Sign in to follow this  
Followers 0
xray

FC Steaua - Breaking news

279 posts in this topic

breaking_news.png

Pentru a le separa de topicul  "Stirile zilei" - devenit general, deschid acest topic destinat numai știrilor strict legate de FC Steaua.

Edited by xray
1 person likes this

EXCLUSIV

Pentru ca jucatorii sai sa fie in forma fizica perfecta pentru sezonul viitor, Mirel Radoi si Steaua au decis sa il readucă pe Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul care a facut parte in mandatul lui Reghecampf  si care a lucrat alaturi de Thomas Neubert.

Conform Gazetei Sporturilor, Steaua a semnat un contract pentru produsele speciale de vitaminizare si rehidratare pe care jucatorii le folosesc pentru recuperare. Contractul a fost intermediat de Thomas Neubert, fostul preparator al Stelei, și presupune alimentarea campioanei cu produse din trei domenii: vitaminizare, rehidratare și băuturi izotonice.

" data-width="500">
">

Multumim, Daniel Oprita! Bine ai venit, Ovidiu Kurti!Fotbal Club Steaua Bucuresti anunta ca Daniel Oprita a decis sa...

Posted by FC Steaua Bucuresti on 24 Iunie 2015 Edited by xray

BOMBA!? Dinamo l-a adus in tara, Steaua il transfera!

Israelianul cu cetatenie romana Idan Vered (26 de ani), ultima oara la Maccabi Haifa, a ajuns la Bucuresti pentru negocieri cu Dinamo.

Transferul sau in Stefan cel Mare nu mai e deloc sigur, in ciuda asteptarilor pe care le aveau ieri sefii. Vered a primit o oferta de ultima ora din partea lui ASA Tg. Mures, unde Super Dan i-a promis ca va avea un rol important in cazul in care va semna. Nu numai ASA il vrea. Dumitru Dragomir a lansat o ipoteza bomba in aceasta dimineata. Steaua a inceput discutiile pentru el: "Am aflat si eu de dimineata ca ar putea sa il ia Steaua pe Idan Vered. Mi-a spus cineva care e apropiat de Steaua.", a declarat fostul sef al Ligii pentru Sport.ro.

Idan Vered a primit recomandari pozitive din partea lui Hatel Elhamed, iar in ultimele 5 sezoane a fost un om important in campionatul din Israel, la Maccabi Haifa. A contribuit la umilinta Stelei, in 2011. Echipa israeliana a invins Steaua in grupele EL cu scorul de 5-0 in acel sezon, printre marcatori aflandu-se si Vered. Vered are origini romanesti, iar Victor Piturca l-a luat la un moment dat in calcul pentru nationala.

Sursa: sport.ro
Edited by xray

Champions League

Oficialii grupării slovace AS Trencin au hotărât ca prima manșă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, in care vor intalni Steaua, să se dispute la Zilina.

"Pentru că nu deținem un stadion potrivit, a trebuit să găsim cea mai bună alternativă pentru Europa. Au fost luate in considerare stadioanele de la Zilina și Senica. Am decis să jucăm la Zilina, acolo unde am făcut-o și sezonul trecut", s-a anunțat pe site-ul oficial al celor de la AS Trencin. 

Arena din Zilina are o capacitate de 11.000 de locuri.

Steaua va intâlni formația slovacă AS Trencin, in turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Partida tur se va disputa la 14-15 iulie, in Slovacia, iar returul va avea loc 21-22 iulie, in România.

La multi ani, "ne-a" Gigi ! 

Ar merita si "ne-a" Gigi o urare pe prima pagina la cate a facut pentru fcsb. E pacat ca una dintre legendele clubului sa nu aiba parte de urari cum se cuvine. 

Nu stiu cum dracu se face dar stelistii liberi sunt singurii ce-si amintesc de aniversari de genul asta. L-ati notat in calendarul sfintilor de sunteti asa de obsedati de el?

Doar suntem intoxicati de "presa sportiva" ca e ziua ciobanoidului :) .

Serios ? Uite ca eu n-am vazut stirea asta azi. Presupun ca daca stii dupa ce sa te uiti, gasesti. 

Foarte serios. Mi-a aparut la " News Feed" pe facebook, nu am cautat deloc. Dar voi de ce va atacati asa? V-a deranjat ca m-am luat de o legenda a clubului ?

Foarte serios. Mi-a aparut la " News Feed" pe facebook, nu am cautat deloc. Dar voi de ce va atacati asa? V-a deranjat ca m-am luat de o legenda a clubului ?

Pai cu ce te-ai luat? I-ai urat la multi ani... ar trebui sa mergi la palat sa te recompenseze ca nu i-ai uitat ziua de nastere.

Dezmintire. Daniel Oprița: "Am văzut că s-a scris că m-a dat afară de Gigi Becali! Nu e deloc adevărat!"

Salut, Daniel! Ce faci? Te-a surprins infrângerea Stelei cu 4-5 in fața celor de la Austria Klagenfurt?
Salut! Nu vreau să mai vorbesc de Steaua! Sunt foarte supărat pe ceea ce s-a scris după ce am plecat de acolo.

Ce te-a deranjat?
Am văzut că s-a scris că m-a dat afară de Gigi Becali! Nu e deloc adevărat! Cred că nea Gigi nu știe nici acum că am plecat de acolo. El nu se ocupă cu lucrurile astea mărunte. Vă spun eu, pe nea Gigi nici nu-l interesa cine erau secunzii lui Mirel. Am mai văzut că se mai vehiculează o variantă, că aș fi genul care fac urât dacă nu primesc banii la timp.

Și care e adevărul?
Stai puțin, să lămurim și acest aspect. Eu nu sunt genul care să plâng după bani sau să fac scandal. Dimpotrivă, mereu am lăsat de la mine, sunt mai rușinos când vine vorba de a-mi cere drepturile. Dacă mă uit acum in urma mea, să știi că am greșit că am fost așa rușinos. Atunci când am plecat de la Steaua la Dinamo am regretat după numai două săptămâni decizia pe care am luat-o. Eram accidentat și vedeam că nu mă mai bagă nimeni in seamă la Steaua și dintr-un orgoliu sau o anumită doză d-asta de frustrare am ales să plec la Dinamo. Dar uite, când am plecat din "Ștefan cel Mare" am renunțat la bani. Aveam contract pe 4 ani și m-am dus undeva pe 1.000 de euro.

Deci nu ai plecat de la Steaua acum din cauza banilor?
Bineînțeles că nu! Mulți spun că am dat vrabia din mână pentru cioara de pe gard. Dacă cei de la Steaua sau altă echipă din Liga 1 sună 1.000 de inși să meargă să ocupe  postul de secund, vă spun eu că toți se duc. Eu vreau să imi urmez visul, să fiu principal, de asta am plecat.

"Puteam sta in umbră, luam banii, presiunea era pe Mirel Rădoi, dar nu am vrut"

Da, dar o să zică lumea că dacă acesta era planul tău, de ce ai mai venit la echipa campioană?
Sincer? Mi-a fost greu să-l refuz pe Mirel Rădoi. Nu știu dacă ințelegeți, dar suntem prieteni foarte buni, de familie, copiii noștri petrec vacanțele de vară impreună. Când Mirel mi-a spus să vin cu el la Steaua, să-l ajut, nu am avut curaj să-i zic că nu asta vreau să fac. M-a impins și Claudiu Niculescu de la spate, a zis să mă duc acolo. Întrebați-l! Ce, nu puteam să stau și eu la Steaua secund și să iau banii?  Stăteam in umbra, presiunea era pe Mirel. Dar nu sunt genul acesta. Poate risc, dar câteodată in viață mai trebuie să faci și alegeri d-astea riscante.

Totuși, nu te-a surprins infrângerea din primul amical din Austria?
Văd că toată lumea ii sare acum in cap lui Mirel! Dar când era Reghecampf, Steaua nu pierdea in amicale?  Și ultima data, cu Gâlcă, nu a luat bătaie in pregătiri și apoi a câștigat campionatul? Eu am mare incredere in Mirel, o să vedeți ce antrenor bun este. Eu când am preluat Reșița am avut un amical cu o echipă din Liga a 4-a și am mâncat bătaie. Dar apoi, in campionat, i-am omorât pe toți in primele 10 etape.

Programul pare greu pentru Steaua, nu crezi?
Nu mi se pare ceva ieșit din comun. Până la urmă, nu trebuie să-i intâlnești pe toți?

Unii spun că ar avea inclinație spre școala italiană, la fel ca și Zenga, Olăroiu. Care e adevărul?
Nu, nu va fi acest gen de antrenor. Lui Mirel ii place și jocul spectaculos. Într-adevăr pleacă de la o organizare bună, dar cere și posesie, nu se ia el după vreun antrenor anume. A luat de la toți câte ceva și iși va impune stilul. Are metode moderne de antrenament.   

Ți-a plăcut cât timp ai stat la Steaua?
Da, chiar dacă a fost pentru scurt timp. M-am ințeles bine cu toată lumea. Eu și Dică ne ocupam de organizarea jocului pe plan ofensiv, atmosfera era bună și intre noi și intre staff și jucători. Chiar vorbeam intre noi și spuneam că ne ințelegem extraordinar.

Unde vei antrena acum?
Încă nu știu. La Reșița nu mă intorc pentru că acolo au fost probleme mari cu banii. Nu vreau să mai merg undeva unde eu să antrenez, eu să gătesc, eu să spăl, etc.

Edited by xray

" data-width="500">
">

AUR PENTRU ANDREEA CHIȚU LA JOCURILE EUROPENE DE LA BAKU! Judoka noastră a învins-o prin Yuko pe franțuzoaica...

Posted by CSA Steaua Bucuresti on 25 Iunie 2015

" data-width="500">
">

Bigotti si Helmuth Duckadam invita fanii la City Mall Constanta!Suporterii Campioanei Romaniei vor putea admira,...

Posted by FC Steaua Bucuresti on 26 Iunie 2015 Edited by xray

Nu mai bine lasam un singur thread "Stirile zilei" in contextul in care se scrie destul de rar in ultimul timp? Nu are sens sa divizam informatiile si comentariile.

Thread-ul "Stirile zilei" a devenit un "big fat" topic cu 859 pagini și peste 17.000 de comments cu vrute și nevrute. A căuta o știre cu Steaua acolo e "acul in carul cu fân".

Am zis să-l lasăm pt cu știri diverse. În cel mai bun caz il putem muta in arhivă și rămâne doar asta "nou".

Sunt multe știri și articole interesante despre Steaua și nu poți face din toate articole și să le pui pe prima pagină.

Pentru a le evidenția și pentru userii fcsteaua am făcut ca un chioșc de informare

- Pt știri > "Steaua - Breaking news" deschis la comms

- Pt știri articole > "Revista presei" inchis.

Notă: În versiunea veche exista "Arhiva articolelor FCS - Revista Presei"-tot inchisă și doar pt info:  http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/mode/archive/domain/165 .

Pentru că nu mai este operabilă am deschis thread pe forum.

PS

În mod constant sunt online 30-60 de "guests", in fiecare moment, care nu scriu, doar citesc. Și lor se adresează.

Edited by xray

Răspunsul FC Steaua catre CSA, prin avocatii Piperea, la notificarea CSA (formulata de Talpan) prin care conditiona inchirierea de schimbarea numelui.

Ca urmare a adresei nr., prin care vă exprimați niște insatisfacții confuze cu privire la denumirea subscrisei și ne solicitați să schimbăm această denumire sub
amenințarea cu refuzul de a ne permite utilizarea terenurilor de joc și de antrenament din cadrul complexului Ghencea, vă comunicăm următoarele:

1. Susținerile dvs. demonstrează fie o neseriozitate greu digerabilă, fie o percepție fantezistă efectelor deciziei nr. pronunțate de Înalta Curte de Casație și Justiție in
dosarul nr.

1.1. Urmare a afirmațiilor dvs. stupefiante și lipsite de orice temei, ne vedem nevoiți să vă solicităm explicații. Astfel, vă rugăm să ne indicați temeiul legal și/sau fragmentul din dispozitivul deciziei nr. pronunțate de Înalta Curte de Casație și Justiție prin care i se interzice subscrisei utilizarea denumirii obținute in mod legal.

1.2. Suntem convinși că dl. Talpan Florin va fi de-a dreptul incântat de ocazia oferită pentru a-și demonstra ideile năstrușnice, dar vă sugerăm să apelați pe viitor la serviciile unui jurist in această chestiune.

1.3. Probabil că lipsa argumentelor in susținerea ineditelor dvs. cereri reprezintă și motivul pentru care alegeți să apelați la tertipuri mai mult sau mai puțin legale, in incercarea de a constrânge echipa Steaua București să cedeze in fața presiunilor exercitate constant de dvs. pentru dobândirea unor foloase injuste.

1.3.1. Astfel, apreciem că exercitarea unor presiuni prininsinuarea/proferarea unor amenințări referitoare la interzicerea utilizării numelui, interzicerea participării la competițiile sportive interne și internaționale etc., in scopul constrângerii noastre la plata unor sume de bani către dvs., constituie o faptă de natură să atragă răspunderea dvs. penală.

1.4. Având in vedere relațiile contractuale ce au existat intre FC Steaua București SA și CSA intre 2012 și 2015, relații care pot fi definite ca o bună colaborare, precum și nenumăratele negocieri purtate cu bună-credință de subscrisa, ne exprimăm speranța că formularea utilizată in adresa trimisă, respectiv ne exprimăm acordul in ceea ce privește inițierea demersurilor in vederea incheierii unui contract ( ) sub rezerva faptului că ( ), nu este expresia unui șantaj ascuns, ci doar o alegere greșită a cuvintelor.

Ba, mai mult, vă rugăm insistent să manifestați diligență sporită in redactarea corespondenței și să evitați formulările nefericite de genul celei indicate anterior, având in vedere că inchirierea bunurilor proprietate publică nu se poate face, in condiții legale, cu impunerea unor condiționări.

Remarcăm, totuși, tonul agresiv pe care ați ințeles să il utilizați in cuprinsul adresei respective și nutrim incă o dată speranța că scopul ce a stat la baza acestei decizii nu a fost acela de a ne intimida sau de a exercita presiuni. ..."

Edited by xray

" data-width="500">
">

Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua București” a câștigat șase trofee la Cupa României la talere! Sportivii noștri au...

Posted by CSA Steaua Bucuresti on 8 Iulie 2015

Comandantul CSA vorbește despre relația cu echipa de fotbal: "Noi am fost serioși! Ei..."

Colonelul George Boroi prezintă pe larg partea cealaltă a poveștii: versiunea Clubului Sportiv al Armatei asupra litigiului legat de sigla Stelei.

Iată cîteva din cele mai interesante replici ale comandantului CSA:

- Există vreo cale de intoarcere la masa negocierilor?
- Există posibilitatea de continuare a folosirii siglei Steaua prin plata unei taxe de licență.

- Plănuiți să inființați o secție de fotbal la CSA?
- Nu excludem nici o variantă.

- Acum ce relație contractuală pentru folosirea stadionului aveți cu fotbalul?
- Acum sîntem in stadiul fiecare joacă pe partea lui. Nu mai avem nici o ințelegere. Deja iși iau lucrurile, pleacă.

Sursa: GSP care anunță că va publica interviul complet

Edited by xray

Inconstanța lui Cojocaru ii obligă pe șefii Stelei să ia un portar cu experiență. Cine poate fi noul titular?

"Roș-albaștrii au arătat contra slovacilor mai multe lacune, mai ales in linia defensivă dar și in poartă. Pentru prima dată, de când a devenit titular, Valentin Cojocaru (19 ani) a fost criticat de cei din conducere pentru superficialitatea de care dă dovadă. Practic este o recunoaștere publică a caracterizării pe care i-a făcut-o Arlauskis lui Cojocaru in momentul in care lituanianul a ales să semneze cu Watford.

Conștienți că echipa are nevoie de un portar cu experiență, mai ales dacă va reuși calificarea in grupele UEFA Champions League sau UEFA Europa League, oficialii Stelei s-au reorientat spre pista Mario Felgueiras (28 de ani)", scrie Gazeta. 

Cojocaru face greșeli neforțate și este superficial. A comis acea greșeală din minutul 4, când  a intârziat să trimită un balon și Van Keesel a fost foarte aproape de a marca. Apoi, când slovacii aveau 2-0, a venit o minge in aer pe care putea să o prindă, după care să o repună rapid in joc. Nu, el a oprit-o pe piept.

Ori este superficial, ori ceva nu este in regulă cu el. Prin această superficialitate va avea de suferit. La un moment dat va face o greșeală care va costa echipa un gol și pe el postul de titular, pentru că Niță este un portar de calitate, a spus Duckadam după meciul cu slovacii, prezent fiind in studioul emisiunii Fotbal Club de la Digi Sport.

In sfârsit!

Eu am spus dinainte de al 2-lea stagiu de pregătire ca in UEFA trebuie portar, nu speranță. Stiu, au fost unii "specialiști virtuali și vocali " de altă părere ...

Chiar și  Arlauskis a fost al 3-lea in Liga 1, dar a fost providențial in UEFA, până in play off. Fără el eram out din turul 2.

Conform coeficieților InStat Footbal, Mihai Mincă (CFR Cluj) are cele mai bune cifre din Liga 1 in cele 1229 de minute jucate.

Topul celor mai buni portari din Liga 1 in sezonul trecut:

1. Mincă (CFR) - 225 (1229 min)
2. Pecanha (Petrolul) - 223 (2940 min) 
3. Arlauskis (FC Steaua) - 221 (2338 min) 
4. Mario Felgueiras (CFR) - 216 (1611 min) 
5. Marc (Dinamo) - 216 (2220 min) 
6. Lung (Astra) - 212 (2941 min) 
7. Bornescu (Rapid) - 204 (1334 min) 
8. Grahovac (CSMS Iași)- 204 (1912 min) 
9. Matache (Concordia) - 202 (1805 min)
10. Veselovsky (U Cluj) - 202 (2244 min)

Edited by xray

S-au stabilit datele pentru dubla cu Partizan Belgrad din turul al III-lea al UEFA Champions League.

• Mansa tur: miercuri 29 iulie 2015, ora 20:30 CET (21:30 local), pe National Arena - Bucuresti

Screenshot_61.png

• Mansa retur: miercuri 5 august 2015, ora 20:45 CET (20:45 local, 21:45 Romania), pe Stadion FK Partizan - Belgrad

Screenshot_71.png

Lista completa trimisa de Radoi la UEFA: cei 25 de jucatori pentru dubla cu Partizan.

• Pe lista apar, alaturi de noile transferuri, si tineri pe care Radoi spera sa poata sa-i creasca in acest sezon.Vlad Mihalcea, Gradinaru, Tarnovan, Tudorie, Cojocaru si Enceanu. Anuntat de Becali ca ar putea pleca daca vine De Amorim, Iancu se regaseste si el pe lista UEFA. Si Carp, ultimul sosit la Steaua, a fost introdus pe lista. 
  • Tamas  exlus de pe lista UEFA  

Screenshot_51.png

"Print screen"-uri de pe site-ul UEFA

PS

Glumind, lista arata a UCL 19/21. Nu am verificat, dar cred ca Steaua are unul din cel mai tanar si neexperiment lot din intreaga ei participare in competitiile UEFA, undeva la concurenta cu lotul lui Bergodi din 2009. 

Un atacant in curtea Stelei, menționat azi și de Pedrazzini la conferința de presă.

http://www.sport.ro/Liga-1/Steaua-creste-un-jucator-dinamita-pentru-atacul-de-champions-league-bijuteria-nedescoperita-din-lotul.html

Franc Bakalli e un tânăr de 18 ani pustiul venit in Romania cu o bursa de studii. Joaca fotbal la academia Stelei si s-a remarcat la Talent Cup, acolo unde pe stelisti i-a cucerit si Vlad Mihalcea. Este născut pe Apr 15, 1997, Albania.

http://www.transfermarkt.ro/franc-bakalli/profil/spieler/295621

• A debutat in Albania U17 Oct 18, 2013 și apoi in Albania U19.
  • În prezent este legitimat la FC Steaua Bucuresti U19.

457893_457893_steaua_juniori_1.jpg

În afară de portarul Cristi Poiană (17 ani) și  albanezul Franc Bakalli (18 ani-mijlocaș/atacant, foto jos) in vizorul primei echipe sunt  următorii jucători de la centrul de copii și juniori:  Alex Dobre (17 ani-portar) Alexandru Nicola (18 ani-mijlocaș stânga), Constantinescu (18 ani-extremă dreapta), Petruț Vlad (18 ani-fundaș dreapta), Florin Marin (18 ani-mijlocaș central), Junior Măcriș (atacant), Onțel (17 ani-atacant) și Andrei Gavrilă (18 ani-fundaș central).

Edited by xray

Steaua isi afla vineri adversarul din play-off-ul Europa League. Steaua este cap de serie, dar poate intâlni  Southampton, Krasnodar, Molde sau Midtjylland.

Posibilii adversari ai Stelei la tragerea la sorti de vineri 

Screenshot_40.png

* Pe coloana din dreapta ar putea apărea alte nume, dacă in urma meciurilor de joi din Liga Europa se produc surprize (in locul lui West Ham ar putea apărea Astra Giurgiu).
Edited by xray

sper sa mai fie eliminate cat mai multe din echipele capi de serie, si astfel primele din echipele din urna a2a vor urca in prima urna.

o echipa care va pica aproape sigur este sampdoria.

nici zurich si liberec nu stau foarte confortabil in dublele lor. ideal ar fi ca fk krasnodar sa ajunga cap de serie. de acolo in jos sunt doar echipe care par accesibile la prima vedere, cu mici exceptii gen Molde, Midtjylland, Hajduk sau poate Thun.

Edited by France98

Sampdoria a cedat acasa cu 0-4 in mansa tur. Sarbii de la Vojvodina vor merge mai departe.