai frustrant pentru jucatori cu atat mai mult pentru adevarati stelisit care au fost pe stadion si au incurajat ani la randul echipa, de asta nu intelege xrray ca frustrarea nu tine de faptul ca unii sustin FCSB-ul sau altii spun ca Steaua Bucuresti apartine armatei, frustrarea este in inima fiecaruia, indiferent de ce subiecte se posteaza pe forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai dreptate.

 

In alta ordine de idei, daca la finalul celor 90 de minute scorul va fi egal, se va trece direct la executatea loviturilor de departajare de la punctul cu var. E o hotarare a FRF si mie mi se pare foarte cool. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@korado

 

Tu ai ințeles total greșit spusele mele.

 

Repet pe scurt și aici:

 

Ceea ce nu pot să ințeleg este de ce cei care nu mai susțin FC Steaua, au sărit imediat, și continuă, să-i jignească pe cei care o susțin, făcându-i in fel și chip. Este adevărat, și ceilalți au replicat apoi, dar cei care bagă mereu bățul prin gard stârnind, sunt cei aflați in minoritate.

 

Chiar tu, la acest topic, ne certai vehement de ce mai scriem despre meciurile FC Steaua (FCSB), că nu mai există, că asta e o clonă etc...

Aproape la fiecare meci postat aici iți puneai placa, certându-ne. Mă certai și la Avancronici sau Cronicile de pe prima pagină. O vreme ți-am răspuns, dar apoi te-am lăsat in plata Domnului.... După un timp ai renunțat singur.

 

Nu a contestat nimeni durerea ta din suflet, care este reală și motivată, ci dictatura cu care incercai să impui durerea ta in percepția tuturor despre FC Steaua. La fel ca tine procedau și ceilalți "non-fcsebiști", să-i numesc așa. Și cei care susțin FC Steaua au inimă, la fel de incărcată de frustrări ca și a ta sau a mea... și a tuturor celor care țin cu Steaua! Cui crezi că i-a căzut ușor scandalul ăsta pe siglă, marcă etc. ? Nimăni!

 

Nu-ți contesta nimeni dreptul la opinia ta, ci numai faptul că tu cereai anularea celorlalte opinii, iar pe site-ul fcsteaua să nu se mai scrie nimic despre FC Steaua (FCSB),

 

Din fericire, de ceva vreme ai inceput să comentezi din nou, dar perfect normal de data asta, nu prin lozinci și fără să ne mai cerți că scriem despre FC Steaua. Te felicit!

 

Despre asta-i vorba!

Edited by xray

Share this post


Link to post
Share on other sites

Una peste alta, ma duc la Voluntari sa sustin pe UTA-Batrana Doamna in barajul de promovare cu legiunea de milogi de la voluntari!

 

Miercuri @ 18:00 stadion Anghel Iordanescu!

Edited by Korado

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si eu cred ca pentru Voluntari ar fi timpul sa paraseasca Liga 1. Avem nevoie de sange proaspat si UTA are. In plus Aradul a castigat de sase ori campionatul primei divizii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din păcate tradiția și istoria nu mai ajută decât la marketing, PR și rating in presă. Dacă nu ai bani și lot te faci de râs in prezent, cu tot trecutul glorios. Se pare că UTA incă se caută. A ajuns la baraj prin noroc. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Te contrazic, xray. Aradul si-a dat sufletul pe teren in doua meciuri si a reusit sa ia fata adversarului sau. Dupa meciul tur cu Voluntari, red ca pot face si ei 3-0 cu un pic de straduinta si apoi sa intre in Liga intaia la lovituri de departajare. Nimic nu-i pierdut daca intri bine motivat in teren.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0