Posted February 20, 2012 · Report post Dar de Gigi cine-i apara? Ca el da cel mai tare in jucatori!... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2012 (edited) · Report post Nu stiu ce asteptari mai aveti de la Duckadam, din moment ce el a acceptat sa fie mai mult pentru decor. Edited February 20, 2012 by red&blue_boy Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2012 · Report post Nu stiu ce asteptari mai aveti de la Duckadam, din moment ce el a acceptat sa fie mai mult pentru decor. Macar sa stea de decor...sa nu mai dea si el in jucatori. Si asa presa este cum este la capitolul inventat scandaluri despre Steaua...le mai da si el apa la moara... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2012 · Report post Dar de Gigi cine-i apara? Ca el da cel mai tare in jucatori!... La urma urmei...Gigi ii cearta ...Gigi ii apara...Gigi ii plateste...Gigi ii aduce...Gigi ii da afara... Dar Helmuth? A fost mare portar, legenda...acum e OFICIAL AL Stelei...e in aceasi barca cu jucatorii...daca jucatorii au rezultate mananca si el un colt de paine, daca nu au... si daca mai produce scandaluri...o sa plece la el acasa...langa fetitele lui(Sotia si Fica). Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2012 · Report post Domnule Duckadam, jucatorii se plang că ii criticati. Ati vorbit cu cineva pană acum despre acest subiect? Să lamurim un lucru. Eu pană azi (n.r. - duminica ora 13:30) nu am vorbit cu nimeni din presa scrisă sau de la TV. Din pacate, au aparut o sumedenie de declaratii pe care le-am dat in urmă cu destul de mult timp, dar ele au fost scoase din context. Atunci am comentat prestatia lui Tatarusanu. Concret, ce i-ati reprosat lui Ciprian? Am spus că el are nevoie de mai multă rautate. Ca exemplu, l-am dat pe Beto de la CFR Cluj. În rest, nimic. Am vazut că au aparut informatii cum că eu l-aș fi desfiintat pe Tatarusanu după meciul cu Twente, desi, repet, eu nu am dat niciun fel de declaratie pană azi. Mai mult, eu pe Tatarusanu nu l-am criticat niciodata doar i-am dat niste sugestii. S-a simtit atacat Tatarusanu in urma declaratiilor despre care spuneti că au fost scoase din context? Vreau să spun ca atat timp cat am stat cu echipa in Antalya, mai mult de două saptamani, am reusit să stabilesc o comunicare cu Tatarusanu, zic eu buna Din pacate, prin aceste asa-zise declaratii ale mele, relatia cu Ciprian s-a stricat putin. Sper eu că nu definitiv. Înainte de Antalya nu aveati o relatie stransă cu Tatarusanu? Nu, nu aveam. Am inteles si eu mai tarziu de ce era asa si vă pot explica. Cand a venit el la Steaua , era concurent cu Zapata, portar care mie imi placea. Eu am avut atunci declaratii in care am spus că Tatarusanu nu si-a justificat incă cele 1,5 milioane de euro pe care le-a platit clubul pentru el. A fost afectat de acele vorbe si a fost retinut față de mine după ce am venit la Steaua. Să trecem la Bourceanu. A venit la dumneavoastră să vă reproseze ceva? Am auzit si eu că el, din postura de capitan al Stelei, vrea să aibă o discutie cu mine. Am fost la meciul amical cu Juventus Colentina, m-am dus si am dat mana cu el, dar nu am discutat nimic. Nici cu el, nici cu Tatarusanu, si cu atat mai putin cu presa. Tot ce a aparut in legatură cu acest subiect este pur si simplu imaginatia autorului. Spuneti că ati auzit că vrea să discute cu dumneavoastra Știti si despre ce? Da, sigur. Mi-a spus Narcis Raducan că ar vrea să discute, pentru că unii baieti s-au plans că ii critic in presa Eu raman la parerea că nu am criticat pe nimeni, nu e asta rolul meu la Steaua, există antrenor pentru asta. "Nu-mi poate interzice Bourceanu să vorbesc!" Dar vă reprosati ceva? Credeti că ati gresit undeva in intermedierea relatiei dintre fotbalisti si presa Eu am fost adus in urmă cu aproape doi ani de catre Ciobanul pentru a ajuta la mentinerea imaginii Stelei. Eu reprezint imaginea Stelei, nu pe a unui jucator. Nu cred că Bourceanu poate să-mi interzică să vorbesc. Totusi, revenind la subiect, eu nu i-am criticat pe cei in cauza un singur fotbalist am criticat de cand sunt aici. Pe cine? Este vorba despre Gardos jucator pentru care am o simpatie deosebita Am spus ca dacă el va realiza ce potential are si dacă iși va da seama că joacă pentru Steaua, va redeveni fotbalistul care a fost anul trecut. Revenind, ati accepta dialogul cu Bourceanu? Da, desigur. Nu mi se pare deplasat, pentru că el este capitanul si, dacă au fost voci in vestiar care i-au cerut asta, probabil că vom sta de vorba Asa este, Tatarusanu a spus că nu vrea să doarmă la Mogosoaia pentru că patul este prea mic. Dar nu a fost singurul jucator care a avut ceva de comentat Helmuth Duckadam, presedinte de imagine Steaua Duckadam are un an si jumatate de cand a revenit la Steaua, de această dată ca presedinte de imagine Dacă Ilie nu-l baga pe Dananae pe lista UEFA, i-ar fi sarit lumea in cap că nu se foloseste de singurul fundaș dreapta de meserie din lot. Asa e lumea! Helmuth Duckadam, presedinte de imagine Steaua Îl apară pe Ciprian la golul primit de la Ola John Cu toate că au existat voci avizate care l-au criticat pe portarul Stelei la golul reusit de Ola John, presedintele de imagine al roș-albastrilor spune că greseala nu i-a apartinut lui Tatarusanu. "Nu, nu i se poate imputa nimic. Acea boltă a fost magistral executata asta e clar. Acolo a fost o greseală colectiva luftul lui Prepeliță, Brandan prins nepregatit... Tatarusanu ar fi putut doar să incerce un pas in spate si să incerce să atingă mingea. Poate ar fi reusit, dar, dacă facea asta, era de-a dreptul uluitor. Oricum, o reactie mai energica chiar dacă nu l-ar fi ajutat să scoată mingea, l-ar fi ferit de reactiile negative care au urmat", a spus Duckadam. "Brandan poate pleca, Geraldo depinde de Gardoș" Duckadam a comentat si situatia jucatorilor care sunt foarte aproape de a se desparti de clubul roș-albastru. Dacă pe Brandan l-ar lasa să plece, Helmuth crede că acum Steaua nu-și permite să se despartă de Geraldo. "Brandan e profesionist, dar, gandul că banii din China i-ar rezolva traiul pe tot restul vietii i-ar putea afecta prestatia. Avem cu cine să-l inlocuim, sunt solutii. Pastrarea lui Geraldo depinde de prietenul meu Gardos Vorbesc serios, el cu Chiricheș ar putea fi o solutie de viitor, dar Florin trebuie să-și vadă de fotbal. Totusi, dacă Gardoș nu-și revine, avem o problema Steaua ar deveni dependentă de Geraldo", a spus Duckadam. Ciprian este antrenat foarte bine. Dumitru Costică (n.r. - antrenorul cu portarii) mă surprinde la antrenamente prin metodele moderne pe care le foloseste Helmuth Duckadam, presedinte de imagine Steaua Tatarusanu nu trebuie să fie schimbat in retur, pentru că nu a gresit la Bucuresti, iar o astfel de decizie l-ar demoraliza definitiv Helmuth Duckadam, presedinte de imagine Steaua Tatarusanu este un portar cu foarte mult talent, dar are si minusuri. Mă refer la faptul că trebuie să lucreze la iesirile din poartă si trebuie să arate mai multă rautate Helmuth Duckadam, presedinte de imagine Steaua Dananae a gresit cu Twente, dar sunt impresionat de ambitia pe care o are si de modul in care se pregateste. Sunt sigur că va fi o piesă de bază la Steaua Helmuth Duckadam, presedintede imagine Steaua Prosport. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 18, 2012 · Report post Isi merita rolul la Steaua, dupa ce a facut pentru echipa pe vremea cand era jucator. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 18, 2012 · Report post Presedintele de onoare al FC Steaua, Helmuth Duckadam, va fi internat miercuri la Clinica de chirurgie cardiovasculara condusă de doctorul Șerban Bradisteanu, urmand a fi supus unor investigatii, au declarat surse din cadrul Spitalului de Urgență Floreasca. În urma investigatiilor, lui Duckadam i se va recomanda un tratament, au precizat sursele citate. Saptamana trecuta Helmuth Duckadam a fost pentru cateva zile in Spitalul Militar Central din Bucuresti pentru mai multe investigatii, după ce recent la Constanta a suferit o interventie chirurgicală minora cauzată de o ischemie la nivelul antebratului drept. La Constanta, Helmuth Duckadam a fost internat in Sectia de Chirurgie Cardiocasculară cu diagnosticul "insuficiență arterială acută la antebratul drept". Ulterior, el a reclamat dureri, astfel ajungand la Spitalul Militar din Capitala unde a fost investigat. În 2009, fostul portar al echipei Steaua Helmut Duckadam a suferit o operatie de inlocuire a unui vas de sange la mana dreapta la Timisoara. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2013 · Report post Presedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, se gindeste să parasească Bucurestiul si să se stabilească la Arad, mai ales din cauza problemelor de sanatate pe care le are. "Înghit pastile pentru protejarea ficatului, a stomacului, calmante... Din pacate, numarul de pastile a crescut, nu a scazut după operatie. Medicamentele mă costă lunar 3.000 de lei. Mă voi intoarce la Arad. Am o casuță din lemn pe malul Muresului si trebuie să recunosc că acolo mă simt cel mai bine", a spus Duckadam. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2013 · Report post Problemele legate de biletele de la meciul Steaua - Chelsea au afectat inclusiv fostele glorii ale clubului, care vor fi nevoite să vadă meciul din optimile Europa League la televizor. Mai multi fosti componenti ai echipei de aur din 1986, printre care se aflau Ștefan Iovan, Tudorel Stoica sau Adrian Bumbescu, au incercat să ia legatura cu Helmulth Duckadam pentru a obtine bilete la meci, dar fostul mare portar s-a declarat neputincios in fata cererilor. "Nu am nicio putere la Steaua", a spus eroul de la Sevilla. "Domnul Bumbescu are dreptate, am discutat cu dansul la telefon aseara deoarece mă sunase Mustață si mă rugase să iau legatura cu fostii mei colegi pentru a le oferi posibilitatea de a sta in peluză la meciul cu Chelsea. Acum ramane la latitudinea lor dacă acceptă sau nu invitatia. Îl inteleg si pe Bumbi, se poate intampla orice intr-o peluză in timpul unui meci si, dacă apare vreun incident, ei sunt prinsi la mijloc. Pe această cale vreau să transmit, dar sunt sigur că si colegii mei stiu, că eu nu am nicio putere la Steua. Eu nu ocup nicio functie in cadrul clubului, eu sunt doar pentru imagine. Dacă la meciurile de campionat am putut să-l ajut pe Tudorel Stoica, acum chiar nu am ce face. Eu nu mi-am uitat fostii colegi. Pentru renta viagera de exemplu, m-am luptat cat am putut", a spus Duckadam. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 25, 2014 · Report post Interviu cu un erou Steaua traieste si azi din amintirea unui meci unic si urias pentru istoria fotbalului din Romania! UEFA a venit sa-l caute pe eroul Stelei pentru evoca si a dezlega secretul de la Sevilla. Finala Cupei Campionilor Europeni contra Barcelonei, din 1986, ramane si azi un mister. Duckadam a scos 4 penalty-uri si i-a oferit Stelei cel mai important trofeu din istoria ei. Jurnalistii de la site-ul UEFA au venit in Romania pentru un interviu exclusiv cu legenda Duckadam. Intr-una dintre lojele de pe National Arena, actualul Presedinte de imagine al Stelei le-a destainuit englezilor cum a reusit minunea de la Sevilla! Site-ul UEFA titreaza: Duckadam recalls historic Steaua success The 1986 UEFA European Champion Clubs' Cup final marked a first success for Romania as FC Steaua Bucuresti upset the might of FC Barcelona “ a victory goalkeeper Helmuth Duckadam looks back on fondly. Interviul acordat de eroul nostru de la Sevilla: Video In semn de recunostiinta pentru Helmuth Duckadam si de respect fata de UEFA, care ne da o lectie de cum trebuie sa ne sa pretuim si sa ne pastram vii in memorie valorile, am considerat necesar sa evoc acest eveniment si pe fcsteaua.ro. Share this post Link to post Share on other sites