Sign in to follow this  
Followers 0
xray

Jugurtha Hamroun

5 posts in this topic


1hamroun-interior.jpg

Fotbal Club Steaua Bucuresti a anuntat transferul jucatorului algerian Jugurtha Hamroun, care a evoluat, in returul sezonului 2014-2015, pentru Otelul Galati.

 

Joi 09 Iul 2015 19:44


 

Mijlocasul in varsta de 26 de ani a semnat un contract valabil pe trei sezoane si va purta tricoul cu numarul 14. Acesta s-a declarat onorat de sosirea la echipa campioana si spera sa ajunga in cat mai scurt timp la acelasi nivel de pregatire cu noii sai colegi. 

Va avea 150.000 de euro pe an. A venit liber de contract și il poate inlocui pe Cristi Tănase pe postul de mijlocaș stânga. 500.000 € este cota lui Hamroun pe transfermarkt

 

Jugurtha Hamroun este un mijlocas lateral nascut in Algeria, la Tizi-Ouzou, pe data de 27 ianuarie 1989, care a inceput fotbalul profesionist la En Avant Guingamp, din Franta. Jugurtha Hamroun a fost format de academia clubului francez de fotbal Guingamp și evoluat pentru echipa de seniori a clubului francez in 21 de meciuri.

 

In iulie 2011, dupa trei sezoane petrecute in Franta, a semnat cu Chernomorets Burgas, din Bulgaria, pentru care a punctat de 7 ori in 14 jocuri si a atras atentia lui Kardemir Karabukspor, din Turcia, echipa care l-a transferat la mijlocul sezonului. Pana la sfarsitul sezonului 2013-2014, acesta a jucat in 50 de partide in Turcia si a reusit sa inscrie 3 goluri.

 

Luna iulie a anului trecut l-a gasit fara echipa, situatie in care s-a aflat pana in iarna trecuta, cand a trecut la Otelul Galati, pentru care a jucat de 11 ori in returul Ligii 1 si a marcat 4 goluri, unul dintre acestea chiar impotriva Stelei, in surprinzatoarea victorie, scor 2-1, a galatenilor pe National Arena. Incepand cu iulie 2015 face parte din lotul Stelei.

 

 

Bine ai venit, Jugurtha Hamroun!Mult succes in tricoul ros-albastru!

 

Articole pe fcsteaua: 


Zidane in variantă roș-albastră
Edited by xray

Share this post


Link to post
Share on other sites

Povestea lui Jugurtha Hamroun, noul erou al Stelei. A plecat de acasă la 12 ani și poate juca pe orice post in atac

 

collagehamroun1.jpg?width=815

 

  • Noul jucător al Stelei spune că poate juca pe orice post in ofensivă, fie că e vorba despre mijlocaș central, aripă, al doilea atacant sau număr 10
  • 600.000 de euro a plătit Karabukspor lui Cernomoreț Burgas in 2012 pentru Hamroun. Jucătorul s-a adaptat greu in Turcia
  • Algerianul a evoluat la naționala olimpică a țării sale, dar și la cea de tineret, insă nu are nicio selecție la echipa mare

hamroun-6919.jpg?height=399&width=630

Hamroun, la 17 ani, atunci când juca la Guingamp. Sursă foto: dzfoot.com
 
A plecat de acasă la 12 ani!
 
Pentru Hamroun, chiar și un meci jucat in Liga Campionilor părea un vis atunci când era un simplu copil. La doar cinci ani, a părăsit satul natal, Bouzeguene -- o localitate de doar 24.000 de locuitori, aflată in munții Atlas -- pentru a merge, alături de părinți in Franța. Adaptarea a fost grea, mai ales că la doar 12 ani a fost nevoit să plece de acasă, fiind convins să joace pentru Guingamp. Philippe Le Maire și Yvon Schmitt, doi dintre oamenii care se ocupă de centrul de juniori al lui Guingamp, m-au remarcat și mi-au propus să merg acolo. Mi-a fost foarte greu la inceput să stau fără părinți, la o vârstă atât de fragedă, dar m-am integrat repede și totul a fost ok, povestea Hamroun, intr-un interviu pentru siteul dzfoot.com. Practic, la doar 12 ani, jucătorul a dat suburbiile Parisului pe Guingamp, un oraș din Bretania, aflat la aproape 500 de kilometri distanță!
 
Steaua, via Cernomoreț Burgas și Karabukspor

N-a lăsat nicio secundă școala, deși era considerat unul dintre cele mai mari talente ale academiei lui Guingamp. După ce am promovat Bacalaureatul, m-am inscris la o facultate de biologie. Dar, să fiu sincer, nu am avut timp să urmez cursurile pentru că cerințele au fost tot mai mari la echipă, așa că mi-am inghețat anul, povestea eroul Stelei de la Trencin in 2009. Fotbalul a devenit, astfel, prioritate maximă pentru Hamroun. A debutat la echipa secundă a lui Guingamp la 19 ani, insă a fost promovat la formația mare a clubului breton imediat! Deși a jucat doar in ligile inferioare franceze, highlight-ul carierei a fost prezența in Europa League , unde Guingamp a jucat contra lui Hamburg, pierzând cu 5-1 la general. Cu un CV interesant, Hamroun a plecat, apoi, la Cernomoreț Burgas, unde a stat doar un an, următoarele trei sezoane petrecându-le la Karabukspor, acolo unde a fost coleg cu Florin Cernat, actualul decar al Viitorului. 600.000 de euro a costat, atunci, Hamroun. Însă, după ce nu a marcat decât trei goluri in 50 de meciuri, mijlocașul care se autocaracterizează drept un jucător care poate evolua pe toate posturile in ofensivă - mijlocaș, aripă, număr 10, atacant a ajuns la Oțelul, acolo unde a explodat in Liga 1, marcând de patru ori in 11 meciuri.

Povestea prenumelui ciudat

Cum a ajuns, insă, Hamroun in România? A explicat chiar jucătorul, intr-un interviu pentru Sport Total FM: Nu știam absolut nimic despre România inainte de a veni aici. Am, insă, prieteni care au jucat la voi in campionat si mi-au spus că este un nivel destul de ridicat. Aveam alte trei propuneri, insă n-am stat pe gânduri și am ales România. Consider că aici mă pot dezvolta. Tot jucătorul se autocaracterizează drept un jucător tehnic, dar care muncește enorm. Iar la finalul meciului cu Trencin, poate unul dintre cele mai bune din carieră, a rămas modest: Cred că trăiesc cele mai fericite zile ale vieții de fotbalist. O să muncesc și mai mult pentru a deveni titular. a comentat noul stelist. Care nu și-a uitat familia: M-am gândit imediat la tata, după ce am marcat, el m-a ajutat in momente grele. Și tot tatăl său este cel care i-a ales prenumele. Unul total atipic, Jugurtha, provenit de la un rege dinaintea erei noastre din Numidia, actuala Algerie, care a rezistat in fața romanilor in multiple războaie, dar, care, in cele din urmă, a fost capturat de romani.
 
Sursa: Prosport
 
"E un jucator care poate face fata fara probleme la Steaua. Are un psihic foarte bun, tehnica foarte buna. E un jucator care pe ultimii metri ai terenului face diferenta. Il vad la Steaua! Au fost multe echipe interesate de el in Romania, m-a sunat foarte multa lume. In schimb, el mi-a zis ca nu e interesat de nicio propunere in afara uneia venite de la Steaua. Mi-a spus sa-l anunt doar daca il vrea Steaua", a spus Burca la Dolce Sport.
 
Best of 
Edited by xray

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interviu cu Hamroun, unul dintre cei mai in formă jucători ai Stelei: produsele Aktiv3 ne ajută să avem performanțe mai ridicate, este obligatoriu să le consumăm

 

Unul dintre cei mai valoroși jucători din lotul Stelei, algerianul Jugurtha Hamroun, se bucură de o formă fizică foarte bună și datorită faptului că zilnic consumă produsele Aktiv3. Alături de el, toți ceilalți steliști au parte de produsele noastre atât in timpul antrenamentelor, cât și in timpul meciurilor oficiale. Într-un interviu acordat site-ului Aktiv3 România, Hamroun susține că este pregătit, impreună cu colegii săi, să câștige toate trofeele rămase in joc in acest sezon și povestește despre cum il ajută produsele Aktiv3 să treacă peste căldură și antrenamentele dificile.

1. Spune-mi, intâi de toate, cum se vede fotbalul românesc pentru un fotbalist străin, care a acumulat totuși o experiență sportivă la noi in țară.

Personal, când am jucat in străinătate nu știam prea multe despre fotbalul românesc, cu excepția clubului Steaua București, care are obiceiul de a juca in cupele europene, dar și a legendei fotbalului românesc, inegalabilul Gheorghe Hagi. Dar de când joc aici am putut constata că nivelul nu este rău deloc, iar condițiile sunt bune.

2. Care e atmosfera in interiorul lotului in momentul de față? Cum sunt relațiile intre voi, jucătorii, dar și cu staff-ul tehnic?

Mă simt foarte bine in cadrul grupului, atmosfera este foarte bună. Echipa este una tânără și are o mulțime de calități; antrenorul este de asemenea tânăr și cred că acesta este unu lucru bun, pentru că este foarte aproape de jucători. Staff-ul este foarte profesionist și lucrăm foarte bine impreună. Sunt indeplinite toate condițiile pentru a face un sezon excelent.

3. Jucătorii Stelei consumă regulat produsele Aktiv3 pentru a beneficia de o performanță ridicată in timpul meciurilor. Ce simți atunci când le folosești? În ce fel te ajută?

Nu cunoșteam acest produs inainte, l-am descoperit atunci când am ajuns la Steaua și am fost plăcut surprins deoarece, in ciuda antrenamentelor dificile și a căldurii, simțim cu adevărat că Aktiv3 ne revitalizează și ne aduce inapoi substanțele pe care le eliminăm in timpul efortului fizic. Personal, mă ajută să-mi păstrez luciditatea atunci când sunt obosit.

4. Care este rutina voastră, a jucătorilor Stelei, cu privire la consumul produselor Aktiv3? Spune-mi, te rog, dacă le utilizați doar la antrenamente sau și in timpul meciurilor de fotbal.

La Steaua avem obiceiul de a folosi produsele Aktiv3 in timpul tuturor antrenamentelor, dar și in timpul meciurilor de asemenea.

5. În urmă cu doi-trei ani, atunci când antrenorul clubului era Laurențiu Reghecampf, s-a vorbit mult despre niște punguțe misterioase din care fotbaliștii beau ceva in timpul meciurilor; s-a aflat ulterior că jucătorii consumau produsele Aktiv3, iar acestea s-au dovedit esențiale apoi in câștigarea campionatului. Crezi că vă vor ajuta și pe voi să cuceriți al patrulea titlu consecutiv in Liga 1?

Cred că dacă vrem să câștigăm campionatul trebuie ca totul să fie de partea noastră, iar dacă produsele Aktiv3 ne pot ajuta să avem performanțe mai ridicate, atunci este obligatoriu să le consumăm.

6. Chiar dacă nu mai jucați in cupele europene, sunteți insă implicați in trei competiții interne: Liga 1, Cupa României și Cupa Ligii. Aveți resursele necesare pentru a face față pe trei fronturi?

Bineînțeles, cred sincer că avem calitățile și potențialul de a câștiga cele trei trofee naționale in acest an. Steaua este un club mare, iar obiectivele sale sunt acelea de a câștiga totul. Din păcate am ratat de-aproape calificarea in cupele europene, la Belgrad, dar acum trebuie să ne concentrăm pentru a câștiga competițiile rămase.

7. Dincolo de obiectivele clubului, care sunt obiectivele personale ale lui Jugurtha Hamroun in acest sezon?

Obiectivele mele personale sunt acelea de a face un sezon plin, de a fi cât mai eficient cu putință pentru a-mi ajuta clubul să meargă inainte și să câștige. Vreau să câștig trofee!

8. În final, ce sfaturi ai pentru tinerii sportivi care doresc să se apuce de fotbal?

Un singur lucru vreau să le spun tinerilor care doresc să reușească in fotbal: munca este cea care te plătește! Talentul nu este suficient. Când eram tânăr nu credeam neapărat acest lucru, dar odată ce am acumulat experiență pot spune că acesta este adevărul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jugurtha Hamroun 2015-2016 | Magic Skills / Assists/ Goals | Steaua Bucharest

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hamroun a fost imprumutat in Qatar, la Al Sadd, până la finalul sezonului.

Al Sadd a câștigat de 13 ori campionatul in Qatar și il are in lot și pe Xavi, fostul căpitan al Barcelonei.

 

Roș-albaștrii vor incasa 1 milion de euro pentru imprumutul fotbalistului, dar dacă arabii vor dori să-l cumpere, vor trebui să mai achite incă 1 milion de euro.

 

Hamroun a fost adus gratis de Steaua in 2015 și s-a impus rapid ca jucător de bază. A mai evoluat la Oțelul, Karabükspor, Cernomoreț și Guingamp.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0